![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ou maaan... okei...
Viss jaadara pashai .... ![]() tāks: Tigra - darbs prosta klass, bet diskvalifcēts, pārāk kruts priekš šī topica XDD (da nee, vnk esmu galvenais tiesnesis, nevaru piedaliities, sacensiibas ar mani notiks veelaak uhuhuhuhuhuu...ja vien, dojo turpinaas dziivot ^^) Keydan - Lieliski apvienots izstrādājums ar skaistu seju. Cowkiller - Bruņas ir cool, bet vinja ir ne-kawaii...vaig buut formiigaakai...un maigaaku sejinju, vismaz pēc manām domām. Tātad uzvarētājs ir Keydan! Un par zombijiem... (tas tak arī ir vērtējams, ne?) Ar šo gan bij grūti... keydanam un cowkilleram orki ir kinda.. soo... orky; lilionam orks izskataas vairāk pēc elfa. Tādi laikam būtu bijuši orki, ja Gurķim(es tā to mūzi saucu.. hints no nākošā paint-comiksa) būtu bijusi vēlme izveidot kautko ne tikai speciigu, bet arii smuku...shamais tak tomēr veidoja tos ar noluuku dabuut sev armiju ar anti-elfiem, kas speetu elfus pieveikt. Tomēr tā nebija... Un uzvarētājs ir.. ieveliet elpu... Cowkiller. Darbi gan keydanam, gan cowkilleram bija viereizēji, tomēr backgraund un sižetskums deva lielu bonusu cowkilleram. Likās, ka tā varēt būt ilustrācija kādai orku grāmatai... mm... (njaa...slinkums veidot kartinju, tomēr tituls tiks piešķirts) -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
un naskoshais izaicinajums?
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es jau teicu... ta ka mums pedejo laiku ir tikai "fentesy" darbi var ari DWARFUs nszimet, lidz trešdienai!
Parasti dwarfi, M vai W - vienalga, ar bardam, cirvim... tradicionali dwarfi! Viesie ar to ir miera? This post has been edited by Keydan: Dec 24 2006, 15:34 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Njek njek, dwarfi... ir okei, arii tiks veerteets, tachu tiem, kam fantasy nav taa stipraakaa puse ielikshu nelielu izaicinaajumu...
Jāuzzīmē sevi, bet ne tas ko parasti redz citi, uzzīmējiet savu vistumšāko būtību... Zini, dažkārt skatoties spogulī tu redzi kautko tādu, kas liek tev izbīties līdz sirds dziļumiem, bet atkal paskatoties viss ir okei. Dažkārt tas Es seko un neliek mierā. Tas ir viens Es, no kura ir bail...parasti tieši šis Es ir vislielākās konkrētā cilvēka bailes. Tātad ir skaidrs, ko es prasu.. uzzīmējiet to, kas jūs biedē no pašiem sirds dziļumiem... Un par šīm bailēm, teikšu tā... Tas ir masterklases uzdevums, uzvareetaajs dabuus masterkartiiti, ja vien darbs buus tiešām uuber... laiks... pamatiigs un nopietns darbs, tāpēc gatavam jaabuut 10.janvārī... (es arī šo zīmēšu... pie tam uz papīra, ne datorā... ^^, bet riktiigi gan, ar kraasaasm, lielaa formaataa, n'stuff) -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ou, Tigra, laba ideja.. o.o Ceru, ka sanāks, un ka vienīgā šajā dojo nepiedalīšos XD
Veiksmi visiem, dārlingi! ^^ |
The Light of Hope |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
drosh vien es te nedrikstu piedalities, cik es sapratu... (kur nu veel ar manaam ziimeesanas prasmeem ^^) bet es meeginaashu...
taatad tu gribi, tigra, lai es sevi ziimeeju taadu, kaadu redzu visdrausmiigaak? ok, tad ziimeeshu taadu kaa no riita pamozhos - viena acu zilite ir lielaka par otru, mati kaa elvisam preslijam, deguns it ka ar boksera cimdu sasists... ![]() ![]() JUUS PASHI TAA GRIBEEJAAT hahahah -------------------- ![]() You are not alone... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es ari kko tadu uszimešu...
Es ka "Scion of Darknes"... khehehe... |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
man no sevis nav bail, tomeer labpraat uzzimeeshu savu Tumšo (lielaako, preciizaak 69%) pusi.
![]() darbu nekraashoshu, buus melnbalts! beidzot uzdevums kas tieshaam mani ieintreseejis... -------------------- |
The Light of Hope |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
tigra, kaa var piedaliities tavaa speelee?? vienkarshi ziimeet, vai arii tur kaut kur jaapierakstaas un tml?
-------------------- ![]() You are not alone... |
Tigra2 |
![]()
|
jopcik popcik, piedalaas visi, kas grib ^^
-------btw shito varees izmantot CO artbookaa------------ -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh, nu, cerams, kad nokljushu majas, uzzimeshu kaut ko. Jap, shis uzdevums mani ir ieinteresejis. Vispirms kadas 10 min pasedeshu kresla un padomashu, no ka man ir bail, kas mani biede... un ja.. tad arii sedishos pie kompinieka un SAAKSHU. Bet, kad tas bus, nezinu. Ceru, ka tas notiks lidz 10. janvarim (bet laiks jau vel ir
![]() Tjaa.. varbut tomer piespiedishu teti ieskanet un zimeshu ar akrila krasam. Ok.. ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Khm...
![]() Es un Cowkiller noleman DOJO zimet robotus. Rules: 6 dienu laika uszimet JEBKO kas ir saistits ar: Mecha, mech, robot, golem(mechanical)... ![]() Robotam jabut lielam un specigam! ![]() P.S. Oh... var ari cyborg'us zimet. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, tā kā ir jau 9. janvāris, un rīt būs pēdējā diena, ielikšu savu dojo darbiņu ''bailes''.
![]() Nu šis nozīmē, ka es esmu savu baiļu radītājs, veidotājs. Mana iztēle izveido kaut ko briesmīgu un tas mani baida. Patiesībā, man vairs nav bail no saviem izgudrotajiem tēliem. Un, lūk, daži simboli šinī darbā: *Smadzenes, kas rēgojas ārā no galvas nozīmē ārprātu. *Zirneklis nozīmē kukaiņus, kas, savukārt, nozīmē kaut ko līdzīgu hibrīdam, jo šis zirneklis domāts liels un nereāls. *Tās trīs jocīgās galvas, kas cenšas mani ''paņemt''/noķert nozīmē, ka manas briesmīgās iedomu būtnes mani vajā (prātā, domās.. iztēlē XD) *Spārns nozīmē bailes no brīvības zaudēšanas. *Zirnekļu tīkls šeit saprotams arī kā tunelis, kā var redzēt. Un sanāk, ka fons ir diezgan nesakarīgs, bet tas ir labi. Pa to tuneli, iespējams, ir aizgājusi jau daļa no mana prātiņa ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
baigi uuberkruti, sushi
![]() ![]() ![]() -------------------- (sun)
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Sushi tev tiešām labi snāk!Atliek cerēt ka tas ir iedzimts!
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 15:07 |