![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
man patiik ljoti forshi un liels darbs ( bet tikai nesit pa luupaam - tam kaķim ir nu TIK pidarastisks skatiens)
![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
ir nice ![]() nava mans stils, bet es ar gribētu tik labi zīmēt This post has been edited by hollow: Apr 26 2009, 18:36 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mnu ko neesmu nomiris, vienkaarshi kaadu laiku neko nopietnu neziimeeju.
saakshu ar vecaako un manupraat sliktaako... ![]() A3 formats nezinu vai esmu progreseejis vai regreseejis, bet ceru ka jums patiks! ^^ -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oy. I se ya ain't dead yet!
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
aha tikai to gan nevareetu teikt par forumu... pa visu sho laiku ko nebiju postojis biju nonaacis tikai 3 lapaa, like WTF? redzu dazhus jaunus userus, kuriem kaa jau nospriedaat pashi te nav ko dariit xD
anyway te buus naakamais... ![]() mnu ko varu teikt, vinjsh leenaam un neizbeegami paarveershas par klinti un druup! taa itkaa tas jau nebuutu pietiekami briesmiigi, ciemata iedziivotaaji vinja veederaa ir ieriikojushi raktuves... p.s. nav mana vaina ka taa shkiibi ieskeneets un shis arii ir A3... domaaju ka turpmaak visi tiks darinaati uz liela formaata! ^^ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas galvas pagrieziens, kas tev abās bildēs ir tik sasodīti grūts, ka pat tagad man tas varētu nepadoties. Tieši grūtuma dēļ šis tas izskatās aizdomīgi, bet nu- ir forši darbi, tik ne manā gaumā. More gay-fags please
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
k thx for advice and ill post the last one this weekend atleast ill try...
-------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
pedejais super
![]() cepums tev (: ![]() -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nu pēdējie divi darbi ir super!
![]() apskatoties uz pašu pēdējo var redzēt ka tev fantāzija visnotaļ labi strādā! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Cowkiller |
![]()
|
ok then my last one... i think its the best of the 3 cuz of the idea: you cant fly with one wing, so you must find someone who is willing to sacrifise his freedom.
![]() damn uz ekraana nav tik iespaidiigi kaa uz papiira ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Manliest pink unicorn-pegasus ever...
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
viss ir ļoti skaisti, tikai es sāku smieties ieraugot "aplaimoto" uni-pegu. Varu domās dzirdēt, kā viņš priecīgi zviedz ar retardētu sejas izteiksmi un tā kratās gaisā ar saviem spārniem. Ak, jel... tā ir, kad cinisms pārņem visu būtību.
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Skatos,ka esi izgājis pacietības kursus un noslīpē ilustrācijas. Bet vēl joprojām ož pēc amatierisma, daudz gaļas, maz ģenialitātes.
Tev vajag vēl pastudēt anatomiju tā, lai nekļūdīgi novietotu acis un ausis, kur vajag. Locekļi neraustas un nekratās, tas jau jauki. Krāsojums ir spīdošs, bet nežilbina. Par visu Tavu stilu var likt 8 vai 9, bet tālu līdz 10. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
woooov arts ar progreseejis, vismaz es nekur nesaskatu sarkasmu vai aizskaroshas pieziimes... like lol xD
anyway paldies par komentiem, kojaas ir iesaakts jau naakamais... -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
man gan liekas ka labi, un kluudas aciis nemetas, vieniigais - gribeetos sparna datalizaaciju. baigi nu puukains tas izskatas *giggle*
-------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 09:54 |