![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lotus666 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-September 06 ![]() |
vinja labajai rokai muskulis taads uzpuusts liekas
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
wow!! O_O prieksh 12 gadiem - nepaarspeejami! es tad veel tikai "punktinjsh-punktinjsh-komatinjsh"ziimeeju
![]() turpini - tev ljoti labi padodas! ![]() -------------------- ![]() |
lotus666 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-September 06 ![]() |
![]() ![]() pirmos divus zimejums es zimeju kad man bija 12...tad uz kaadu gadu diviem partraucu un tad pirms 9dienam izdomaju atkal atsaakt nu tad shie divi pedeejie ir mani pirmie...huh jamegina atguties no ilgaas neziimeeshans pauzes...galvenais kas vajadziigs ir iedvesma!es sito ilgo laiku nezimeeju jo nezinaaju ko lai ziimee ![]() un man ir 14 gadi nevis 12 ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es 14 gadu vecuma zimeju gandriz tada paša veida! Un gandriz to pašu... tikai ne anime stila.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es, 14 gadu vecumā... varētu padomāt, ka tu, keydan, esi baigi vecs...he, he.
lotus666, tev lieliski padodas apģērbs, krokas, u.c. , bet u kinda s.ck spārnos. spalvām jābūt uz vienu pusi, citādi sanāk tāds nošauts balodis. un tu āvas nemāki zīmēt. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
2 kahi:
Ne, neesmu. Bet 3 gadu laika viss var mainities! Ne? ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
smuki, jau smuki
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |