![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Es palasiju to rakstu. Ta bija 3 julija avize, tikai tai avizei ko es lasiju truka puse no raksta.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ak dievs kaads tracis ap vienu pashu raxtu ... mani arii sak intereseet ...
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
cilveeki es ceru ka juus saprotat ka nekad nedriist iet uz intervijaam dzeltenajaa presee
![]() ![]() bet nu nekas prieks vismaz ka vakara zinnas nav paaraak populaara aviize..... ![]() Vai kaadam ir veel kaadi jautaajumi par sso tematu? Un no foruma es arii Austrijaa nepazudiissu ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
man jauxikes prasiija lai es ieskaneeju to nolaadeeto aviizi bet man nav pieejas pie skenera taada luuk probleeminna.Bat maajaas kaadas divas aviizes vakara zinnas ir
![]() |
Jaffa |
![]()
|
Veelreiz varu pateikties ivi par kolosaalo topiku
![]() negribeeju veidot jaunu taapeec rakstu vecajaa. Jaa nu ssobriid jau gandriiz vai meenisi dziivoju zalcburgaa kaa briivpraatiigais. Iet man labi tikai mans mazais sapniits par manga komiksu veikalinnu veel nav piepildiijies.Kioskos un veikalos ir tikai beernu zzurnaali bet tie vismaz ir manga veidaa.Nezinu itkaa 5 oktobrii mums visiem briivpraatiigajiem kas dziivo zalcburgaa ir seminaars viinee, varbuut tur es speessu kaut ko atrast...... Sseit taccu ir eiropa te ir jaabuut manga komiksiem ![]() |
Jaffa |
![]()
|
nu jaa te es esmu ar vienu vienradzi tas laikam ir mirabelgarten vai kautkas tamliidziigs. nu jaa vacu valodu es saprotu diezgan labi tikai probleema ir ssis austrijass dialekts.Es straadaaju ar beerniem un es nesaprotu nevienu varrdu jo tie siikie velneeni runaa nevis vaaciski bet velns vinn zin kaadaa valodaa.Dziivoju studentu kopmiitnees un tas ir lloti labi jo mums ir lloti labs kolektiivs daudz alkaholu un citu prieku.Nu tas laikam buus ssobriid viss par man iun zalcburgu. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:23 |