![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
loool wtf kabacis????omg lol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
wā, jums labais komikss! smuki zīmējumi
![]() it īpaši Tigras zīmētais baltmatainais puisis un Guntars. ![]() Tigra, tev kawaiigi džeki sanāk. Es kūstu. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
baigi gribas piedalities vai drikstu
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Drīksti, drīksti.
Stap citu, man liekās es vismaz kādu laiku šajā komiksā nepiedalīšos. Jātiek galā ar dažām lietām. Tā kā tagad aiz Tigras uzreiz zīmē Sushi. Vai arī, ja kāds grib, var ieņemt manu vietu rindā. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
shitas topiks grimst dibenaa... (dibenaa.. lol...
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ziimee, kas grib!
savaadaak galiiigi nogrims tas topics.. -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ziimee, kas grib! savaadaak galiiigi nogrims tas topics.. es jau uzziimeeju man veel tik jaaizkraaso... centos cik speeju... nu pasakiet man paldies ka izglaabu topiku.... ![]() un kraasas es zagu no tigras ziimeejuma... This post has been edited by Cilveeks: Nov 3 2006, 14:12 -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ou man! viņš ir trusenēs!
XD turpiniet turpiniet... taa ir pat jautraak -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
A mošvinjam normālas baltas bikses ar sirsniņām? XD
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
A mošvinjam normālas baltas bikses ar sirsniņām? XD nee.. taas bija domaatas trusenes... Kursh ziimees naakamais!? -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
yay... turpinaajums...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
ziimee!!! mosh naakamais nemaz nav...
This post has been edited by Cowkiller: Nov 3 2006, 20:28 -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
ziimee!!! mosh naakamais nemaz nav... nu lab es jau gatavoju naakosho komixu... ... gatavs: This post has been edited by Cilveeks: Nov 18 2006, 20:02 -------------------- ![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
![]() This post has been edited by iru-chan: Nov 5 2006, 10:37 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |