IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dojo spēle, visai interesanti...
Keydan
post Feb 27 2007, 21:10
Post #301

Key-dano

Group: Chuunin

QUOTE(Erik4xp @ Feb 27 2007, 19:59) *

*Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis.

Try to se the %$#@*&% DRAMA!!! huh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tenma
post Feb 27 2007, 21:22
Post #302

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(Erik4xp @ Feb 27 2007, 19:59) *

Ja bija jāzīmē emocijas... tad daudzi laikam jauc fiziskas sāpes ar emocionālām sāpēm... Big time...
Manas domas:
*Cowkiller ---> Stilīga, sapuvusi sirds, trubas foršas ar blur efektiņu attāluma atmosfēras radīšanai, atgādina kārtējo amerikāņu šausmeni.
*Arts ---> Galva, neforša mīmika, bailīgi man paliek...
*Kayden ---> Čalis ir cīnītājs, nu baigais brašulis.
***Kikyou ---> Nevajag iztēloties un piedomāt. Kautkas zaudēts, nav fizisku sāpju, bet tāpat spēcīgas skumjas, tātad emocionālas... (mmmmm ja būtu kvalitatīvas līnijas un krāsots...)

un es??? lappusi ieprieksh... luudzu luudzu, man ar kaadu piktu uzruucienu ph34r.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Feb 27 2007, 21:33
Post #303

onibaba

From: Riga, Latvia.

Gribēji, dabūji.

Kreisā roka uzzīmēta diezgan neglīti. Mati nevis kā mati, bet kā lupata uz galvas. Ēnas tīri normālas. Daļa kur mugura savienojas ar kaklu arī garām.
Tas tā, par ķļūdām kā darbā. Pārējais ņemot vērā šeit esošo zīmētāju līmeni (tai skaitā mani pašu) ir tīri normāls, piežmiegsim acis uz senseju sadaļu.

Kopumā sāpes es tur neredzu. Tas, ka viņš mirst sāpīgā nāvē, ir haltūra. Kur ir attēlotas emocijas? Varbūt, ja seju neslēptu melna lupata, acīs mēs redzētu asaras. Varbūt nodevības asaras, varbūt baiļu, un velns parāvis, varbūt laimes asaras, jo beidzot tieku prom no savas pī pī dzīves. Vismaz tās būtu emocijas. Nāve pati par sevi ir sāpes, ne tikai sev, arī tev apkārt esošajiem, bet uzdevums bija mazliet cits.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Tenma
post Feb 27 2007, 21:45
Post #304

Hakushaku

QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 27 2007, 20:33) *

Gribēji, dabūji.

Kreisā roka uzzīmēta diezgan neglīti. Mati nevis kā mati, bet kā lupata uz galvas. Ēnas tīri normālas. Daļa kur mugura savienojas ar kaklu arī garām.
Tas tā, par ķļūdām kā darbā. Pārējais ņemot vērā šeit esošo zīmētāju līmeni (tai skaitā mani pašu) ir tīri normāls, piežmiegsim acis uz senseju sadaļu.

Kopumā sāpes es tur neredzu. Tas, ka viņš mirst sāpīgā nāvē, ir haltūra. Kur ir attēlotas emocijas? Varbūt, ja seju neslēptu melna lupata, acīs mēs redzētu asaras. Varbūt nodevības asaras, varbūt baiļu, un velns parāvis, varbūt laimes asaras, jo beidzot tieku prom no savas pī pī dzīves. Vismaz tās būtu emocijas. Nāve pati par sevi ir sāpes, ne tikai sev, arī tev apkārt esošajiem, bet uzdevums bija mazliet cits.

Nav domaats, ka tas duncis buutu fizisks un vinjsh mirtu saapiigaa naavee...

Hm... pirms ziimeejums bija eenots un bez duncha muguraa, dabuuju komentaaru no kaada, ka tur esot aciimredzams izmisums, ka puisis izskataas smagi saapinaats (taapeec arii izdomaaju izplucinaat sho skici no klades, paeenot, pieziimeet kreiso roku, dunciiti un ieshkjiebt ieskaneet). Taatad, ne man vienai shkjiet, ka pirms tam bija pat labaaks... sad.gif blush.gif

This post has been edited by Tenma: Feb 27 2007, 21:47

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
+Quote Post
ReD_FoXy
post Feb 27 2007, 21:51
Post #305

onibaba

QUOTE(Tenma @ Feb 27 2007, 22:45) *

Nav domaats, ka tas duncis buutu fizisks un vinjsh mirtu saapiigaa naavee...

Hm... pirms ziimeejums bija eenots un bez duncha muguraa, dabuuju komentaaru no kaada, ka tur esot aciimredzams izmisums, ka puisis izskataas smagi saapinaats (taapeec arii izdomaaju izplucinaat sho skici no klades, paeenot, pieziimeet kreiso roku, dunciiti un ieshkjiebt ieskaneet). Taatad, ne man vienai shkjiet, ka pirms tam bija pat labaaks... sad.gif blush.gif

Still, seja vislabāk attēlo emocijas. Galvenokārt - acis.
Pamācies no Tigrasdivi zīmēt acis. Viņai tās sanāk lieliski, viena no labākajām acu zīmētājām forumā.

Darbs nav slikts, ņemot vērā līmeni, kas šeit valda pēdējā laikā (es nesaprotu kurš bija tas ģēnijs kurš visiem ieskaloja ka katrs otrais zīmējums ir rādāms plašai publikai). Bet neatbilst uzdevumam.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 27 2007, 22:36
Post #306

Danshaku

From: Riiga

Nu bljaaviens, Tenma nav vieniigais, kas nedabuuja dusmiigu kritiku, par manu drabu slikti izteicaaties, bet par maz, sakiet veel!! Noliidziniet liidz ar zemi!!!

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post
ReD_FoXy
post Feb 27 2007, 22:50
Post #307

onibaba

Ar lielāko prieku!!!
Velna rokas ir labas. Un tas ir arī viss ko mēs redzam no velna. Dāsni no autora puses.
Sāpju izmocītais. Meklējam sāpes. *paņem sāpju meklētāju (līdzīgs zelta meklētājiem filmās) un velk pāri zīmējumam*
Zini, nepīkst.
Acis kā pielīmētas, nevis kā civlēka acis. Pati sejas forma ir pat ļoti laba, bet kur ir šīs emocionālās sāpes. Vismaz mute varētu parādīt to ka viņam sāp. Esi redzējis kādu sāpēs saviebjam seju? Neizskatās. Zīmēt tu varbūt proti, nu, tā teorētiski. Bet vai tu varēsi attēlot, ja es tev palūgšu uzzīmēt meiteni ar iemīlējušos skatienu? Dabūsi īpašo žetonu no manis ja varēsi, jo to nespēj attēlot neviens. Nu, vairs neviens. Nerunāsim par māksliniekiem pagātnē, kas bija tik tiešām mākslinieki.
Fons starpcitu vēl tizlāks.
Bija teikts attēlot emocionālu sāpju izpausmi ķermenī - pozā, mīmikā. Es to saskatu tikai Kikyou darbā.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 27 2007, 23:34
Post #308

Danshaku

From: Riiga

QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 27 2007, 21:50) *

Ar lielāko prieku!!!
Velna rokas ir labas. Un tas ir arī viss ko mēs redzam no velna. Dāsni no autora puses.
Sāpju izmocītais. Meklējam sāpes. *paņem sāpju meklētāju (līdzīgs zelta meklētājiem filmās) un velk pāri zīmējumam*
Zini, nepīkst.
Acis kā pielīmētas, nevis kā civlēka acis. Pati sejas forma ir pat ļoti laba, bet kur ir šīs emocionālās sāpes. Vismaz mute varētu parādīt to ka viņam sāp. Esi redzējis kādu sāpēs saviebjam seju? Neizskatās. Zīmēt tu varbūt proti, nu, tā teorētiski. Bet vai tu varēsi attēlot, ja es tev palūgšu uzzīmēt meiteni ar iemīlējušos skatienu? Dabūsi īpašo žetonu no manis ja varēsi, jo to nespēj attēlot neviens. Nu, vairs neviens. Nerunāsim par māksliniekiem pagātnē, kas bija tik tiešām mākslinieki.
Fons starpcitu vēl tizlāks.
Bija teikts attēlot emocionālu sāpju izpausmi ķermenī - pozā, mīmikā. Es to saskatu tikai Kikyou darbā.

Mkey, thanks a bunch!
Tikai rokas redzamas, lai skatiitaajam paliek vieta fantaazijai... nu, labi - vienkaarshi uz taas A5 lapinjas cilveeka galva aiznjeema paaraak daudz vietas (izveeleejos nepareizo virzienu) un no velna nekaa..
Njaa, atziistu, ka saapes nav izraadiitas uz aaru, luudzu lielu piedoshanu, jo es savus ziimeejumus ziimeeju sev un manii ziimeejot radaas savaadaakas izjuutas (paarsvaraa taapeec, ka pirms paaris dienaam biju redzeejis Ghost Rider tongue.gif) Efektu, protams, vareeja panaakt mainot miimiku, bet taa man otra vaajaa puse. Ziimeejot galvu ar savaas maakslinieciskaas saprashanas (khm.. cik nu ekzakto zinaatnju studentam taadas ir) ierobezhotu tuvinaato anatomiskumu, naacaas arii muti ziimeet kautkaadaam nebuut cilveeciigaam luupaam, bet sapratu, ka paveertu muti neprotu uzziimeet ne tu traks (sarauktu pieri ne tik). Centos iziet uz aciim, kuraam pamatojoties uz shii foruma eksistences iemeslu, bija jaabuut anime stilaa.. nesanaaca. Acis ir par lielu un nepareizaa stilaa prieksh shaadas teemas izveeleetas, tomeer manaas aciis ir izdevusies naaves eena cilveeka aciis, kas liek vinjam paardziivot vinja jebkad izdariitos greekus (nu, jaa, mana fantaazija ziimeejumos neizpauzhas uz aaru) Un par fonu - nebuutu es tur nemaz kjeepaajis ciet, bet istabas biedrs teica, ka kaut ko tomeer vajag, taa nu es pakjeeru 4B ziimuli uz ljoti ruupiigi (yeah, right!) visu aizkraasoju.
Kopumaa, paldies, protams, katram jaazin savas kljuudas, lai vareetu taas sleept naakoshajos darbos..

Varbuut veel kaads veelas izteikties?

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post
Karamele
post Feb 28 2007, 00:15
Post #309

Hakushaku

From: huhu

mana ķetna par kikyou darbu.
kļūdas par visiem šiem darbiem atkārtot nav vērts, ķidāšanu nokavēju, nav ko atkārtoties.
Zinu, ka termiņš nokavēts, bet man palika garlaicīgi un uznāca zīmējamais. well this crapwork -
IPB Image
+Quote Post
Cowkiller
post Feb 28 2007, 01:10
Post #310

Koushaku

From: Earth...

*smejas ar ljauni riebiigiem smiekliem* biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
100% nevineeshu,jo neesmu jutis tadas ieksheejaas jeb dveeseliskaas saapes...

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post
Pakkun
post Feb 28 2007, 01:26
Post #311

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

100% atdodu savu balsi par cowkillera darbu! vienīgais, kur tiešām redzams maksimāli tuvs dvēselisku sāpju atainojums no iesniegtajiem darbiem. (explanatory - sirdssāpes - kāpuri un knišļi(visādas ļoti nepatīkamas lietas iz dzīves), kas grauž sirdi, nu tīri teorētiskā līmeni.. riebīgs process. cilvēks sirdī - cilvēka būtība, maybe dvēsele. rokas(vai kas tamlīdzīgs) ēna - tā lūk man likās vislabākā vieta. nu vispār visa tā istabiņa sirdī ar visu cilvēku un ēnu. kkas tātad plēš dvēseli laukā, sniedas pēc tās. cilvēks sarāvies - bailes, šausmas. knišļi jau istabiņā iekšā - problēmas, kas grauž sirdi jau sāk ietekmēt dvēseli)
2. vietu dala keydan un kikyou, 3aas nav. pārējie nav atbilstoši un vērtējami nekādā ziņā

--------------------
+Quote Post
Tenma
post Feb 28 2007, 15:28
Post #312

Hakushaku

Hm... es savu balsi nododu par Cowkiller darbu, jo man tieshi shis saapju attainojums liekas vissajuutaamatbilstoshaakais wink.gif

P.S. Gaidu veerteejumu un naakamo uzdevumu... Varbuut ar laiku kkas labaaks ar man sanaak...

This post has been edited by Tenma: Feb 28 2007, 15:29

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenma
post Feb 28 2007, 19:00
Post #313

Hakushaku

QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 27 2007, 22:34) *

Ziimeejot galvu ar savaas maakslinieciskaas saprashanas (khm.. cik nu ekzakto zinaatnju studentam taadas ir) ierobezhotu tuvinaato anatomiskumu...

njaa, es ar eksaktais, varbuut taapeec taa arii iet... unsure.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Cowkiller
post Feb 28 2007, 19:29
Post #314

Koushaku

From: Earth...

QUOTE(Pakkun @ Feb 28 2007, 00:26) *

100% atdodu savu balsi par cowkillera darbu! vienīgais, kur tiešām redzams maksimāli tuvs dvēselisku sāpju atainojums no iesniegtajiem darbiem. (explanatory - sirdssāpes - kāpuri un knišļi(visādas ļoti nepatīkamas lietas iz dzīves), kas grauž sirdi, nu tīri teorētiskā līmeni.. riebīgs process. cilvēks sirdī - cilvēka būtība, maybe dvēsele. rokas(vai kas tamlīdzīgs) ēna - tā lūk man likās vislabākā vieta. nu vispār visa tā istabiņa sirdī ar visu cilvēku un ēnu. kkas tātad plēš dvēseli laukā, sniedas pēc tās. cilvēks sarāvies - bailes, šausmas. knišļi jau istabiņā iekšā - problēmas, kas grauž sirdi jau sāk ietekmēt dvēseli)
2. vietu dala keydan un kikyou, 3aas nav. pārējie nav atbilstoši un vērtējami nekādā ziņā

wooov vinjsh pilniibaa izprata manu domu, taatad meerkjis ir sasniegts: 1 cilveeks zin ko gribeeju izpaust...

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post
Keydan
post Mar 2 2007, 16:50
Post #315

Key-dano

K... man ir ideja nakam dojo!
5 vardi:
Villain, Fiend, evil, sinister, baddie!!!
Vai kads piedalisies? huh.gif
+Quote Post

39 Pages V « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 June 2025 - 07:31