![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Da labi, tērmiņs ir pārtērēts. Bet šeit ir mans darbs. Es esmu bremze
![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Un lapu kunkšķis pārlido pāri šim topikam, gluži kā salmu kamols pāri tuksnešainai pļavai.
Klauns ir ļoti labi uzzīmēts. -------------------- (sun)
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ļoti interesants klaunītis. man tik tas deguns liekas tāds jocīgs, bet nu ko es te pļurkstu. izstrādāts ļoti labi, patīk ačes. tas laikam viss..
Tigra varētu kādu jaunu uzdevumu izdomāt (vai arī kāds cits).. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Yupp! Tigra, jaunu uzdevumu, luudzu! A__A
Shoreiz es nopietni ziimeeshu, nevis kaa vienmeer, apbriinoshu tavu fantaaziju XD. -------------------- (sun)
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Par degunu pati zinu pašausmīgs.
![]() TIGRA ļaujie fantāzijai, kaut vai būtu jāzīmē istabene, kas grauž riepu, galugalā tādus darbus ir intresentāk zīmēt. P>S> Ienīstu klaunus. ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Laikam ir vajadziga jauna dojo spele?
Tigra! Anybody! Jaunu temu! |
Mimi |
![]()
|
Zīmējam lelles. Porcelāna. Tādas smukas, glītas, un kuru skatienā var iemīlēties uz mūžu. Atceraties, Tigras fanficu? A_A Es gribētu...
-------------------- (sun)
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Zīmējat teletūbijus? Lūdzu. ^^
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
I'm in! par lellēm! bet var zīmēt jebkādas lelles vaine..
a datums - nenoteikts paliks? -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
I'm in! par lellēm! bet var zīmēt jebkādas lelles vaine.. a datums - nenoteikts paliks? zīmējam līdz pat jūnijam! Jo piemēram tiem, kas iet 6. klasē (t.b. man,) ir eksāmeni un ieskaites.. pē. Nu domāju, ka tāpat tik ātri neviens neuzzīmēs, un lellītes tak rullē, jābūt smukām A_A. Jēēe, mēs zīmesim lellītes! Tātad, līdz 1. jūnijam? Vai arī agrāk? Jap, zimējam jebkādas lellītes, (cerams neviens netaisās zīmēt bārbijas? ![]() -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es par riepu grauzošām istabenēm. ._.
|
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Zīmēšu lelli.
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Manuprāt vispār vajadzētu vēlāk, jo teiksim 9.-12 klasniekiem ieskaites ir līdz kādam jūnija vidum. Ne visiem skola beidas 31. jūnijā!
Pati nezinu vai piedalīšos. It kā gribās, bet nav idejas, ko zīmēt. |
Cowkiller |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Manuprāt vispār vajadzētu vēlāk, jo teiksim 9.-12 klasniekiem ieskaites ir līdz kādam jūnija vidum Pati nezinu vai piedalīšos. It kā gribās, bet nav idejas, ko zīmēt. ieskaites beidzas ja nemaldos 7. junijaa un neuztraucaties 9.-12. leliites neziimee ![]() vnk izmetiet no galvas ideju par lelliiteem, jo neveelos savaam uzvaraam pievienot tik nicinoshu kartiiti: "leliite" P.S. nu kaa? pietiekoshi iedomiigi taadam kaa es... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:56 |