![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
mosh Benny & Joon? es baigi sen redzeeju, taapeec neatceros vai taads kadrs bija :/
-------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
moš: Finding Neverland šitā ar nav tā .__. mani neviens cerams nesitīs,kad ieliku tādu filmu.. visdrīzāk visiem ir pie kājas, kas tā pa filmu. bet lai nau tā, ka es pārkāpju noteikumus un neminu, tad varbūt viena no šīm? http://imdb.com/name/nm0000136/ So laikam tās 48h būtu pagājušas.nea zeloco nav arī šī. un,lai cik pārsteidzoši tas nebūtu,tiešām šī filma ir viena no linkā norādītajām ar kārtas numuru 26. Fear and Loathing in Las Vegas. Un likt bildi tagad var jebkurš laikam jau. This post has been edited by Dead Star: Dec 10 2006, 18:24 |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Man izskataas ka kaut kas par taam 48 stundaam netika iisti pareizi saprasts, tas noteikums ir taadiem gadiijumiem kad bildes ievietotaajs ljoti ilgu laiku neraadaas forumaa un nedz apstiprina nedz noliedz mineejumu pareizumu, un tad ja ir kaads mineejums kuru peec shii perioda nav nedz apstiprinaats ne noliegts, tad ja ir vismaz divi aktiivi daliibnieki kas to var apstiprinaat tad to uzskatiis kaa pasha bildes ievietotaaja apstiprinaatu.
Ja ir kaa pashreiz kad tiek likti mineejumi un tie ir nepareizi un bildes ievietotaajs taa arii saliidzinoshi normaalaa laikaa pasaka, tad lai tik min taalaak cik nu ilgi grib, protams ja redz ka nekur neiet, var ielikt kaadu uzvedinoshu hintu, vai arii taadu paprasiit. Tas nekaadaa gadiijumaa nenoziimee to, ja 48 stundu laikaa nav atmineeta bilde, tad atbilde buutu jaasniedz taapat, lai tak min taalaak tauta. -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Ok, lai kaut kas notiktu, te buus naakamaa bilde:
![]() Luudzu filmas nosuakumu un aktrises vaardu. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
So laikam tās 48h būtu pagājušas.nea zeloco nav arī šī. un,lai cik pārsteidzoši tas nebūtu,tiešām šī filma ir viena no linkā norādītajām ar kārtas numuru 26. Fear and Loathing in Las Vegas. Un likt bildi tagad var jebkurš laikam jau. *sit sevi* kaa es to vareju nezinaat ;_____; -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Var būt ta aktrise ir Meg Rayan?
-------------------- |
Revol |
![]()
|
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Stigmata , un Patricia Arquette?
|
Revol |
![]()
|
Pareizi, liec naakamo.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vlom. - jeb kursh cits var.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() This one's easy... Ka sauc aktieri un serialu. ![]() Ja gribat, bet tas nav obigati, varat ari sezona numuru un serijas nosaukumu uzrakstit! This post has been edited by Keydan: Dec 13 2006, 16:03 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE This one's easy... Ka sauc aktieri un serialu. smile.gif Ja gribat, bet tas nav obigati, varat ari sezona numuru un serijas nosaukumu uzrakstit! Ričards "Makgaivers" Dīns Andersons un Stargate: SG-1. I'm not sick and fucked-up beyond all recognition enough to know teh season. This post has been edited by GameMaster: Dec 13 2006, 18:21 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
So laikam tās 48h būtu pagājušas.nea zeloco nav arī šī. un,lai cik pārsteidzoši tas nebūtu,tiešām šī filma ir viena no linkā norādītajām ar kārtas numuru 26. Fear and Loathing in Las Vegas. Un likt bildi tagad var jebkurš laikam jau. *sit sevi* kaa es to vareju nezinaat ;_____; nezināji tapēc,ka es biju pietiekami liela maita,lai ieliktu kadru,kas vispār tur bij bišku ne pa tēmai tajā filmā :3 vnk nevarēju palaist garām to eņgeli. un jā par tām 48h man nedaleca.piedodiet cilvēki,kas būtu gribējuši varbūt minēt tālāk. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: I Guess that makes me "sick and fucked-up beyond all recognition" XD This post has been edited by davio: Dec 14 2006, 01:25 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: I Guess that makes me "sick and fucked-up beyond all recognition" XD Venkaši fans!!! Ja protams tas ir sg-1 un Andersons! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 00:01 |