![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Saatanam
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Hmmm. man patiik klokja darbs. ^-^. Bet. bet.. hmmm. tās tak nav diez cik kādas dvēseles sāpes. dunna. bet kloķim kaut kāds īpašs acu skatiens! aaaf... laik it.
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
''Ak,nē!Sātans viņu tūlīt nobučos!!!'' Skatiens dzekam ir baiļu pilns,ne sāpju.
Bet darbs varētu būt kārtīgāks,man patīk rakurss. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Govju kāvēja darbs pagaidām man patīk vislabāk ^^ Tā nu tas i' jā ^^
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mmmm sāpes visos zīmējumos ir pkei.... man ar vislabāk patīk cowkillera darbs, kaut arī ideja par to, ka velns kādu bučo arī ir okei... ^^ tas pirmais: tās ir fiziskas sāpes vairāk....ja nu vienīgi viņš netaisīja pašnāvību dēļ tā, ka viņu pameta draudzene XD tas ir visai iespējams spriežot pēc pozas man liekas ^.^,
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pagaidien manu zimejumu!!!
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
CK darbs vairāk parāda izmisumu un bailes....mazāk sāpju.
Tā visa sirds un cilvēks iekšā atgādina vienu ļoti nepatīkamu murgu.... I have an idea! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Mans ieguldījums šajā raundā. Kā redzat, akcentu neliku uz kvalitāti, bet gan uz emocijām, gluži vienkārši, jo man nav laiks, bet ieraugot pārējo darbus sāku domāt, vai jūs vispār kādreiz esat izjutuši emocionālas sāpes... >_>; Nē, ir labi, bet nav īsti par tēmu. EDIT: Bikiņ pačakarējos ar gaišumu... EDIT-2: Un vēl vairāk. EDIT-3: Un tik čakarējam... EDIT-4: Samazinājām galvu... Velns, ku es daudz varu čakarēt... This post has been edited by Kikyou: Feb 26 2007, 20:41 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man bija 2 darbi... bet laikam ielikšu šito:
"Betrayed" ![]() |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
hmmm. man vislabākais liekas Kikyou darbs. Tapec ka visvairāk atbilst noteikumiem. Un acu skatiens. Tāds sāpīgs....
|
Arts |
![]()
|
Mhm....looks I'm finale contestant.
![]() Fizisku sāpju nav.....Tikai laiž cauri elektrību. ![]() Keydan malacis.....patiešām var izjust ieskatoties darbā.Tu arī rullzz Kikyou.... ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Izskatās ka vienigie kas uztvēruši to kas prasits ir Kikyou un Keydan. Sorr, bet pārejie ir galīgi garām.
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mmmm sāpes visos zīmējumos ir pkei.... man ar vislabāk patīk cowkillera darbs, kaut arī ideja par to, ka velns kādu bučo arī ir okei... ^^ tas pirmais: tās ir fiziskas sāpes vairāk....ja nu vienīgi viņš netaisīja pašnāvību dēļ tā, ka viņu pameta draudzene XD tas ir visai iespējams spriežot pēc pozas man liekas ^.^, ui, man tur bij domaats tiiri simboliski paraadiit to, kā sauc to, kas parsti saapina cilveekus visvairaak: paarcirsti tilti un duncis muguraa. Hm... un jaa varbuut no kaadas meitenes puses... This post has been edited by Tenma: Feb 27 2007, 21:35 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ja bija jāzīmē emocijas... tad daudzi laikam jauc fiziskas sāpes ar emocionālām sāpēm... Big time...
Manas domas: *Cowkiller ---> Stilīga, sapuvusi sirds, trubas foršas ar blur efektiņu attāluma atmosfēras radīšanai, atgādina kārtējo amerikāņu šausmeni. *Arts ---> Galva, neforša mīmika, bailīgi man paliek... *Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis. ***Kikyou ---> Nevajag iztēloties un piedomāt. Kautkas zaudēts, nav fizisku sāpju, bet tāpat spēcīgas skumjas, tātad emocionālas... (mmmmm ja būtu kvalitatīvas līnijas un krāsots...) This post has been edited by Erik4xp: Feb 27 2007, 21:02 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:33 |