![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok, Kikyou's in, tatad lidz trešdienai!!!
ZIMET ĻAUNDAŖUS! VISIEM!!! |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Ok, Kikyou's in, tatad lidz trešdienai!!! ZIMET ĻAUNDAŖUS! VISIEM!!! Man arī? Labi :3. Uzzīmēšu. Būs riktīg baddie. Ļoti slikti. Traģiski. :B nu tieši tas, kas man ir vajadzīgs... Mmhhh. Uzzīmēšu vampīru. Tikai labāk ne līdz trešdienai - vaig ilgāku termiņu. Veselu nedēļu. Es esmu ūber slinka. Bet... es gribēju pateikt. Jūs visu laiku gribat kaut ko ļaunu zīmēt, sāpes, guro, ļauno sevi... Ak jūs sadisti. Ak jūs, man līdzīgie. :F |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tatad līdz pektdienai! Ari esmu slinks!
This post has been edited by Keydan: Mar 4 2007, 02:38 |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
:3 Labi. ^-^ Slinkošanās vairojas.
|
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE Tatad līdz pektdienai! varbuut nevajag taa steigties? ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Vāks, tieši tagad saprot, cik ļoti vajag skaneri. *iet meklēt*
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
s**i vagā!!! nemāku neko ļaunu uzzīmēt
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā es uzzīmēju ļauno tēlu, kikyou teica, ka grib redzēt kā es shamos zīmēju, tad... te nu būs
![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ar ko ta vinjsh ljauns? Man izskataas romantiski, miiliigs paariitis
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
viņš ir ļauns... suns.
Tā kā...jaunais uzdevums būs izveidot pēc iespējas bišonenīgāku džeku izmantojot manu tuotriālu http://otaku.lv/index.php?showtopic=4153 Kā arī... vissvarīgāk šoreiz būs.. izveidot chakarīgu pozu. Protams, tas nebūs viegli, tomēr tam tupotriālim jātiek iztestētam, kā arī... :3 es gribu smukus bishounenus redzēt. Chakarīgs uzdevums iespējamas divas kartiņas, viena par glīšāko, otra par pozīgāko(nez, kā lai vēl pasaka) Tā kā... gaidu darbiņus līdz piektdienai, savādāk nepaspēšu izvērtēt. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pirms tam punim uzacis nebija! Mans rokraksts *norāda uz labo malu* par to liecina. :B
Tigra, kas notika ar pagājušās kārtas rezultātiem? We all s.ck equally? XD |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ha ha punis XD es arī atceros, ka uzacu viņam nebij, bet, kas lai sazin es redzēju zīmējuma tapšanas pašas beigas, diemžēl.
uz tavu tuturiāli, lol takš ne to pašu pozu ko? XD es izmantošu labāk tikai stickmenu propircijas un burtiņus [no kuriem nav nekādās jēgas [manuprāt]] Tigra mūs ignorēs. [sakarā ar iepriekšējo dojo uzdevumu] |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tigra, takš pagaidi bikīt ar nākmo dojo līdz piektienai, domajams bishouneni nekur tālu neaizmuks.
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Mar 6 2007, 01:22 -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Yee punis! viņš tiešām ir ļauns..... tikai atgādina govi XD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:22 |