![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Progress, manupraat, ir milziigs. Uzciitiibu var redzeet...
![]() ![]() Cik ilgi tu jau ziimee??? ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Progress, manupraat, ir milziigs. Uzciitiibu var redzeet... ![]() ![]() Cik ilgi tu jau ziimee??? ![]() urrm, ty par tiem jaukajiem vārdiem ![]() Jau no bērnības, patika krāsot mammas grāmatas XDD bet ja nopietni, tad šogad ap aprīli sāku tā nopietnāk, laikam. Nu kaut kur pie gada apmēram ir |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
(rawr)
This post has been edited by Kate: Feb 4 2007, 00:40 |
Kate |
![]()
|
I`m a f_cking dõuble-poster XD
![]() ![]() ![]() JĀ, VIŅA KRĪT! ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pēdējais zīmējums būtu labs......tikai izdzēs kājas,lūdzu izdzēs.....
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
manupraat labaakais ir videejais!
![]() loooti patiiik mati!!! ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ar fotoshopu zīmētie - 3. un 5. neizsakāmi patīk. un tu labi zīme. man patīk.
![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kate |
![]()
|
paļdispaļdispaļdis X)
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tu ļoti labi zīmē...varbūt ne tādus princīšus (ak, šie deminotīviņi). bet meitene ir ļoti smuka. vienam patīk māte, citam meita, man kleita.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
tu ļoti labi zīmē...varbūt ne tādus princīšus (ak, šie deminotīviņi). bet meitene ir ļoti smuka. vienam patīk māte, citam meita, man kleita. Man ir arī nedaudz smuki puiši >;D (bez hendiem un diezko tievi O_O) ![]() Bet vispār paldies.. Manas domas šajā jomā ļoti atšķirās. Pārāk paškritiska.. Bet tas jaunajiem māksliniekiem ir ļoti raksturīgs un tas arī palīdz nedaudz pacensties līdzināties tiemturkasjaupārisgaduszīmēkāPRO! |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Zīmējumā, kurā redzu kāzas (varbūt tās arī nemaz nav kāzas, bet vienalga), man patīk, kā tu uzzīmēji meitenei matus. Tie izskatās ļoti dzīvīgi. Vienīgais, kas man šķiet tev ķermeņi sanāk par īsu. Kājas, drīzāk sakot. Laikam. Nezinu. Vispār paskatoties arī citus iepriekšējos darbus, tev mati ļoti forši sanāk. Pilnīgi tik reālistiski. Gaidu vēl zīmējumus.
šitas man patīk vislabāk - ![]() sanāca baigi labi, tev tik labi padodas. This post has been edited by ┼Ami┼: Feb 9 2007, 19:20 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tas ar to zaķi izskatās pēc lulu no final fantasy (nu, vienīgā atšķirība ir tā, ka viņai bija lācītis). džekam krūtis kā trīspadsmitgadīgai meitenei...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
┼Ami┼/Why thank you! X)
kahi/Haha, zini, tas tiešām ir smieklīgi ;'D ![]() HeadphoneGUY! HOMG IT`S HE.. Laiks sviestam ^..^ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
1. kapeec tur taa plauksta?
![]() "speak to the hand cuz the head ain`t lisnen!?" 2. acis valjaa vai ciet? ![]() 3. labie mati... -------------------- |
Kate |
![]()
|
Plauksta tādēļ, ka Ādolfam gribejās ēst.. Un acis ir ciet X)
![]() reku nav smuki mati, jo zīmēts 8min ;'D |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:17 |