![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
i won!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kā kurš...?
Loģiski ka šoreiz, :3 Keydan! Darbs ir visvairāk tuti fruti garā... ^O^ shaujiet kaut mani ar banānu! tas darbs ir visvairāk tuti fruti garā no visiem darbiem tuti fruti garā... Kartīte... i gues visi jau ir pieradushi pie mana slinkuma... kartiites nav... ;-; Pilnīgi noteikti zīmēšu vismaz visas masterkards. Un tā, lai sirsniņā jautrāk izdalu dalībniekiem katram pa divām blue stars... :3 U - u -u-u-u-u-u - Karambaaaal! -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tigra2! I need more brains, blood and bones!!! Thm, I mean, kads buz nakamais uzaicinajums?
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tigra2! I need more brains, blood and bones!!! Thm, I mean, kads buz nakamais uzaicinajums? Aha, es ar gribētu vēl pamācīties pazīmēt uz pasūtījuma ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Okei zīmējums uz pasūtījuma.
šoreiz nolēmu atkal uzdot mastercard izaicinājumu. Pain. Sāpes, kuras neizpaužas fiziski, sāpes, kas norisinās dvēselē, tā lai tās ir izteiktas acīs, kustībās, pozā... visur, lai zīmējums būtu sāpju caurstrāvots. Tā smeldzīgā, smagā, tik dzeļošā sajūta, kas dzen cauri savus dzinumus visam tavam ķermenim... tieši to es gribu redzēt, tevi(pilnīgi jebkāda veida mākslinieks rada caur sevi) sāpēs. Tā kā mastercard, Nedēļa laika, gaidīšu darbus līdz 21 februārim.... :3 šajā... kaut man būtu laiks, kaut man būtu laiks... arī es domāju kautko uztaisīšu. ^^ Then... I'll be waitin, jebkura tehnika.... jebkura proga.... -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Okei zīmējums uz pasūtījuma. šoreiz nolēmu atkal uzdot mastercard izaicinājumu. Pain. Sāpes, kuras neizpaužas fiziski, sāpes, kas norisinās dvēselē, tā lai tās ir izteiktas acīs, kustībās, pozā... visur, lai zīmējums būtu sāpju caurstrāvots. Tā smeldzīgā, smagā, tik dzeļošā sajūta, kas dzen cauri savus dzinumus visam tavam ķermenim... tieši to es gribu redzēt, tevi(pilnīgi jebkāda veida mākslinieks rada caur sevi) sāpēs. Tā kā mastercard, Nedēļa laika, gaidīšu darbus līdz 21 februārim.... :3 šajā... kaut man būtu laiks, kaut man būtu laiks... arī es domāju kautko uztaisīšu. ^^ Then... I'll be waitin, jebkura tehnika.... jebkura proga.... he, hee, kaada skice kladee laikam buus kaartiigaak jaaizstraadaa... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Saaaaaaapes!!! Muahahaha!!! Thanks!
|
Keydan |
![]()
|
ups... sorry par DP... pele mani neklaucijas!!!
![]() This post has been edited by Keydan: Feb 14 2007, 16:30 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ooojeee saapes!
![]() dveeeseliskas saapes... ![]() yupiiii!!!!! -------------------- |
Tenma |
![]()
|
vai es vieniigaa un arii paveelu?
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
es ielikshu!
tikai jaaiznes ieskeneet! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Aaa, btw, termiņš pagarināts līdz pirmdienai, soo.... tas tā, lai visi paspēj pabeigt un ielikt.
^.^ -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Lidz pirmdinai? Wooh... that's a close one... Es jau uszimeju bet... laikam uszimešu vel kko citu!
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Shovakar pirmoreiz iepazinos ar Dojo speeli un shovakar arii pirmoreiz piesaku daliibu, lai redzeetu kaa te viss notiekas. Tiesa darbs ir ar telefonu paarfotograafeets, jo nav shobriid pieejams skaneris, bet gan jau buus labi
Darba teema ir "skatiens Saatana aciis" ![]() Tas dzheks ieksheeji nenormaali ciesh visdrausmiigaakaas saapes kameer vinja dveesele deg ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cowkiller |
![]()
|
kam taas rokas?
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:07 |