![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
tas nav tas dzeks no tokio hotel?
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Baa, vakar tas ziimejums izskatijaas mazlietinj lielaaks))) a varbuut es kljuudos.... bet tik un taa ļoti labi sanaaca ![]() man ar tā liekas ![]() kkas nav riktiigs ar kaaju. patiik taa anoreksiskaa roka, ljoti! ![]() un jaa isskataas peec alien... ![]() lai ir alien, un anoreksiķi nāk modē ![]() tas nav tas dzeks no tokio hotel? ![]() sheez, gribi mani apvainot, ka es zīmēju TH puisīšus ?! ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
īstenībā, anoreksija aiziet no modes.
patīk mati un krāsas. a kāds neiedomājās, ka varbūt acis ir ciet un vienkārši pārlieku uzkrāsoti plakstiņi? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
O my.. man patiik acis un mati XD...
Tomeer rodas neliela neskaidriiba par dzimumu... is this men? ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nju... varu teikt ka cenšanas šeit varu redzet.
|
Kate |
![]()
|
man ar patīk mati un acis.. Storm, this is men
![]() prieks, ka kāds arī prot pamanīt. Practise helps me ^^ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
patiik mati un dzemperiits forshaa kraasaa
acis neiipashi... mosh bikit tuvaak? ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nu nez...
laigan vienu aci neredz un mosh tapeec man gljuko! ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
nu nez... laigan vienu aci neredz un mosh tapeec man gljuko! ![]() redz gan, kaktiņu un nedaudz melnās kontūras ![]() lai gan, manuprāt, varēja arī to otru aci nezīmēt. Varbūt tad pat labāk izskatītos, bet man jau ir apnicis, un man liekas, ka vienreiz par visām reizēm, man kādreiz kāds pārmetīs, ka man mati vienmēr ir priekšā acīm ![]() |
Kate |
![]()
|
sorz, par dubultposting /don`t kill me/
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
AAAA! Lidojoša miroņa galva!!!
Hehe... Mati - super. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kāds mironis? tas vnk ir logs, un viņa ir atspiedusies pret palodzi, bet mati pufīgi, tāpēc no rokas ne vella neredz. nu, tā es skaidrotu. un cepumam varbūt nevis acis pa tālu, bet deguns pa plakanu. kāvies laikam. un varēji jau nu iekomponēt tā, lai nav nošķelta galva kā orenai-ishii no kill bill.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
foršs ir pēdējais darbs...patīk mati.
-------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:01 |