![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kāpēc robotam vajag prežus,cigaretes,kožļenes?
+ Viņam uz tās rokas,kur asmens ir,vajadzētu atomstaciju,lai uzkarsētu to mēslu līdz 2500 c. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
OOO, APGAISMA.
Taisni kauns, ka 19 gadu vecumā cilvēks neprot lasīt starp rindiņām. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Kāpēc robotam vajag prežus,cigaretes,kožļenes? tas vēl tā, varbūt viņa primārais mērķis ir nest pāri frontes līnijai attiecīgu kontrobandu ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
+ Viņam uz tās rokas,kur asmens ir,vajadzētu atomstaciju,lai uzkarsētu to mēslu līdz 2500 c. well no sh1t sherlock! vinjam ir kompakta atomstacija un šķidrā slāpekla koncentraats! kikyou man nav 19 gadu un es nekaunos par to ka nemaaku lasiit starp rindiņām. taapec tes tev piedaavaashu... ![]() -------------------- |
AncientSamurai |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 31-October 07 ![]() |
Ouuu kadam te ir ego =O anyway help to hatc my dragon xDDD
![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
gribētos gan zināt kas tas ir tas par ubermetālu XD lai gan visdrīzāk liekas robots uz dažām dienām un tad aidā uz miseni
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
What ?! funny as hell.
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Visi jau paspējuši tik daudz sakomentēt. -.-
Lai nu kā - NEAT! ^^ Man patiešām sāk patikt un tas, ka parādās krāsas, ir labais. 8] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Ar nespēju savos, man pie kājas cik, gados uztver labdabīgi nevienu komentāru, lepošans ar to, ka nesaproti, to, kas starp rindiņām teikts, kas liecina tikai un vienīgi par tavu intelektu un ne tik lieliskajām zīmēšanas kā arī citu aizvainošanas spējām, labāk gan būtu vismaz iemācījies saprast, kad ir lietderīgi sevi beigt padarīt par muļķi un atvainoties, jeb vismaz aizvērties. Pateikt, ka robota purns izskatās pēc sivēna, nenozimē apvainot. Pateikt, ka meitenes seja izskatās pēc sivēna to nozīmē gan, sevišķi, ja tu viņu nekad neesi redzējis un nespējot izgudrot nevienu sakarīgu atbildi pateici pirmo, kas iešāvās prātā, jeb precīzāk, to ko biji viņas postā izlasījis.
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kopuma NB, un krasas man ari patik. Formas vitam ir diezgan stulbas... bet tomer NB...
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
M�iikstais uz galeriju, bet savstarpee�jais naids gan te ir izklaidee�jo�shs.
*grabs popcorn and cola* ��Luudzu, turpiniet!~ -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tu nāc par vēlu.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
and once again Kaiva is here to save the day! xD
omg es gribu zinaat vai esmu vieniigais idiots un taads muļķis, kas nemaak lasiit starp rindiņaam!? ![]() nu ja reiz esi apveltiits ar sho dievishķo speeju, tad varbuut ka pateiksi, kas tur bija pasleepts? un vispaar kuraa postaa??? QUOTE nespējot izgudrot nevienu sakarīgu atbildi pateici pirmo, kas iešāvās prātā, jeb precīzāk, to ko biji viņas postā izlasījis. ak visuzinoshais staasti kaa man vajadzeeja atbildeet uz to ka kaadam taa robota purns izskataas peec cuukas? nez ko sakariigu es vareeju pateikt??? hmm varbuut: jaa tieshaam! tas purns ir kaa cuukai, tieshi to es biju domaajis ziimeet- robotu cuukpurni! xDDD tevi kaads pasauca lai tu atnaac un nolasi man moraali!? taa izskataas... Anyway man prieks ka dazhiem arii patika! varbuut riit kko veel iemetiishu... -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak.. es tā pārsmējos.. xD Tas bija laps... Drīz varbūt te izskatīsies kā Aeonseraph bijušajā galerijā o.O
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Ak.. es tā pārsmējos.. xD Tas bija laps... Drīz varbūt te izskatīsies kā Aeonseraph bijušajā galerijā o.O Vēlāk vai agrāk vis izskatīsies pēc aeonseraph bijušā galerijas. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 00:35 |