![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
You got your style,dude!!!Keep on rocking!!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
![]() po, ka kājas īsas. Un es nevarēju atrast dzēšgumiju >_> |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
aaa shiis iisaas kaajas nogalina visu darbu - vinja izskataas peec kautkaada pundura
![]() -------------------- No name superhero
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
būtu tu viņai dibenu uztaisījusi augstāk (to var bez dzēsenes), viss būtu ok.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
vismaz mati viņai ir normāli >_>
|
Kate |
![]()
|
Daudzi brēc, ka vajag likt darbus tikai tad, kad ir progress. Es ceru, ka man tāds ir. Stulbi ir tas, ka es aizgāju līdz savam superīgajam brālēnam, lai ieskenētu darbus, bet kā par nelaimi, es aizmārša aizmirsu divus darbus. (Un tos pašus labākos) Bet šitais ir čars (tas nozīmē, ka man nav tikai viens viņas portrets), Adelaina. Ja jums iepatiksies, iepostošu kaut kad arī to pirmo darbu (kad viņa tapa).
![]() |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Kakls par garu liekas, bet tā viss ok.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Redzu nelielu ietekmi no Not_alone , vai arī, varbūt es kļūdos... :3
Kakls, gan nedaudz pa garu, tomēr var uzskatīt par stila īpatnību.Cepure ownz. Lieta, kas man nepatīk ir jaciņa uz krūtīm, ļoti nesimpātiska un nepiemērota viņas ķermenim , jo veido jocīgas līnijas, kas disharmonē ar viņas ķermeņa līnijām. >.< Kopskats interesants, man jau patīk :3 -------------------- |
Kate |
![]()
|
Redzu nelielu ietekmi no Not_alone , vai arī, varbūt es kļūdos... :3 Kakls, gan nedaudz pa garu, tomēr var uzskatīt par stila īpatnību.Cepure ownz. Lieta, kas man nepatīk ir jaciņa uz krūtīm, ļoti nesimpātiska un nepiemērota viņas ķermenim , jo veido jocīgas līnijas, kas disharmonē ar viņas ķermeņa līnijām. >.< Kopskats interesants, man jau patīk :3 O_O Not alone topiku redzēju tikai pēc tavas ziņas. Nebiju redzējusi viņa/s darbus.. Tākā, ietekmēšanās no viņa/s nav ![]() Man ar tā jaciņa nepatīk, lai Norbijs ar viņu.. ![]() Dabrā NAV īpaši daudz ielikts, galvenais, ka gribēju sevi parbaudīt vai manis zīmētos džekus un meitenes var atšķirt.. Meitenei tā viena lūpa tāda, šizīga, bet nu jā.. Galvenais jau doma ,D |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
pirmspeedeejais darbs ir labs, bet man taa nepatiik kraasu paarejas
![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() laikam tad pēdējais... |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man patīk, pat ļoti, tas pēdējais darbs. Tikai manuprāt labāk bija neizkrāsots. ^^ mati izdevušies ļoti smuki. ~~~
-------------------- Nori Nori Nori~ |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
shis jau atrada citu meiteni
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 13 2007, 18:02 -------------------- what does it mean?
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
lai es saprotu, ka tas ir pīrsings, tomēr pirmā doma bija, ka viņai lūpa nošķelta, un tas jau iebrauc sirreālismā. džekam izskatās žirafes kakls. ļoti patīk cepure
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
Pēc ilgākas nepostošanas un garlaicības mākta, sadomāju iepostot kādu no pēdējajiem darbiem.
Gribu zināt, ko man vēl vajadzētu attīstīt. Jā. Noteikti zinu, ka foni, bet man vēl nav tik liela fantāzija, ka es savos darbos gribētu tos. ------------ ![]() Un jā, viņa tiešām ir konkrēti stāvoklī. Man vēl teica, ka embriju vajadzētu uzzīmēt. Kāds nevar kkadu embrijbildi iespamot? :] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |