![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nu tad te buus 2 vecie!
shim rokas taadas meesliigas un shis tas nesanaacis... -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nu ko tagad es pameegjinaaju arii eenot!
![]() nezinu vai man monitoram vaina vai skeneejot, bet eenas gaishaakas nekaa uz papiira! :/ -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Ar tām ēnām vienmēr tā ir pēc skenēšanas. -.-
Bet darbs - man patīkami skatīties un izpētīt visas detaļas, kas ir interesantas. Varbūt mazliet kokains viduklī liekas tas vīrietis/džeks. Bet esmu starā par detaļām - grāmatas, McD, sveces, izskats, ķieģelīši un vēl šis tas. Viņai kkas šķiet mazliet ne tā kā vajag ar rokām or something, bet gan jau konkrētāk kāds zinošāks pastāstīs. ;D Forši. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
un tagad veel nevar saskatiit visus tos siikumus kurus esmu sataisiijis, baigi zheel!
bet bez mana uzticamaa skeneetaaja man neizdotos pat iepstos sho pashu! anyway ar rokaa vareetu buut taa ka pa mazaam plaukstas un vinjai man nepatiik deguns, bet neko nemainiishu! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kaut kā neizskatās, ka tam džekiņam patīk Mcdonalds. XD (Norāde uz plauktā paslēpto frii kartuleļu paciņu)
Šitais ir krietni vien progresējis darbs. Patīk džekiņa smuki izēnotā paduse. smaidošais kalvītis un rēcošais dūmiņš. Labi esi pastrādājis, ceru, ka nākamie neatpaliks no šitā. Par to zaķi īpaši nav jegas runāt, ko var gribēt no dūmu tantes, kas radusies zālītes iespaidā? XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man arī patīk paduse O.O. Dīvaini. Vispār roka man patīk, izņemot elkoņa daļu vienā pusē, bet rokas anatomija ir tik sarežģīta sevišķi for skinny people, ka nemāku teikt, kas vainas.
Manā vērtējumā džekam deguns par garu un zods par mazu. Viņam nav vīrišķās iezīmes, kuru saucu par 'pisku'. Toties rugāji gan ir xD -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
piska?
![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
piska- tas jāsaka krieviski. Tā, seksuāli un ar akcentu. Tā var piemist, vai nepiemist.
Tiešajā tulkojumā piska- loceklis. Nu tas ir kad vīrietis ir garš, platiem pleciem, labi ģērbts, pārliecināts par sevi, parasti brunets, labākajos gados, pareizi orientēts, seksuāls. Īsāk sakot- a man with balls and spinal cord. tas ir jāredz, to ir grūti izskaidrot, jo salīdzinoši maz ir arī piemēru. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
haahhaaaa xD
tas apraksts neko neliecina par viiriesha locekli... un ko tu buutu teikusi ja es taa tirlinja vietaa buutu uzziimeejis taadu chali kaa tu nosauci? vai tad ziimeejums buutu labaaks? manupraat tieshi otraadi, tas tiktu sabojaats, tagad tas ir ticams... -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
tu vel jo projām švīkā nevis štriho, bet nu jau varis nav tik traki
![]() -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
patiik backgrouds
![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Bez shaubaam manaam aciim tiikamaaks ir viirietis nevis tirlinjsh. Taapeec jaa- uzreiz viena zvaigzne klaat buutu
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
omg ok es izskaidroshu...
speej iedomaaties ka tavs uuber viirietis piipeetu zaali? manis atteelotais chaliits ir vientuljsh, paartiek no McDonalds, jo nemaak pagatavot sev neko normaalu... dziivo kkaadas biblotekas pagrabstaavaa vai noliktavaa, kuraa nav elektriibas un lieto narkotikas lai aizmirstu to cik nozheelojamaa staavoklii ir nonaacis un tai pat laikaa shiis narkotikas vinju tur guustaa un vinjsh nevar izrauties un sanjemties lai dziivotu savaadaak- labaak! ziimeejums ir kaa emocionaals paardziivojums! un tagad tik pasaki ka speej tur iedomaaties izskatiigu un pashpaarliecinaatu viirieti ar gigantisku pisku! ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
peedeejie darbi dikten patiik
![]() tik ar rokaam, izskataas, ka probleemas. treshajaa darbaa no apakshas - rokas par garaam, otrajam plaukstas mazmaziitinjas... bet man treshajam no apakshas ljoti patiik kjermenja augshdalja un galva.. naisu sanaacis! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 05:20 |