![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Leaves on the water on a lady?
Vispār kaut kāda iemesla dēļ tā bilde ar Lovely Bones asociējās, bet tas drošvien nav tas. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tā nav tā filma par nāru, kas arī saucas Nāra, kur purns no kaut kāda mega ķīniešu visādu retu navarotu tirgoņa nopērk nāru un tur baseinā?
-------------------- Because i can!
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nu "Baseins" ar Romiju Šneideri un Alēnu Delonu tak tas toč nav, ne? Tur man liekas tas baseins bija tīrs un nevis pilns ar kaut kādām lapām.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Srsly nav Lady in the water? Turp un šeit mainchar ir redhead.
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Marta ir vistuvāk pareizajai atbildei, as far as nosaukums goes. Gribētos gan oriģinālā valodā un īsto filmu. Tā nav tā ar Delonu.
This post has been edited by GM: Aug 6 2010, 20:14 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
GM |
![]()
|
Oui. Pareizi.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
Pēc tik daudziem hintiem būtu bijis tizli neuzminēt.
Anyway. ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Notes on a Scandal
ar googles un kiniesu palidzibu, ceru ka ir ista -------------------- whatever.....
|
anti |
![]()
|
Ir, liec nākamo :)
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
![]() -------------------- whatever.....
|
fuzz |
![]()
|
velviens
![]() -------------------- whatever.....
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Labs pavediens, bet ilgi neaktīvs.
![]() Uzmini nu -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 19:01 |