IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Agnim ar sievietēm veicas tikai mangās, ehehehe
Seven_of_zero
post Jul 10 2004, 11:42
Post #16

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Riga

Es palasiju to rakstu. Ta bija 3 julija avize, tikai tai avizei ko es lasiju truka puse no raksta.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Spectre
post Aug 12 2004, 09:57
Post #17

Hentai

From: Bristol, UK

Ak dievs kaads tracis ap vienu pashu raxtu ... mani arii sak intereseet ... biggrin.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Jaffa
post Aug 12 2004, 12:50
Post #18

Danshaku

From: Aizkraukle (bedre)

cilveeki es ceru ka juus saprotat ka nekad nedriist iet uz intervijaam dzeltenajaa presee mad.gif kas tas par debiilu virsrakstu ....... TAA NAV TAISNIIBA man riebjas stulbaa politika ka jaaieinteresee publika ar virsrakstu. Mani interveeja pazinna un vinnu pieccakareeja redaktore jo vinnai redz sskkita ka tas virsraksts buus interesantaaks huh.gif un es juutos ssobriid drausmiigi

bet nu nekas prieks vismaz ka vakara zinnas nav paaraak populaara aviize..... biggrin.gif

Vai kaadam ir veel kaadi jautaajumi par sso tematu?

Un no foruma es arii Austrijaa nepazudiissu wink.gif
+Quote Post
Jaffa
post Aug 12 2004, 12:55
Post #19

Danshaku

man jauxikes prasiija lai es ieskaneeju to nolaadeeto aviizi bet man nav pieejas pie skenera taada luuk probleeminna.Bat maajaas kaadas divas aviizes vakara zinnas ir smile.gif uzminiet ar kaadu datumu
+Quote Post
Jaffa
post Sep 27 2004, 14:29
Post #20

Danshaku

Veelreiz varu pateikties ivi par kolosaalo topiku smile.gif

negribeeju veidot jaunu taapeec rakstu vecajaa.

Jaa nu ssobriid jau gandriiz vai meenisi dziivoju zalcburgaa kaa briivpraatiigais. Iet man labi tikai mans mazais sapniits par manga komiksu veikalinnu veel nav piepildiijies.Kioskos un veikalos ir tikai beernu zzurnaali bet tie vismaz ir manga veidaa.Nezinu itkaa 5 oktobrii mums visiem briivpraatiigajiem kas dziivo zalcburgaa ir seminaars viinee, varbuut tur es speessu kaut ko atrast...... Sseit taccu ir eiropa te ir jaabuut manga komiksiem sad.gif
+Quote Post
Jaffa
post Sep 27 2004, 15:26
Post #21

Danshaku

user posted image

nu jaa te es esmu ar vienu vienradzi tas laikam ir mirabelgarten vai kautkas tamliidziigs.
nu jaa vacu valodu es saprotu diezgan labi tikai probleema ir ssis austrijass dialekts.Es straadaaju ar beerniem un es nesaprotu nevienu varrdu jo tie siikie velneeni runaa nevis vaaciski bet velns vinn zin kaadaa valodaa.Dziivoju studentu kopmiitnees un tas ir lloti labi jo mums ir lloti labs kolektiivs daudz alkaholu un citu prieku.Nu tas laikam buus ssobriid viss par man iun zalcburgu. dry.gif
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:23