IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Metal Gear Solid
Rusell the carrotstork
post Mar 5 2007, 10:23
Post #31

Danshaku

Group: Chuunin

QUOTE(baseboalbatboy @ Feb 28 2007, 20:06) *

Jap ! Vinsh pat peec MGS2 veel bija dzivs ! Vinju vareeja redzeet tajaa beigu filminjaa tur kur Raidens tur rokaa to DogTagus! Vamps foonaa tur staav ar savu lietussmeetelimuguraa un veero Raidenu un Sneiku. Godiigi sakot taka pats ieraudziiju bija ljoooti jociiga sajuuta! ph34r.gif

Kartona Vamps!

This post has been edited by Rusell the carrotstork: Mar 5 2007, 10:24

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
baseboalbatboy
post Mar 11 2007, 01:49
Post #32

Hakushaku

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Mar 5 2007, 07:23) *

Kartona Vamps!

Lol laugh.gif jaa kaads NewYorkaa bij izlicis MGS2 speeles reklaamu !

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post Mar 11 2007, 12:07
Post #33

Danshaku

Es šonedēļ izgāju MGS un MGS2. Ja MGS4 būs pēdējā daļa, tad viņā viss jāatklājās. es uzskaitīšū dažas lietas. MGS4 notiek sešus gadus pēc arsenal gear notikumem. Pēc maniem aprēķiniem sneikam jābūt 45 gadus vecam. Bet treileros viņš izskatās vecāks par Roju Kebellu.
Pie galvenajiem varoņiem būs arī Nejomī Hantere. Manuprāt, ka uz Sneika sāk iedarboties FOXDIE, kuru Hantere pirms shedow moses mazliet pielaboja.
Notiekti Sneiks būs dabūjis atpakaļ Olgas bērnu (bērnam jābūt 8 gadi), bet viņš mirs, ja mirs Raidens. Raidens itkā nav miris, bet viss kas no viņa kā cilvēka ir palicis ir galvaskaus. Raidenam pašam arī jābūt sešgadīgs bērns no Rouzas.
Vēl arī nav zināms kā Likvids tika iekšā Oselotā. To roku viņam izmaksāja Solidus, bet kā Likvids varēja atdzīvoties? Viņš to varēja tikai sneika tuvumā. Varbūt Likvida nanomašīna siegāja Oselota asīnīs. Varbūt tāpēc, ka Oselots ir The Joy un The Sorrow dēls, un Oselotam pimīt Sorrowa spējas.
Kas īsti ir Patrioti, ja tie 12 ir jau sen miruši? Un vai viņiem izdevās īstenot plānu kontrolēt cilvēku zemapziņas.
Nn vēl - IPB Image
Tādam Sneikam būtu jāizskatās. Un pirms viņš novelk masku viņam ir redzami sirmi mati. Kā sneiks tik ātri var pārvērsties atpakaļ normālā vecumā?

This post has been edited by Rusell the carrotstork: Mar 11 2007, 12:09

--------------------
+Quote Post
baseboalbatboy
post Mar 15 2007, 00:22
Post #34

Hakushaku

Khe hem.

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Mar 11 2007, 09:07) *

Pie galvenajiem varoņiem būs arī Nejomī Hantere. Manuprāt, ka uz Sneika sāk iedarboties FOXDIE, kuru Hantere pirms shedow moses mazliet pielaboja.

Nuu..pa to pielaboshanu un FOXDIE daudz nekaa nezinu jo patiesiibaa MGS1 neesmu speeleejis ..tiakai zinu daudzus faktus.Cik es zinu tad Sneika shuunas saak strauji novecot taapeec ka Solid Sneiks tika nokloneets no Big Boss/Naked snake tad kad Big Bossam/Naked snake bija ap 40+ gadi ,taapeec arii Solid Snake tikai tagad saak strauji novecot.

Notiekti Sneiks būs dabūjis atpakaļ Olgas bērnu (bērnam jābūt 8 gadi), bet viņš mirs, ja mirs Raidens. Raidens itkā nav miris, bet viss kas no viņa kā cilvēka ir palicis ir galvaskaus.

Par Raidenu cik es zinu ir taa- Tas viss "kostiims" kas vinjam ir buguraa ir vinja aada Viss kas no vinja ir orgjinaalaa kremenja ir palicis ir 11%,liidziigi kaa bija Solidus Snake . Un Raidens vairs nebuus taads kaa agraak.

Vēl arī nav zināms kā Likvids tika iekšā Oselotā. To roku viņam izmaksāja Solidus, bet kā Likvids varēja atdzīvoties? Viņš to varēja tikai sneika tuvumā. Varbūt Likvida nanomašīna siegāja Oselota asīnīs. Varbūt tāpēc, ka Oselots ir The Joy un The Sorrow dēls, un Oselotam pimīt Sorrowa spējas.

Likvids Ocelotaa ir "emiesojies" caur vinja roku,ja pienjemsim Solid Sneikam nogrieziis roku un pieshuus kaadam citam tad ja Sneiks(taa roka) labi gribees tad arii varees peec laicinja paarnjemt to kjermeni.likvida DNS ir jau paarnjeemis Ocelota DNS taapeec Ocelots shjlircee kautkaadu mantu Likvidrokaa(smile.gif Oselots ir The Joy un The Sorrow deels? taadu faktu neesmu dzirdeejis-bet kautgan taa vareetu buut.Oselotam Sorrowa speejas ?(Hmmm...) Nu nezinu par to nekas neliecina.

Kas īsti ir Patrioti, ja tie 12 ir jau sen miruši? Un vai viņiem izdevās īstenot plānu kontrolēt cilvēku zemapziņas.

Patrioti/Filozofi/La-lu-li-le-loman taa shkjiet ka Patrioti tiek ar laiku aistati kaa viens no vinjiem mirst-jauns naak vietaa.Godiigi sakot visaas speelees par vinjiem staasta bet es veeljoprojaam neesmu iisti sapratis kas vinji iisti ir. Nezinu vai vinji kontrolee Cilveeku zemapzinjas vinji tikai sleepj patiesiibu.( vai taa ir zemabzinjas kontroleeshana huh.gif )

Nn vēl - IPB Image
Tādam Sneikam būtu jāizskatās. Un pirms viņš novelk masku viņam ir redzami sirmi mati. Kā sneiks tik ātri var pārvērsties atpakaļ normālā vecumā?

Shir ir tas gabals kas paraada ka sneiks mosh nemirs vai ari tiks atdziivinaats izmantojot dead-cell reanimation(Likvids MGS4 grib atdziivinaat vinja Teevu izmantojot sho jauno tehnologiju(vairaak par to nestaastiishu) wink.gif ) un kur Sneikam ir vinja bandana !!!!?
Sneika karsh ir beidzot beidzies atminjas un bandana jaatstaaj aiz muguras.Un jaasaak no saakuma.

--------------------
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post Mar 15 2007, 00:57
Post #35

Danshaku

Tikko beidzu spēlēt mgs3. Tie 12 mirušie patrioti laikam ir izskaidroti šinī spēlē. Tie varētu būt pirmie filazofi. (vienīgā versija, kurā sakrīt laiks ~100 gadi) Un pēcteči arī gandrīz visi ir izmiruši, tāpēc tagad patrioti varētu būt visi, kas mazliet ir bijuši saistīti ar filazofiem un viņu bērni.

Jā. Oselots ir bērns, kuru filazofi no The Boss izgrieza otrā pasaules kara laikā un uzaudzināja kā Osletu. Tikai viņš to nezin, un the joy arī nezināja.

Par sneika bandanu - treilerī viņš pirms 3 sekundēm bija vecā sneika ādā. Kad cilvēks pārvēršas[?] viņa drēbes nepārvēršas. biggrin.gif

Pameklēju internetā par to dead-cell reanimation un viss ko atardu bija tikai fanu minējumi un baumas.

baseboalbatboy, es arī nebiju MGS spēlējis pirmstam, bet nesen nolādēju PC versiju. Metal Gear Solid: Integral. Ieteiktu tev dabūt kaut ko tādu arī, jo pirmā daļa spēlē diezgan lielu lomu visā sīkvelā.

Un vēl es aimirzu iepriekšējā postā piebilst par Merilu. Viņa neiskatījās it kā būtu samīlējusies Sneikā. MGS beigās Oselots saka, ka uzmanīs viņu. Varbūt viņš viņai ir izskalojis smadzenes. Un tas ka viņa paliek dzīva ir pareizās beigas, jo Nastashas atskaitē MGS2 tā ir rakstīts.

--------------------
+Quote Post
baseboalbatboy
post Mar 15 2007, 19:37
Post #36

Hakushaku

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Mar 14 2007, 21:57) *

Par sneika bandanu - treilerī viņš pirms 3 sekundēm bija vecā sneika ādā. Kad cilvēks pārvēršas[?] viņa drēbes nepārvēršas. biggrin.gif

Nee, kaapec vinjsh bija nonjeemis to bandanu?

--------------------

IPB Image
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post Mar 15 2007, 20:54
Post #37

Danshaku

Viņam palika karsts.

--------------------
+Quote Post
baseboalbatboy
post Mar 18 2007, 16:40
Post #38

Hakushaku

QUOTE(Rusell the carrotstork @ Mar 15 2007, 17:54) *

Viņam palika karsts.

biggrin.gif

Naked Snake nemaz nesuudzeejaas ka ir pa karstu dry.gif

--------------------

IPB Image
+Quote Post
BMTH
post May 3 2007, 19:41
Post #39

Heimin
*

Mja... Ost Metal gear solid vnk klasika:))
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post May 6 2007, 10:50
Post #40

Danshaku

QUOTE(BMTH @ May 3 2007, 19:41) *

Mja... Ost Metal gear solid vnk klasika:))

Tu domā mgs2 theme music? Jo cita mūzika man nenāk prātā. Vienīgi vēl pimās daļas, kad ienaidnieks pamana. Tas jau ir divas.

--------------------
+Quote Post
baseboalbatboy
post May 19 2007, 00:10
Post #41

Hakushaku

Njjaaa ... runaajot par MGS2 Theme dziesmu man naw vaardu ,vienkaarshi lieliski labaaku muuziku taadai speelei vienkaarshi nevar gribeet ! Vienkaarshi Masterpieace !
Skatoties uz MGS3 Theme dziesmu...man liekas kas tas ir diezgan smiekliigi smile.gif Jo tas kjipa noshpikots No " James Bond 007 " filmaam ,jo katra 007 saakas ar taadu liidziigu dziesmu:) ... un par cik Naked Sneiks piemineeja to ka vinjam nepatiik 007 filmas taapec man tas liekas diezgan uzjautrinoshi. smile.gif

--------------------

IPB Image
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post May 19 2007, 15:39
Post #42

Danshaku

QUOTE(baseboalbatboy @ May 19 2007, 00:10) *

Njjaaa ... runaajot par MGS2 Theme dziesmu man naw vaardu ,vienkaarshi lieliski labaaku muuziku taadai speelei vienkaarshi nevar gribeet ! Vienkaarshi Masterpieace !
Skatoties uz MGS3 Theme dziesmu...man liekas kas tas ir diezgan smiekliigi smile.gif Jo tas kjipa noshpikots No " James Bond 007 " filmaam ,jo katra 007 saakas ar taadu liidziigu dziesmu:) ... un par cik Naked Sneiks piemineeja to ka vinjam nepatiik 007 filmas taapec man tas liekas diezgan uzjautrinoshi. smile.gif

MGS3 ir taisīts pēc Boda filmām. Taspats sākums, gadžeti, meitene kurā galvenais varonis iemīlas, bet izrādās nodevēja, un kad nogalina galveno ļauno filmas beigās parādās kāds saidkiks, MGS3 gadījumā Oselots.
Es to neizodmāju, Kodžima to kādā intervijā teica. Man liekas. biggrin.gif Nu kāds no atbildīgajiem notiekti.

This post has been edited by Rusell the carrotstork: May 19 2007, 15:40

--------------------
+Quote Post
enigmo
post May 24 2007, 19:44
Post #43

Unregistered

Man mīļākā MGS!Jo tur ir Gear-rex!Pluss tā arī ir pirmā un aizraujošākā! wink.gif ph34r.gif
+Quote Post
Tramvajs
post Jul 25 2007, 17:17
Post #44

Samurai

From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191

Nesen izgāju pirmo MGS un tagad esmu ķēries pie Sons Of Liberty. Superīga spēle.

Un tikko Gamespot'ā noskatījos MGS4 gameplay filmiņu. Eh, ja es varētu atļauties PS3. Vienkārši lieliski izskatās.

Un vispār- Hideo Kojima ir kruts čalis. xD
+Quote Post
Rusell the carrotstork
post Jul 25 2007, 19:33
Post #45

Danshaku

Es arī nesen redzēju MGS4 demo. Vienreizēji!
enigmo, tur jau tā lieta, ka tā nav pirmā. pirmstam tak vēl bija daļas kurās Solids pieveica Big Bosu un stāts par grey fox.
Man patika MGS, bet notiekti tā nav labākā. Gan sižeta ziņā gan visā pārējā. Visu spēli gandrīz bija jāskraida tur atpakaļ pa tā jau mazo karti.

This post has been edited by Rusell the carrotstork: Jul 25 2007, 19:37

--------------------
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:16