![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Jēē. Jau trīs darbi, un es pat izvēlējos to starpā savu simpātiju ^_~
Lūdzu pagaidīt mani, mans gandrīz vai pabeigts, bēēt, bail, ka nepaspēšu, tā kā, lūdzu, nesodiet līdz rītdienai! XD -------------------- (sun)
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Ak dievs!
![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Ak dievs! ![]() ![]() neaizmirsti, Asuka savu arī pievienoja ![]() mana balss joprojām paliek pie Cowkiller darba, jo Keydan'a nav tik ekspresīvs, bet Asuka's darbā viss pārējais novērš uzmanību no teorētiski centrālā tēla - lelles. This post has been edited by Pakkun: Jul 2 2007, 19:26 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Personally, es vnk aizmirsu par šito dojo
![]() -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
pa meenesi vareejaat arii labaak uzziimeet! Bet ko lai saka shajaa reizee izskataas ka cowkillerim nav iisti konkurences - vieniigajam darbs izskataas kautcik pabeigts!
-------------------- No name superhero
|
Mimi |
![]()
|
Piekrītu exilam... Strīdējāmies, strīdējāmies, cowkillers buntoja par lellēm, mēs buntojām par viņu, un galu galā viņš uzzīmēja, un laikam diezgan labi... ^_~
Kaut gan, jāsaka, pēdējā laikā dojo ir daudz sliktāks nekā tas bija iepriekš... mazāk aktīvs. Piemēram, salīdzinām sākumu - laiks - 2h, dalībnieki - 2. Un tā bija interesantāk... Laikam viss ir tāds dēļ tā, ka uzdevumi ir pārāk ilgi un gari,,, Nezinu... ![]() Cowkillera darbs izskatās pabeigts, un arī marionete viņam ir forša... Un visvairāk kā lelle. Bet es nevaru atturēties no tiem Asukas vijīgiem foniem un mīļiem zaķīšiem ^^. Visu noteiks Tigra.. xD -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Okeeeeeei, es te atnaacu iecholeet, kas notiek un sapratu tikai vienu...
cowkiller=victor tas ta viss... keei, naakamais briivaa teema... ielieciet kautko smuku... XD okei, es toch esmu dzimusi vizuaalaas maakslas skolotaajam, kas neko nemaaca un dzer teeju stundu laikaa. -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Vakar braucot majās, pratā iešāvās viena ideja šīs spēles sakrā. Vakar braucot majās iedomājos, Dijo ir pamiris un sagribējās nedaudz pakustināt soo... ierosinu uzzīmēt darbu par tēmu - evil may be beautiful t.i ļaunais tēls, kam jābūt skaistam un valdzinošam nevis, kā vairums iedomājas, ka ļauns var but tik neglīts. Laiks lidz mēneša beigām.
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
im in!
![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Jā, par šo domu mēr ar Isu autobusā spriedām.
ok, tad laikam mans ar piesakās. + yēy, daudz laika dots. tas labi. tik tā maz cilvēku atkal būs. tas ir paredzams. (atceroties pēdējo dojo) nu tad vēlu veiksmi visiem dalībniekiem. ![]() This post has been edited by Asuka: Aug 8 2007, 00:34 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
ify |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
pirmais dojo meegjinaajums
![]() ![]() PS - nav jau gluzji arii valdzinosh .. bet tas nu taa , veel jau ir meenesis laika ![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
mm, seja jauka - izskatas, ka dojo atkal sāk pulsēt sirds un līs asinis! Ta jau es arī apsvēršu ko līdz mēneša beigām iemest asinskārai acij
![]() -------------------- No name superhero
|
Mimi |
![]()
|
Ideāls variants ir uzzīmēt skaisto Voldemortu! >:3!!
Manu ideju nešpikot! xII -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ideāls variants ir uzzīmēt skaisto Voldemortu! >:3!! Manu ideju nešpikot! xII ._. Ou meeen... HP uuberfani. Ja gribi vari to uzziimeet, sav'ādāk kas zin, mosh ideju spers (XD ahha) Jo tikai izteikta ideja, nav ideja, ja kāds izdomaa to uzziimeet nekaadas atsauces uz tavu tekstu nav jaaliek, jo pats neesi uzziimeejis kā arī.. skaistos voldemortius jau daudzi ir saziimeejushi. Cik nu skaisti, taaach, ir okei. Kamēr shamais bija melsudors simpatisks taču bija. .~. Tā ja. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Yamaneko |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks ![]() |
Evil may be beautiful?
Ok, uztaisīšu) jābūt gatavam rīt (cerams), nu ārkārtas gadījumā pirmdien.....ai nē nezinu..tik pat labi var būt gatavs rīt pa nakti ap pieciem rītā XD tas ir neparedzemi! Njā.. esat gatavi kaut kam galīgi neoriģinālam.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |