![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tigra grib redzeet kailas meitenes?
![]() zheel ka neviens neielika savu fanartu. laikam nobijaaas ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*domā* Guro vai loli... A varbūt loli-guro... ._.;
Kad ir deadline? |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
tigra grib redzeet kailas meitenes? ![]() zheel ka neviens neielika savu fanartu. laikam nobijaaas ![]() ![]() ![]() Nah , es vienkārši aizmirsu ka līdz 1 novembrim -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
deadline - 3.novembris 00:00(ja kas, var zīmēt līdz 4.novembra 7:00 jo, es tāpat gulēšu 00:00... tas tā, lai dažam labam nevaidzētu pārāk sastresoties un sasteigt)
un, nee, es nesaku, ka gribu redzēt kailas meitenes, es daudz labprātāk redzētu puskailus puišus... bet meitenes arii rullz Anyway, viens noteikumiņš, vienam no chariem - sarkana vai melna kaklasiksna, un vai nu tam pašam ar kaklasisksnu vai otram melni mati. veiksmi zīmēšanā... kartītes nav nemaz tik daudz atlikušas. Kad būsiet 20-25 gabalus ieguvuši, tad sāksies dueļi savā starpā un par kartītēm cīnīsies divi... var gan guro, gan loli-guro, tikai ja ir vienš chars tad gan kaklasaite, gan melni mati. This post has been edited by Tigra2: Nov 3 2006, 15:49 -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tigra u esi bremze un es negribu pārzīmēt XD
Viņam galva stāv tā ka kaklu redzēt nevar ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
i know... gadās....
ja kāds jau ir uzzīmējis, klāt varat nezīmēt, tas tikai tiem, kas vēl nav uzzīmējuši. aven, posto iekšā.... -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ok, uzskatiet mani par slimu... XD
Un lainarts nav speciāli Vēlāk man nebūs pieejams nets, tāpēc tik ātri! :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
....nuuuu moooins... Nu ir tā kā vajag.
I think we have a winner, ja vien pēkšņi neuzradīsies kāds tikpat labs, par ko es pašlaik šaubos. |
Aven |
![]()
|
Ironija..skice ir, palika tikai izkrāsot , a skenera nav
![]() -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Mhm~ Sushi noteikti ir ļoti,ĻOTI izdevies guro..un kartītes saņēmēja iekš guro-žanra viņa būtu ideāla..vismaz pagaidām tā škiet..Vārdusakot-great job!!
![]() This post has been edited by Dead Star: Nov 4 2006, 17:08 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
![]() un zili mati tapeec ka gribu zilo avaigzniiti... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kads var man pateikt KO zimet???
![]() Ja guro tad es kadu laiciņu jau stradju pie vienas skices... This post has been edited by Keydan: Nov 3 2006, 18:37 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Baigi vīrišķīgs tev šitas meitietis. :3
Bet man patīk! *thumbs up* ^_______^ -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
nespeeju saskatiit neko viirishkjiigu...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |