![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
es par kikyou, jo Erik4xp ziimeetaa meitene(vai dzeks tomeer!?) peec feisa dzeku atvelk...
![]() P.S. un iikshkjis arii ir par iisu... ![]() -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Tiešām atmirst . . . Gribējās jau dueļus redzēt, kad divi no otaku zīmē vienu un to pašu, katrs savā stilā
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Es nezinu kā citiem, bet pašam nav laika [vienīgi blenzt anime ![]() [Neatbildu par teksta gramatisko pareizību un vispār par saprotamību] ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
es tagad daudz guļu, gomen, netieku otaku.
pajautāju viedokli shuminam(par maz laika neiepostošu tekstu) un kopumā uzvarējusi ir: kikyou[font=Fixedsys] un viņa dabon uzvaras zīmi: ![]() Ja kāds vēlas iegūt vienu no 50 unikālajām zīmēm(katra ar savu veidu) jāpiedalās tālāk. (šo iegūt var tikai ar dueli, kur jāzīmē bishounens.) Nākošie izaicinājumi? (btw, es superaktīva būšu brīvdienās, tad arī notiks visi dueļi (ir izņēmumi)) -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā es izdomāju bikiņ interesantāk...
Tagad ir iespēja iegūt ecchi kartiiti. Kas grib to dabūt, iepsoto tēmai atbilstošo. laiks: no šī brīža līdz rītdienai. Kur?: vienalga! prasības: gaiši violeti mati, gaišzaļa apakšveļa.. cik nu tās ir... metene, ne transvestīts ![]() zaļas acis. tas tad arī viss, labākais dabon kartīti. atcerieties ar 5 kartiiti varat dibināt dojo, ar 10 kartiiti esat master, ar 20... whoa uzrodas jauni noteikumi.. ar vinjiem kurš katrs sacensties viss nevar.... 10 kartiites var apmainiit pret vienu no 20 ekskluzīvajām Master kartiiteem, 5 master pret vienu no 5 joker kartiiteem.. reti komplicēti bet vareetu buut uuber Tātad: ziimeejam ecchi -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Iemesls, kāpēc es nekad nezīmēju ecchi. OŽ PĒC PEDOFILIJAS! Es nemāku uzzīmēt neko, kas kaut vai līdzinātos seksīgam, es varu tikai uzzīmēt kautko sasodīti piemīlīgu ar maz drēbēm. Un kad es pēc tigras apraksta tā viņu uzzīmēju... Vienalga no kura gala skaties, atgādina Mashiro no Mai HiME. o.ō |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Damn... paveelu pamaniiju tigras postu...
![]() aaaj... gribeejas dabuut to kartiiti... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja nemaldos, Tigra man skaipā teica, ka līdz kādiem pieciem rītā var šeit likt iekšā, tā kā tev vēl ir laiks. (:
|
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
reku mans variants!! pulkstens veel nava 5:00 no ritaa taa kaa es iekljaujos grafikaa
![]() ![]() un reku orgjinaals kaa BMP formaats... ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
vispār sasodīti grūti izvēlēties ziniet!
Ok, nepiesieties, bet uzvar Cowkiller! ![]() Kikyou zīmējums ir sasodīti mīļš, ir gan echi hinti, bet nav echi diemžēl. Tāpēc kikyou dabon cute kartīti. XD ![]() Taison zīmējums ir labs, bet ne tik ecchiigs kā Cowkiller darbs, un tomēr taison iegūst: zilo zvaigznīti^^ ![]() (trīs zilās zvaigznītes var apmainīt pret kartīti, tāpēc piedalīties un izaicināt vērts!) (eksistē arī zaļās kartītes, kas tiek dotas galīgiem haltūrētājiem un tās pret kartīti var apmainīt tikai 6 ) This post has been edited by Tigra2: Oct 14 2006, 14:26 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Pilnībā piekrītu rezultātiem. Cowkiller darbs bija visecchigākais. Congrats! *vicina cute kartiņu pa gaisu* XD
Ā, starp citu. Baigi labais iemesls, kāpēc citiem cilvēkiem vajadzētu piedalīties Tigras konkursos, pieteikties CO un such - ja tu dari kaut vai daļu no tā, ko Tigra piedāvā, sanāk ļoti labs treniņš. Kādā ziņā? Padomāsim, kāpēc mums dažiem bieži ir lielas atstarpes starp zīmējumiem. Jo nav ideju, ne? Bet ja tev iedod veselu ideju, ko zīmēt, kāpēc gan ne? This post has been edited by Kikyou: Oct 14 2006, 16:29 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tomoko!!!Duelis!!!
![]() Laiks no šis minūtes(16:30) līdz 17:30...... Tēma:dinamiska bilde ar action elementiem..... Līdzekļi:parasti lietojamās progas,bet bez zīmuļiem!!! ![]() ![]() P.S.Now make me feel alive again!!! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Wha? Kapēc es? Ko es izdarīju? o_O
Bļē.. Action.. It's impossible for me.. But still - mēģināts nav zaudēts! ^o^ Tikai - pieprasu stundu vairāk laika. ![]() This post has been edited by Tomoko: Oct 14 2006, 17:03 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Very well then....es gaidu...
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kaa pieteikties uz CO?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:58 |