![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
itkaa bija prasiits skinheads bet nu labi lai jau ir!
![]() lilionam baigi sexygais orks! ![]() ![]() ![]() te ir maneejais! ![]() ![]() This post has been edited by Cowkiller: Dec 13 2006, 17:05 -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es balsoju par cowkiller orku!
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ir izceelies gjimenes striids!
noleemu to atrisinaat, taapeec visi ziimee skaistu elfu meiteni ar skaistaam brunjaam! ![]() laiks liidz otrdienai! ![]() good luck! you`ll need it... -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I'll take the lead! Jau 3 lapas iznicinaju censoties uszimet skaistu seju...
|
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ta man orkus novērtēt vai ne?
Ak jā, Es piedalos nākamajā izaicinājumā, jo tas ir vienkārši interesants... visi zin. ka bruņu jautājumā neesmu iipaš specs. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kur ir JUSU elfi???
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
man ir probleemas ar skenera dabuushanu
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Njuu, postojiet tak iekšā.. viss apnika gaidiit....
Ielikshu pirmaa, bet pameegjiniet tik neielikt. Nedaudz, tiešām nedaudz, apstrādāju photoshop, savādāk tak man nav nekādu cerību pret tām uuberbruņām ko būsiet sazīmējuši. ![]() okeei, nohaltuureets ar backgraund and egverything, still, shis nav mans topics, so nevaig paaraak daudz kritikas. Tāks, ziimeejusmi jaaieposto liidz piektdienas 00:00 ,aka ceturtdien. Šoreiz uzvareetaaju noteiks Kikyou -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() ![]() Man pitika laigalai uszimet 2 elfus... manupra sejasizdevas bet otrai neizdevas gurni... ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
Cow... atkal ļoti isas kajas... tas laikam nav elfs bet dwarfs...
Speaking about dwarfs... Nakamajs dojo bus dwarfu zimešana. Klasiskie Dwarfi... jebkura veida... lidz trešdenai? ![]() This post has been edited by Keydan: Dec 23 2006, 00:27 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
elfiki visiem ir smuki ,big brother izskataas ka iegūldīja visvairāk darba, taa kaa sanaaca wispaar super smuki
![]() keydanam pirmajā ziimeejumā brunjas ir labas , gluži kā sambrero(meksikāņu cepure)....un cowkillerzam diadēma kaa mis globei ![]() Ļoti man patīk šie darbiņi ^^. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]()
|
heehehe man scaneris nebuus pieejams 2 nedeeljas...
![]() tapeec iztiksiet ar to ko neesmu vell ielicis! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |