![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hahah, Arbūzs - Čigānzēns.. Labs!
![]() Man labāk patīk Sushi zīmēais, jo - tas vairāk līdzinās Tigrai:B, izpildījums labāks. Btw - omg, Tigra ar kronīti? Pankūkas ar sēnēm!, tā gribēju piedalīties, bet galīgi aizmirsu. ~_~ Bet tomēr - varbūt es varu vēl paspēt~? This post has been edited by Tomoko: Nov 14 2006, 07:53 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
paspēt vari :333 so then gooo~
pati pašlaik zīmēju ^^ gaidiet. būs. btw manuprāt Keydan darbs vispatiesākais xD This post has been edited by Karamele: Nov 14 2006, 11:21 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pfew
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cowkiller: Nov 15 2006, 17:54 -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ehh, nepaspēju - vainojiet manu sklerozi.
![]() Oh well, jāseko jaunumiem un jāpiedalās tajos.:3 *gaida nākošo Tigrozaura postu* |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
o cowkiller, tev labs darbs. patiešām tigrai līdzīga tā meiča ^^
a man skaneris atsprāga. Nepaspēju ieskanēt >_< |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nekad neesmu redzeejis tigru
![]() gribu tigru!!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ou my, kaads mani grib!
nju labi soo.. uzvareejushi visi... nevaru izdomaat kaadas kartiites lai taisa, bet nominaacijas ir: Portrait nominaaciju dabon: Sushii! Pārējiem: Catgirl (cowkiller) Evil (Keydan) -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kas tagad? Varbuts fanarts?
|
Cowkiller |
![]()
|
oke!
keydans un es noleemaam uzlikt uzdevumu: jaauzziimee orcs teerpies brunjaas ar savu cirvi! jaabuut niknam un skuutu galvu un acu apseejam uz acs! laix liiidz otrdienas vakaram! ![]() p.s. jaaziimee uz papiira!!!!!!!!! obligaati! This post has been edited by Cowkiller: Dec 7 2006, 19:29 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
njuu. juus sacenshaties savaa starpaa?
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
nee. visi piedalaas!
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es jau 30min lika uszimeju... gaidu citu cilveku darbus!
Tigra! Tev ka dono piedalities ir - obligati! |
Cowkiller |
![]()
|
es vareeshu iepostot tikai otrdien! tapec ka man nav skanera
un lai citi kas nav veel izlasiijushi paspeetu! ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Otrdiena! Kur ir jusu orki? Mans ir stulbs, specigs un ar cirvi! |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
re kur manējais gudrs un smuks
![]() ![]() This post has been edited by lilion: Dec 13 2006, 18:32 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:35 |