![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Un aktrise tad laikam buus - Li Gong No shit, Einstein... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Me say: http://imdb.com/title/tt0101640/ Un nē - es nezinu, kura tieši daļa no "Da hong deng long gao gao gua" atbilst attēlā redzamajam stuff'am, so don't ask. Nu, ja paskrollē nedaudz zemāk: Also Known As: Raise the Red Lantern (USA) Anyway, jā, pareizi. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Nu tad ar tavu atļauju...
![]() Filmu un, lai padarītu lietas interesantākas, dziesmu, kuru šajā epizodē dzied attēlā redzamā varone. This post has been edited by GM: Feb 18 2007, 20:28 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
"Breakfast At Tiffany's", Audrey Hepburn, "Moon River".
P.S. Tev gadījumā nav šīs dziesmas mp3 (tieši Odrijas izpildījumā?). Savulaik meklēju, bet atradu tikai oriģinālu & vēl pāris, bet ne šo. This post has been edited by anti: Feb 18 2007, 20:31 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
GM |
![]()
|
QUOTE "Breakfast At Tiffany's", Audrey Hepburn, "Moon River". Damn. Ātri gan. Bet vispār tas jau bija gaidāms - prasīt forumā, kurā pārsvarā ir sievietes, vienu no all-time top romantiskajiem gabaliem. Kapitulēju... Un jā - Hepbrunas versija ir viena no tām 5-6, kas man ir, so vari MSN'ā pabakstīt un dabūt. This post has been edited by GM: Feb 18 2007, 20:57 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
Damn. Bet vispār tas jau bija gaidāms - prasīt forumā, kurā pārsvarā ir sievietes, vienu no all-time top romantiskajiem gabaliem. Kapitulēju... Hah. Es gan pieļauju varbūtību, ka daļa Diemžēl, vadoties pēc noteikumiem, es nākamo filmu nevaru likt, tāpēc es to ļauju izdarīt ETM/sippam/Sērfijam/edg/Sigfam. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Diemžēl, vadoties pēc noteikumiem, es nākamo filmu nevaru likt, tāpēc es to ļauju izdarīt ETM/sippam/Sērfijam/edg/Sigfam. Uz kura noteikumu punkta pamata tu nevari likt naakamo filmu? Varbuut kaut ko esmu paladis garaam, bet neredzu iemeslu kas liegtu tev kaa uzmineetaajai, likt naakamo filmu. btw, ja ir kaadas neskaidriibas par noteikumiem, vai ietekumi to uzlaboshanai, postojat tos shajaa pashaa topicaa, tad jau skatiisies ko pamainiit vai precizeet. -------------------- |
anti |
![]()
|
Uz kura noteikumu punkta pamata tu nevari likt naakamo filmu? Varbuut kaut ko esmu paladis garaam, bet neredzu iemeslu kas liegtu tev kaa uzmineetaajai, likt naakamo filmu. Hmm, tad es laikam vienkārši ātri lasot tos noteikumus pārpratu aizvakar :] Anyway, līdz ar "Raise The Red Lantern" mana uzminamo filmu kolekcija ir izsmelta (pārējās trīs ir 5x neuzminamākas), līdz ar to laipni palūgšu nākamo filmu ielikt kādam citam (nu kautvai manis iepriekš minētajiem cilvēkiem). -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
izmantosu iespeju. no kuriens ir si pils un kas taja mitinas?
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Drakulas pils, ķipa, Rumānija....(precizēšu pēc 2 tālāk esošajiem postiem) - "Dracula"jauninājumu, kaut kas liidziigs bija....
This post has been edited by Winry: Feb 18 2007, 21:43 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
GM |
![]()
|
QUOTE Drakulas pils, ķipa, Rumānija.... Izteikšu iespējams naivu minējumu, ka tika domāts filmas nosaukums, nevis valsts... Enīveij, tāpat izsaku naivu minējumu, ka tas varētu būt no "Van Helsinga"... This post has been edited by GM: Feb 18 2007, 21:26 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
GM |
![]()
|
Patīkami...
Un, tā kā man vistuvākie ir Holivudas zelta gadi, turpināsim ļoti vecu filmu manierē: ![]() Pietiks ar pašu nosaukumu. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
Kautkas no Hitčkoka ar Cary Grant, bet momentā nevaru atcerēties nosaukumu, jo redzēts ir diezgan pasen.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:28 |