![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man patīk mans tituls!
Visdraņķīgāko līniju zīmētāja! Nju nekas, priekš kā sanāk-sanāk visai normāli. Jāsaka būs sasodīti grūti vērtēt, tas nu gan, jo visi Paint izvēlējās... pašlaik gan manas simpātijas ir deadstar, bet tas tā, spoileris. Vēl ir laiks, vēl ir laiks, vēl ir laiks... eksistē tak coreldraw, flash, photoshop, photopaint, utt... Taison, laiks tak liidz rītdienas pusnaktij... ^^ This post has been edited by Tigra2: Oct 28 2006, 01:00 -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Jaa??
![]() Damn, jau atkal mani pievilj mana laika izjuuta... ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ja nebuutu bijis tik sashviikaatas liinijas buutu bijis vieglaak krasaasot....
![]() re ku mans meeginaajums.... ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mja.. bet interesanti
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es sapratu, ka DeadStar darbs ir vislabaakais. Un tad ieraudziigu Taison darbu... Nemaz nevar noticeet, skatoties uz to drazu, ko vinjsh savaa topikaa saziimeejis. Btw, kaa ieguvi to "oldschool" kraasojumu?
Vieniigais normaalais ziimeejums, kuraa vinjai ir konteksts un piesaistosha neparastiiba. Slotas efekts 0. Skatiena/meeness/nakts iespaidaa tas, ka vinja staav kaa stabs ir paarveerties par plusu. citu cilvēku darbus es nemāku krāsot. Meli. http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=78800 http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=78845 Tevi ir paarnjeemis slinkuma puukjis vai kkas tamliidziigs. Patiesiibaa ir otraadi - mees paarnjemam slinkuma puukji, jo vinjsh iisteniibaa ir ljoti draudziigs, un tikai izliekamies, ka esam taa puukja guustaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
QUOTE Btw, kaa ieguvi to "oldschool" kraasojumu? nu tad ta, nokopeju Tigras aatro skriceleejumu, ieliku paintaa, uzspiedu "Save as" , tad tur saglabajot apaksha ir Save as type, un tur uzliku kaa Monochrome Bitmap (*.bmp;*.dib) Un 'Vola'... apaksheeja krasu palete parmainas par... par... hm... nu par dazjadi sapunktotiem laukumiem... This post has been edited by Taison: Oct 28 2006, 15:51 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Fuh... bija smags darbs!!! ![]() Skaista vai ne? ![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Es ar tā iedomājos, varētu pamēģināt pakrāsot
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
beizot izlēmu novērtēt, bet atklāju, ka nezinu kādas progas izmantojuši lii un keydan, uz skatu liekas, ka lii corel un keydan - photoshop, tāpēc:
wiiners:(nee es zinu kā pareizi raksta winers) Deadstar ![]() Keydan ![]() Lii ![]() un visiem pārējiem zilās zvaigždutes,kuras, tiks iekaitiitas, bet netiks iepostotas. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Esmu zaudeejis ticiibu tavai veerteeshanas speejai. Saprotu, ka manu darbu nevareeja izveeleeties par labaako, jo jaadod neprashaam ceriiba, bet tagad paskaidro, ar ko DeadStar kraasojums labaaks par Taison kraasojumu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Taison kraasojums bij daudz labaaks nekaa deadstar kraasojums...
![]() -------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
QUOTE Un tas vēl nav viss: vienam no zīmējumiem ir jābūt mēnesgaismā... Man tur ir meenesgaismaa darbs!!! ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I kicked your ars, huh!
Tomer vareju ari labak... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Esmu zaudeejis ticiibu tavai veerteeshanas speejai. Saprotu, ka manu darbu nevareeja izveeleeties par labaako, jo jaadod neprashaam ceriiba, bet tagad paskaidro, ar ko DeadStar kraasojums labaaks par Taison kraasojumu! Nezinu, kā Tigrai, bet man Dead Star zīmējumā labāk patīk acis un ēnas, kaut gan ēnas iespējams varēja nedaudz gaišākas. Taison uzzīmēja vislabāko fonu no visiem, bet meitenes krāsojums, pēc manām domām, varēja būt daudz labāks. Tā lūk. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Deadstar piebaroja Tigru ar kabačiem ^O^
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |