IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> FLY FOR FUN, nu man jau patiik
One winged angel
post Sep 24 2006, 23:18
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin

Njaa, es ar kaadreiz speeleeju flyff, ir normaali, dabuuju 25 levelu uz anglu servera un man rupji izsakoties censored. Saliidzinaajumaa ar to ko piedaavaa muusdienu speeles, tieshaam ir pretty shit... Tad labaak RO speelee, 100% ka aizies uz tava kompja
un to vienmeer sspeelee un vinju vienmeer ir interesanti speeleet, grafika tur 2d bet vienalga izskataas labaak par FLYFF!! Heh, es vel te taisiiju aptauju kas labaaks FLYFF, ROSE vai Ragnarok, nesauc visus par nozheelojamiem, bija daudzi kas tev piekriit.. MAn jau arii agraak patika, bet apnika, kaa liela dalja citu MMO kuras geimoju

This post has been edited by zenofex: Sep 25 2006, 23:06

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bladez
post Sep 25 2006, 06:59
Post #17

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(One winged angel @ Sep 24 2006, 23:18) *

MAn jau arii agraak patika, bet apnika, kaa liela dalja citu MMO kuras geimoju

Tieshi taa pat, kaa man RO. Nezinu, ko juus tur saskataat, ka varat speeleet vinju muuzhiigi unsure.gif ........
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post Sep 25 2006, 12:44
Post #18

Danshaku

QUOTE(lotus666 @ Sep 23 2006, 10:52) *

huh beidzot kaads normals cilveks kas <censored>
ps.man tagad ir tieshi tas lvl kad tev apnika spelet.18 jaiet buus 2 flying quest smile.gif

Vaitad tur nevareeja lidot no 15.? Varbūt es maldos, bet esmu gandrīz droshs ka jā.
Un vaitad tur visus trīs kvestus nevareeja izdarīt 15.lvl?

BEt varbūt no 20. un es visu jaucu.

bladez, tu teici, ka tev apnika, bet liec spēlei 8.5. Tieši spēles, kuras ātri apnīk ir tizlas. Lai spēle būtu laba [7+] viņa nedrīkst tik ātri apnikt. Un tieši tāpēc Fly For Fan ir slikta.

This post has been edited by Rusell the carrotstork: Sep 25 2006, 12:49

--------------------
+Quote Post
bladez
post Sep 25 2006, 13:14
Post #19

Danshaku

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Sep 25 2006, 12:44) *

bladez, tu teici, ka tev apnika, bet liec spēlei 8.5. Tieši spēles, kuras ātri apnīk ir tizlas. Lai spēle būtu laba [7+] viņa nedrīkst tik ātri apnikt. Un tieši tāpēc Fly For Fan ir slikta.

Preciizaak man vajadzeeja teikt, ka man serveris apnika. Pat orgjinaalajiem L2 un WoW serveriem tik leeni nekachaajas!!! Buutu nedaudz, teiksmi, kaadas 8x aatraaks, tad buutu speeleejis!!!
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post Sep 25 2006, 22:09
Post #20

Danshaku

LOL. Tur pat sākumā līdz kaadam 25 lvl "kachaajas" ljoti aatri. Un esmu drosh, ka izmantojaam vienu serveri.

--------------------
+Quote Post
GM
post Sep 26 2006, 23:27
Post #21

Resident Alcoholic

Group: ALK

P.S. Riebjas gamez.lv cieniigie posti

Kas ta nu? gamez'ā nobanoja par retardisma koeficienta izrādīšanu un aizvainotā dvēsele tagad brēc te?

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
bladez
post Sep 26 2006, 23:54
Post #22

Danshaku

QUOTE(GameMaster @ Sep 26 2006, 23:27) *

P.S. Riebjas gamez.lv cieniigie posti

Kas ta nu? gamez'ā nobanoja par retardisma koeficienta izrādīšanu un aizvainotā dvēsele tagad brēc te?

Pff... Nekad muuzhaa neesmu bijis pieregjistreejies GameZ.lv!!!
Bet paskatoties vien pazuud gribeeshana tur regjistreeties. Tur visi taadi godiigie seezh. Paskatiesties kautvai topiku(s) par PS2 mod-chipiem un emulatoriem, un veel pameegjiniet kautko iemineeties par Privaatajiem serveriem. Ap**********s, ka peec tam ausis(acis) nokritiis!!!

Tur visi seezh kaadi 13-gadiigie, un ja seezh kaads arii vecaaks, tad nu protams nemaak uzvesties, un normaalas sarunas tur nevar buut. Uzreiz notiek kkaada di*******aas!!!!

Cilveeki, ceru, ka jums naw jaaizlaadee savas negatiivaas emocijas veel arii otaku.lv!!!

This post has been edited by bladez: Sep 26 2006, 23:57
+Quote Post
GM
post Sep 27 2006, 19:16
Post #23

Resident Alcoholic

Group: ALK

Pff... Nekad muuzhaa neesmu bijis pieregjistreejies GameZ.lv!!!
Bet paskatoties vien pazuud gribeeshana tur regjistreeties. Tur visi taadi godiigie seezh. Paskatiesties kautvai topiku(s) par PS2 mod-chipiem un emulatoriem, un veel pameegjiniet kautko iemineeties par Privaatajiem serveriem. Ap**********s, ka peec tam ausis(acis) nokritiis!!!

Ak, tad lielie puikas neļāva runāt par to, kur nelietīgi nokačāt izstrādātāju sūri, grūti radīto spēlīti un tāpēc viss forums ir idiotu bars...
Heh. Nu i' argumentiņi tev puikiņ.

This post has been edited by GameMaster: Sep 27 2006, 19:17

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
zenofex
post Sep 27 2006, 20:49
Post #24

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Lūdzu uzmetiet acis pavediena nosaukumam un beidziet spamot par pilnīgi citām tēmām.

Lai nebūtu oftopiks, piebildīšu, ka, patiešām ir daudz labāku spēļu ko spēlēt tām jau tā par maz atvēlētajā laikā. Ja ir vēlēšanās paspēlēt ko bērnišķīgu, un animeveidīgu, iesaku Pristontale. Un protams Ragnarok, bet to jau tāpatās zina visi.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Taka
post Sep 28 2006, 09:55
Post #25

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Spēles nosaukums kaut kā nesaistās ar saturu, Fly For Fun it kā izklausās pēc flight simulatora, vai kaut kā līdzīga.
Oh well, japāņi nekad nav centušies saturu ar nosaukumu sasaistīt...
Mazliet fleima:
Smieklīgi, par savu darbu algu saņemt gribam, bet inetā - visu tikai par velti smile.gif
Es vēl saprastu kreiso variantu nokačāšanu, lai mazliet patestētu gami, bet privātie serveri laugh.gif smieklīgi. WoWs griežas uz serveru fermas, kaut kāds vietējais Janka par velti uzturēs megaserverus, kuri var pavilkt vairāk par 20 jūzeriem vienlaicīgi? wink.gif
Vai arī kroplais Diablo online-klons Mu Online, kurš uz LV serveriem ir nenormāli izčakarēts, īstajā Mu expa nāk 10x lēnāk un dropi nebirst uz katra soļa.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
ETM
post Sep 28 2006, 11:49
Post #26

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Diemzheel, ne visi veelas pavadiit gadu speelee un taa atrii neredzeet augsheejo galu. Tapeec arii tiek izmantoti privaatie serveri ar paaugstinaatu droprate. Um muusdienaas ir taada lieta kaa donation sisteemas, kas ljauj ustureet kaut ko vairaak par "Jankas megaserveri". reku mana l2 servera kstiishu specifikaacija http://www.l2-paradise.com/index.php?page=server Taa gan ir veca infa, jo shobriid tur ir palaists C4, kur katram serverim ir divas taada tipa kastes. 20 cilveeki? Pagaajushaa weekendaa visos 4 serveros kopaa bija paari 7000 cilveeku online. Nevajag uzreiz apbljaustit visus privaatos serverus.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
lotus666
post Oct 1 2006, 18:07
Post #27

Jinushi
**

QUOTE(One winged angel @ Sep 24 2006, 23:18) *

Njaa, es ar kaadreiz speeleeju flyff, ir normaali, dabuuju 25 levelu uz anglu servera un man rupji izsakoties censored. Saliidzinaajumaa ar to ko piedaavaa muusdienu speeles, tieshaam ir pretty shit... Tad labaak RO speelee, 100% ka aizies uz tava kompja
un to vienmeer sspeelee un vinju vienmeer ir interesanti speeleet, grafika tur 2d bet vienalga izskataas labaak par FLYFF!! Heh, es vel te taisiiju aptauju kas labaaks FLYFF, ROSE vai Ragnarok, nesauc visus par nozheelojamiem, bija daudzi kas tev piekriit.. MAn jau arii agraak patika, bet apnika, kaa liela dalja citu MMO kuras geimoju

es RO nespeleju jo tikai primas 10 dienas pa briivu, un ja grib visu laik upa briivu tad jamak ir krievu val...un kreivu val e snemaaku un vispar man tas riebjs

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Sep 25 2006, 12:44) *

QUOTE(lotus666 @ Sep 23 2006, 10:52) *

huh beidzot kaads normals cilveks kas <censored>
ps.man tagad ir tieshi tas lvl kad tev apnika spelet.18 jaiet buus 2 flying quest smile.gif

Vaitad tur nevareeja lidot no 15.? Varbūt es maldos, bet esmu gandrīz droshs ka jā.
Un vaitad tur visus trīs kvestus nevareeja izdarīt 15.lvl?

BEt varbūt no 20. un es visu jaucu.

lidot var no 20 lvl..taa ir!
vairs nespeleju flyff parak leeni exp naak preiksh ti kamziem lvliem..un archeri tur vnk ir parak vaaji un tas man nepatiik
+Quote Post
Taka
post Oct 1 2006, 19:16
Post #28

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Jā, visiem gribas būt Legolasiem ar loku un tikai fārmot mobus pa gabalu biggrin.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Nuin
post Oct 1 2006, 19:28
Post #29

Kakashi-sensei

From: new world

Speeleeju sho kaadu laiku atpakalj, tagad atkal saaku. Laikam vieniigais slimais kursh tika liidz 62+ lvl xD

--------------------
+Quote Post
lotus666
post Oct 1 2006, 20:42
Post #30

Jinushi
**

QUOTE(Nuin @ Oct 1 2006, 19:28) *

Speeleeju sho kaadu laiku atpakalj, tagad atkal saaku. Laikam vieniigais slimais kursh tika liidz 62+ lvl xD

akdievs 62 lvl ohmy.gif kas tu esi?archers wariors mage vai asistant?!un vaine ka tur archeri ir vaaji!?u namge paarak speeciigi
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:05