![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
jauks!
![]() tomer nezkaapeec man liekas ka seja ir kaa dzekam... -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nez, man izskataas paarziimeets. Kljuudos?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
nē tas nav pārzīmēts!
![]() kāpēc tev vispār tā liekās? -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Stingras kontuuras. Nav paardomaati lenkji liinijas viduu. Nav idiotisku proporciju. Taatad: labs pamats bijis. Tavaa gadiijumaa - laba skice.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
nu paldies!diezgan ilgi arī gāja...
![]() -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kaamis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 26-March 07 From: Liepāja ![]() |
Atdzīvinam???
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
viena kruuts? arii lab
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kaamis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 26-March 07 From: Liepāja ![]() |
neee
![]() ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tas ir mans darbs. nesitiet mani par kvalitāti, jo tas ir mans 2. darbs uz datora (atrunas, atrunas)
so - vērtējat~ atvainojiet nezinu kādēļ, bet viņš nerādās... This post has been edited by Asuka: Mar 29 2007, 22:07 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
neee ![]() ![]() izskataas labi... man patiik... seja jau nu pavisam noteikti ir sanaakusi... -------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
wow.. priekš kaut kā uz Paint tas ir.. ģ-ĢENIĀLI!!!!!!!!
![]() -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Uz kompja nemāku zīmēt.
Attached File(s) ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
heil five! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:03 |