![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... kur varētu sadzīt skeneri? Ok, beidzot jāsāk kko mēģināt... Tomēr stipri reālistiski sanāk...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Mans piedāvājums. Droši vien jums nepatiks, bet nu ja jau tigra neko nesaka... Izlasiet.
"Eola sajuta, ka pagraba skapja durvis ar mokošu skaņu veras vaļā. Un viņa pēkšņi ieraudzīju skapī galvaskausu, kuru nekad neredzēja. Viņa nāca tuvāk. Tuvāk. Un tuvāk. Iestājās klusums. Bet no kurienes nāca šī elpa? Eola pagriezās, un iespiedzās. Stūrī gulēja..." (Fragments no manas grāmatas). Tā, uzzīmējiet ilustrāciju, kaut ko tumšu. Lai tigra vērtē... ![]() -------------------- (sun)
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
![]() tas ir mans zīmējums. nav īpaši tumšs, bet es centos ^^ sorry par izmēru ![]() This post has been edited by Asuka: Jan 20 2007, 18:42 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Woohoo... forsha ideja... peec tam, kad citi iepostos, ielikshu iisto ziimeejumu. Nu kas tur iisti guleeja, kaa bija man. Bet tigra tach jebkuraa gadiijumaa veertees peec taa, cik labi uzziimeeja, taa kaa man nav uz ko cereet ar savu ziimeeshanas prasmi! XD
-------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ideja cool. Visai interesanti un darbs sho to atklāj par cilvēku, jo nenoteikts un ļauj cilvēkam parādīt savu domu gaitu. Varēšu labāk iepazīt. :3
Jānoliek laika limits. mm, darbinjsh interesants soo... liidz 22.01.2007 ceru, ka paspēs. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() okei, sorry par doublepost. Mana versija šim turpinājumam. O jaa, tas ir tumši... O.O par ļoti... -------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() okei, sorry par doublepost. Mana versija šim turpinājumam. O jaa, tas ir tumši... O.O par ļoti... *reec par to chibiiti augshaa* nu jaa, hahhaha...... -------------------- (sun)
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tigra.....tur ir stingi? atvaino bet es tu redzu pantalonus *uzliek brilles un cenšas kaut ko saskatīt*
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kr4 liidz 22 janvaarim?
-------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
ziimeejiet, tauta... man ir jaaredz juusu ziimeejumi..
![]() -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
Tigra -diskvalificēta XD
Asuka iegūst kartiņu fiction. Sory, skola sauc, nespeehu to uztaisiit. Tomēr kartinja tiks uzraadiita sarakstaa. ^.^ -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Tigra -diskvalificēta XD Asuka iegūst kartiņu fiction. Sory, skola sauc, nespeehu to uztaisiit. Tomēr kartinja tiks uzraadiita sarakstaa. ^.^ pttamsk a tik ne arii -------------------- skills of a snail
![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
Es likt Tigrai uzdot jaunais uzdevums. Es gaidiit.
![]() -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
no one can make me do sumtin, if ya' want me to do sumtin, ya' need to send me teh virtual bananas... :3
Ja kaadam ir veelme var paziimeet tuti-truti mit anime, du kann nachkomme die obst-mit-anime karte. Ich will sehe die zeichnung im Mittwoch. :3 Canst du westehen mir? Ich will shpreche mit dir im deutch, sende die virtual bananas... dauerhaft... !!!! {anime ar tuti fruti, trešdien...} thats all folks :B -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |