![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
anime teels ar augliishiem... visai vienkarsha kombinaacija.
meitene vai zeens vai elfs, or sumtin ar augliishiem. Gaidiishu naakamtreshdien, nevis riit, bet naakam. -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ar daarzenjiem nevar? un skaabeetiem?
![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Klau, vai tu nevarētu lūdzu mazliet vairāk nosacījumu priekš manis? Mans nav ideja. Nu piemēram tur kaut kādi zaļi mati, zilas acis, obligāti ananāsam jābūt... nu kaut kā tā... jo es nevar izdomāt.
ak jā, par to - here u are some bananas and also KABACHI ![]() ![]() ![]() -------------------- (sun)
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
![]() te ir mans DĀRZENIS ![]() un te ķīmiskais banāns (importa) ![]() ![]() zinu ka nav anime... ![]() This post has been edited by Asuka: Feb 4 2007, 17:13 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
es ar pamēģināšu...
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
"Sacred Pineapple" ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tematiskā ziņā keydan darbs visatbilstošākais, izpildījums arī ļoti labs(tikai čara labā kāja izskatās kā iestrēgusi zemē, vajadzēja ne tik pagrieztu pret skatītāju) ... bet es balsoju par cowkiller darbu. ir arī auglīši(skatīt čūskas rīkli) un izpildījums, manuprāt, konkrēti rullē!
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pēc manām domām, vismaz pašlaik Keydan = the best. XD
Dzīvība un sulīgs dzīvesprieks staro uz visām pusēm. Heh, es to džeku saprotu. Es ar' gribu ananāsu. |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Keydan darbaa vislabaakaa ideja, bet tomeer man tuti fruti asocieejas ar kaut ko taadu koshu, kraasainu, suliigu. Taapeec man arii patiik Asukas importa banaans
![]() -------------------- (sun)
|
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man ar vislabaak patiiik "sacred pineapple".... Tur jau vien var iedot zjetonu par ideju...
![]() ![]() -------------------- |
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Man patīk Keydan darbs, ar labu garīgo.
Vēl man šķiet Asukai labi sanāca, tā koši. Cowkiller, tā aprakstītā čūska ir interesanta. ![]() |
Keydan |
![]()
|
Tigra! Who won?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:57 |