![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
E - e - e! Es gribu zīmēt couplīšus.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tach nomierinies un pagaidi kad izveertees tos evil!
ok? -------------------- |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
ow ki.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Zinu, ar nokavēšanos, bet ar īpašu Tigras atļauju
![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, bljaaviens, es pa laukiem dziivodams jau uzziimeeju paariiti, bet juus pa briivdienaam veel pat neesat pamaniijushies izveerteet ieprieksheejo. PROTESTEEJU! Kustamies taalaak, saakam naakosho vai arii fiksi vaig izveerteet ieprieksheejo (kaut arii uzvareetaaju visi jau zinaam) un tad iet taalaak, bet nevelkam garumaa!
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
okei, man visi par to virsuu brauc, tad ieveerteeshu ar.
Master liimeni ziimeejumos pagaidaam nemanu taaapeec tikai parastaas kartiites.(To painful dojo es turpinaashu ignoreet muuzjam, to nemaz netaisos veertet) bet sho evil darbu gan: Original evil < - Isabel Carmin fon edelhain Izskataas visljaunaakais, nju tiešām... pie tam viskrutaak izstraadaats. ^^ Bez komentiem. the best. muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhhahahahahaaaa... nākamā tēma no Tigras puses: Klauni Skaisti, kroplīgi, resni, tievi, mākslinieciski, banaali... Vispār viņi ir visādi, tādi ir arī starp mums, cilvēciņi, kas nebaidās teikt visu, kas uz mēles. Tomēr, nekad nepārkāpj robežas un nesāpina sirsniņas. Vai tomēr.... saka maz tomeer ievaino dziļi. Vispār prasu jums klaunus. Iz dzīves vai no cirka. Vienalga no kurienes, ka tikai pāris klasiskās iezīmes. Sniegbalta āda, sarkani mati. Vispār gaidu liidz naakampirmdienai, tomeer, laiks ir liidz tam kameer ielieku veerteejumu. Ja izdomaaju neveerteet kaadu nedeelju, tad nedeelja laika jums bonusaa. Master liimmenis un parastais liimenis. Kādu dabūsiet, atkarīgs no pašiem. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Ami |
![]()
|
Hmm... labi. būs jāsāk zīmēt klauni... man pat ienāca prātā idejas... bāc, es veselu mūžību neesu redzējusi klaunus... kas tad ir uzvarētājs tais īvil darbos? o_O |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Ami |
![]()
|
Āaa. Tas žurkveidīgais kaķis... :I
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu cowkiller nepārdzīvo tik ļoti savu sakāvi. šis zīmējums ir ļoti labā kvalitātē, un ir ļoti labs ēnojums. man patīk~
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. kāpēc neviens neliek klaunus? o_õ
-------------------- (sun)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oh! I forgot! Man kkur karajas viens klaunis...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:08 |