![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Iespaidiigi, Tigra... Es attapos no blenshanas ziimeejumaa, kad piefikseeju, ka esmu noformuleejis abiem chariem raksturus, dziives uztveri un savstarpeejaas attieciibas, ieskaitot, ko vinji viens otraa saskata, sagaida, un, kas vinjus notur kopaa. Un tas noziimee, ka es ilgi blenzu tajaa ziimeejumaa! Un tu reiz saaki ar bezemociju darbiem...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
kawaiii!
BTW> ak jaa noteik pirmo darbu veerteeshana (sagatavojieties un gaidiet, veereejumi no diviem jau ievaaakti, vakaaraa updeitoshu visus) -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu šis ir skricelis, tāpēc nezināju vai likt te iekšā šādu crapu.
Kā Lii teica- izskatās kā ar pildspalvām! ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
lol izskataas ka vinja ir ieraudziijusi spoku!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Un kā tu zini, ka tā nav?
Use yor imagination.. XD Btw, man bišķi nepielec par šito Paint X, bet nu labi.. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Btw, man bišķi nepielec par šito Paint X, bet nu labi.. Tad laikam es neesmu neaptēsta, man arī nepielec. Tigra, izskaidro, kas jādara. uzziimee kautko, vienalga ko paintā, vienalga cik ilgi, vispār un tad tu tiec novērtēts, un kad slinkā tigra beidzot iepostos katra saņemtos punktus, tad parādīsies kurš ir tas krutākais. Visai vienkārši, tikai jārēķinās ar to, ka nāksies ilgi gaidīt rezultātus, jo ja es pasaku šodien vai rīt, tas nozīmē kautkad šogad, vai kautkad nākošgad... ![]() (nu tik traki jau nav... bet sakarā ar to, ka vairāk vērtētāju viss ir chakarīgāk, ja cilvēki piekrīt, ka es vērtēju viena pati, tad vērtējumi būs daudz daudz ātrāk) -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
labi par veerteejumiem izskaidroji tagad paskaidro kas elee ir kawaii!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
labi par veerteejumiem izskaidroji tagad paskaidro kas elee ir kawaii!!! ![]() ![]() ![]() Tas vārds tā šķiet pazīstams vairumam otaku: kawaii - mīļš, jauks..utt aa, un ja nemaldos, tu varbūt nezini, kas ir bishounen, kaut kur tas pavīdēja(bet varbūt man gļuko) bishounen - skaists vīrietis bishoujou - skaista sieviete (vādi, kurus es mēdzu lietot) jagai - kartupelis zukiini - kabacis ichigo - zemene suki - patikt (mēdzu lietot teikumus: [Atashi ichigo daisuki desu], vai [atashi zukiini daisuki desu] attiecīgi tas nozīmē man patīk zemenes vai kabači) (vārdi, kurus citi mēdz lietot) nantene (ka tik ne arī) chibi (sīkais, bet mīļais, arī attiecināms uz simpātiskām sievietēm) baka gaijin - stulbais ārzemnieks, visbiežāk attiecināms uz amerikāņiem tenshi -enģelis akuma - velns utt, ja nav kas skaidrs PM. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
paldies par skaidrojosho vaardnicu!
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es tevi pilnigi sapratu! Gadu atpakaļ pats tikai Džedajus zimeju.
Star Wars - 4ever. |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Labi snaacis. Man patiik, ljoti.
Dodu tev savu balsi. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |