![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manupraat, meitenei nav jaabuut drosmiigai. Tas pat nepiestaav. Vinja jebkuraa briidii var paprasiit kaadam dzhekam, lai ieiet. Kaut vai no ielas. Btw, interesantu statistiku vareetu veikt, skaitot, cik Latvijaa pieteiksies. Vareetu saliidzinaat ar Densha Otoko Investigation Akihabaraa. Neziniishiem: http://www.youtube.com/watch?v=e3sXYOyIiy0...ted&search= Imho, kaut kur bija ar subtitriem un garaaka versija. Bet tagad neatrodu.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pfft, es ietu iekšā tajā spoku mājā. Otrā mīļākā šalle kā nekā - ja atstās, lai ir, tad tas vēl kādas divas nedēļas neliktu mani mierā. ~.~
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
driikst uzziimeet turpinaajumu?
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tā kā art ir pazudis liidz ar galiem, protams.
btw. Un es laikam buutu pasaukusi kaadu kawaii džeku, kas iet garām... ![]() un ja ne viena nebuutu tad nopūstos un ietu vien iekšā. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hvz kas ir taads kawaii dzeks lol
![]() ![]() tuudalj kjershos pie darba! ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
es pabeidzu un nepiesienaties par meitenes izskatu( ja to vispaar var nosaukt par meiteni lol...)
![]() ![]() ![]() nemaaku uz paint ziimet tik labi kaa juust tachu neshaubos ka uz papiira vareetu sasist daudzus! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
(redziet cik uzkrītoš bishii? ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi.
Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē... ![]() P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures. ![]() P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint?? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
Ziņas par manu pazusšanu ir diezgan kļūdainas.Tikai tagad piegāju pie kompja un pabeidzu pusi.Vai tas būs random,vai arī nopietns ir atkarīgs no jums.Es eju uz nopietno pusi. Un CowKiller...mēs redzēsim kurš labāk zīmē... ![]() P.S. Tigra paldies par atgādinājumu,bet man nav taures. ![]() P.S.S. Flash var izmantot vai tikai paint?? hopcik popcik, tikai paint unj tava kārta sakarā ar izkrišanu ir pēc aven -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Okeeei... Uzreiz jau atvainojos par haltūru. Man ir pilnīgs slinkums. Nākamreiz būs kārtīgi. =.=
Nav ko vislaik paļauties uz stipro dzimumu! This post has been edited by Kikyou: Oct 7 2006, 15:45 |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ideja par pannu baigi labaa
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
mana kārta.. XD
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Vaaaa... Ja es šitā - ātri un labi mācētu... ;~;
Labs turpinājums, Sushi. Aven - tava kārta! |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
O_O
hmm..biedeejosha,shalles rijosha rozmataina un sarkanacaina meitiete - naaveejoshs salikums Labs turpinaajums ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
shushi labaas sejas izteiksmes!
![]() ![]() man nesanaak taadas ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |