![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kaut kas pavisam viegls... bon apetite!
![]() Lūdzu filmas nosaukumu, režisora vārdu, centrā redzamā aktiera vārdu un tās aktrises vārdu, kura filmā tēlo viņa sievu (palikusi aizkadrā, taču telpā viņa ir). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
izskataas ka vajadzees kaadu hintu
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
izskataas ka vajadzees kaadu hintu ![]() Biju nolēmis jums dot laiku līdz rīt rītam, bet ok. Režisors ir brits un aktieris, kurš stāv aiz muguras tam aktierim, kura vārdu es savukārt gribu, lai jūs nosaucat, ir Tim Roth. Tas jums ļoti atvieglos minēšanu. Acīmredzot šo filmu neviens šejienietis atskaitot mani nav redzējis, pretējā gadījumā ekrānšāviņā redzamā aina būtu dziļi iespiedusies atmiņā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Filma shkiet buus: The Cook the Thief His Wife & Her Lover
Režisors: Peter Greenaway Aktieris: Michael Gambon? Aktrise: Helen Mirren? -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
nokavēju, nu labi...gan es to kaut kā pārdzīvošu...
This post has been edited by Sephiroth: Oct 17 2006, 22:10 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
ShinChan |
![]()
|
Filma shkiet buus: The Cook the Thief His Wife & Her Lover Režisors: Peter Greenaway Aktieris: Michael Gambon? Aktrise: Helen Mirren? Jā, pareizi. Šo filmu iesaku visiem, kuri uzskata kino par mākslas paveidu, nevis tikai par piedevu popkorna skriukšķināšanai. Dragā tālāk. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Revol |
![]()
|
![]() Nu tad meeginiet nosaukt filmu un aktieri. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
filma-American Psycho
aktieris-Christian Bale This post has been edited by ShinChan: Oct 17 2006, 22:37 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Revol |
![]()
|
Pareizi!
Liec naakamo. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() Filmu, režisoru, galvenās lomas tēlotāju un komponistu -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Filma - Twin Peaks
režisors - David Lynch Komponists - Angelo Badalamenti Galvenās lomas telotajs - Sheryl Lee Par pedējo gan neesmu parliecinata. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
Labi ieskaitīsim, kadrs gan bija no filmas "Twin Peaks: Fire Walk with Me" un nemirstīgo aģentu Deilu Kūperu tēloja Kyle MacLachlan.
Liekam jaunu bildi iekšā -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
![]() Filmu, režisoru, ražotājvalsti, aktrisi This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Oct 18 2006, 20:12 -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mūžīgais ļaunais tēls aktieris Garijs Oldmens...
-------------------- Press any key to continue
|
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Protams, ka Léon, Luc Beson, Francija un Natalie Portman.
Mana mīļākā filma ![]() P.S. Pirms kāda laiciņa iegādājos pašmāju DVD un biju nedaudz vīlies, ka tajā ir franču versija, kurai tomēr ir dažas izgrieztas "romantiskās" ainas. Tā kā pilnam baudījumam - Director's Cut jeb Version Integrale only! This post has been edited by PHz: Oct 18 2006, 20:33 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |