![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Iskataas gan ka praatinja pietiek, lai uztaisiitu tiesaam smuku darbinju
![]() ![]() ![]() ![]() P.S Man arii dzkaart liekas ka juudzos xD, so it's just normal ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Tads arprats! ![]() "Dark prince whose wishes and hopes are took away along with his crown." |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
man ir uzziimeet tachu manam koleegjim ir probleemas ar skeneri
luuudzu pagaidat maniiii!!!!! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Damn. Es tikai tagad sapratu, ka mans darbs nav tāds.. Briesmīgs XD Tas ir pārāk.. Piemīlīgs XD
Bet anyway nav skenera.. Katram gadījumam mēģināšu ieskenēt.. ~.~ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mans draugs pacentiisies sataisiit skeneri liidz 1dienai
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
lol viss iekš dojo tik aktīvi notik, bet es tik zīmeju, bet par slinku lai kko ieliktu netā XD
malači zīmējat. Tomoko~ zini, ka man ir skaneris un tā kā rīt būšu rīgā tad maybe pie tevis varu pieskriet un paņemt viņu ieskanēt? ^^ If ya need just say. |
Cowkiller |
![]()
|
zinu ka esu nokaveejies tachu ceru ka juus piedosiet...
mana praata tumshais kakts, kuraa sakraajas visas probleemas, kas pleesh vai uz puseem un taam visaam ir atrisinaajums- atsleega! ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Re kads tu esi!
![]() Man ļoti patik tas rokas! |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
mana tumšā puse:
![]() zinu, ka termiņš nokavēts un, ka nav pārāk izdevies darbs XD bet tomēr nolēmu iepostot. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
izkraaso to predator robotu!!
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
apsktīju darbiņus, katrs savādāks, katram tak savs stils ne?
Un visdziļaķo iespaidu uz mani atstāja Sushi darbs.Vienreizējs izstrādājums, sevis, kā ārprātīgās attēlojums. Pie tam uztvert to burtiski,parādīt to kā vārdu spēli, lai izceltu nozīmi. Ār - prāts. Suši ir visizteiksmīgāk parādījusi to savas būtības daļu, kas viņu biedē, sevi kā ārprātīgo. AR savu zīmējumu viņa attēloja to, kas ir viņā iekšā. Un to, piedodiet, es nevaru nenovērtēt kā kautko vienreizēju. Suši iegūst pirmo šīs spēles Mastercard: ![]() Redzat vienu nelielu īpatnību? mastercardos tiek ielikta tās pirmā ieguvēja uzvarējusī bilde. Ja šī spēle aizies tālāk tad nākotnē tas būs liels gods. Jāatzīst, ka pēdējā laikā spēle nav tik aktīva kā agrāk, jo nav manas klātbūtnes vairs tik daudz. Tomēr Keydan un Cowkiller izrāda lielu aktivitāti, paldies viņiem par to. Atgādinu, ka vasarā notiks viens vai divi dojo turniiri un iespējams arī pavasarī kādas CO sanāksmes laikā. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
gandriz aizmirsu! Šeit mans robots! ![]() This post has been edited by Keydan: Jan 16 2007, 21:46 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tigra nākošo uzdevumu....(mans ar grib pamēģināt) kautko tumšu ^^
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 01:21 |