![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Atļaušos likt nākamo
![]() Filmu un aktieri kas atveido galveno varoni. -------------------- |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Hint... Šai filmā ir filmējies Gabriel Byrne.
-------------------- |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Varētu būt Vanity Fair un Reese Witherspoon?
|
![]()
|
That's right!
-------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Lūdzu apskataties pirmo postu, jo ir vekti papildinājumi un izmaiņas noteikumos.
Un tā kā ir pagājis noteiktais laiks jaunas bildes ievietošanai, tad lai nu minēšana var turpināties: ![]() Tikai filmu. -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Pilniigi pareizi!
-------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Balvā ledusskapis un veļasmašīna nebūs, kā es nojaušu, vai ne?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Revol |
![]()
|
Balvā ledusskapis un veļasmašīna nebūs, kā es nojaušu, vai ne? Šoreiz vēl nē ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
Īpaši daudz filmu uz cietņa gan man nebija, bet es ceru, ka kāds uzminēs šo filmu un aktrisi:
![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Revol |
![]()
|
Varbuut kaadu "hint"?
-------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
anti |
![]()
|
![]() Nav, bet attēlā redzamā aktrise tēloja arī "Geišas atmiņās". Varbuut kaadu "hint"? Daļa no filmas nosaukuma ir skrīnšotā redzamie priekšmeti :] This post has been edited by anti: Feb 18 2007, 05:43 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Me say: http://imdb.com/title/tt0101640/
Un nē - es nezinu, kura tieši daļa no "Da hong deng long gao gao gua" atbilst attēlā redzamajam stuff'am, so don't ask. Songlian's mother: Rich man? If you marry a rich man, you will only be his concubine. Songlian: Let me be a concubine. Isn't that the fate of a woman? ah.. so true... This post has been edited by GM: Feb 18 2007, 09:19 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Revol |
![]()
|
Un aktrise tad laikam buus - Li Gong
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |