![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ify |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
heh
![]() ![]() tātad puisis : ![]() bet tagad tas jau ir zombie/pārcilvēks/asinskārs cilvēk-ēdājs ![]() bet tālāk tas jau ir kareivis ( varētu iedomāties, ka kā sejas krāsu viņš izmanto savu upururu asinis ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Ify, tu apzinies, kāds ir tēmas nosaukums? tas ir `ļaunums var būs skaists`
un vai tu zini, kāpēc šīs tēmas nosaukums ir tieši tāds, nevis piemēram vienkārši ļaunums. es tev varu pastāstīt.. šāds tēma tika ierosināta tikai viena iemesla dēļ, lai ļaunums nebūtu uzzīmēts ar asinīm, šķīstošām iekšām un nogrieztām kājām. tev vajadzētu pacensties vairāk izprast tēmu, un līdz galam izlasīt, kas tika uzrakstīts pēc tēmas nosaukuma. ![]() manuprāt tēma bija smth kinda this.. ![]() gomen, par ot. This post has been edited by Asuka: Aug 12 2007, 18:28 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Yamaneko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks ![]() |
Emm...tātad
Mans "ekstra-oriģinālais"(O_o) darbs par temu "Evil may be beutiful" Ak jel, es neprotu darboties ar fotošopu lāgā, bet nu lūk kur ir, un pēc manām domām nemaz nav tik slikti, tikai plecs tāds jocīgs sanācis..un..es nekad neesmu asinis zīmējusi vēl..jā.. ![]() Ja interesē - lainarts tam pašam: ![]() This post has been edited by Yamaneko: Aug 12 2007, 21:23 |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Me par the last one~^^
Nu tas pagaidām. Ja runā par kritiku, tad plecs ir par lielu un apaļu. ^^ Ļoti labi padevās āda. Glīši. Seja gan tāda nedaudz stūraina, ^^ This post has been edited by Mimi: Aug 12 2007, 23:49 -------------------- (sun)
|
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
.. 'ļauns' un 'skaists' tie ir jēdzieni par kuriem gan nav ieteicams strīdēties, jo katram var būt savi priekšstati par to (vismaz ir tiesības uz saviem priekšstatiem ) - kas ir ļauns un kas ir skaists (un vieniem tie pat aizvieto viens otru ; bet citi uzskata , ka šie divi jēdzieni ir pilnīgi nesavienojami : normālam cilvēkam ļaunums nedrīkst likties skaists, un ja kādam ļauna rīcība liekas skaista vai izraisa prieku , tad šis cilvēks ir noziedzinieks vai psihopāts .. ).
un jā , tiesa - iespējams nedaudz aizrāvos ( piedodiet ), taču neuzskatu sevi par vainīgu tajā , ka kļūdījos [ iepriekš minētājā tēmas aprakstā nebija dziļāku paskaidrojumu - kāds ir vēlamais rezultāts . (es pieļauju , ka man nevajag citēt, lai to apstiprinātu ) un tas , ko jūs apspriedāt braucot autobusā , man paliek nezināms . sorri , ja aizvainoju ] . bet paldies , ka turpinājumā gan paskaidrojāt , kas īsti slēpās zem uzdotā tēmas nosaukuma . Tad nu laikam jau - trešais mēģinājums [tajā gan nav rozā krāsas vai ziedu, vai skaistu debesu .. vai fona vispār ![]() ![]() ![]() patiesības gaismā ![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nezinu, vai tikai man tā liekas, bet es kaut kā nekā ļauna tur nesaskatu. Vienkārši - skaista meitene. x/
Taču uzzīmēts ir forši. Un neesam mēs face.lv, lai bildes kādam veltītu. xD Kaut gan pld tāpat. ^-^ Ja tā īstenībā padomā, tad tiešām šis dojo ir grūts. Jo grūti uzzīmēt gan skaistu, gan ļaunu. Vai arī vienkārši cilvēki nesaprot, kā to zīmēt. Tas padara šo spēli vēl interesantāku. UN EDIT: ES PILNĪGI PIEKRĪTU EXILE APAKŠMINĒTAJAM! This post has been edited by Mimi: Aug 13 2007, 17:02 -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Ify - skatoties kādos daudzumos tiek postoti tavi garadarbi, rodas tāds iespaids ka tu neko citu nedari kā tik zīmē un zīmē jaunus darbus. Beigās sanāks vēl tā ka uzvarētāju vajadzēs noteikt no 30 taviem un 3 citu darbiem. Parasti konkursos (un šo topiku es par tādu uzskatu uzskatu) tiek iesūtīts ne vairāk kā 3 darbi(šeit vispār parasti vienu) no cilvēka. Manis pēc tu varētu visas savas skices postot savā topikā, a šeit ieliktu vienu vai dažus labi izstrādātu ilgtermiņus. Bet savādāk pret tavu artu nav nekādu iebildumu, un tas nav jāuztver kā uzbrauciens.
-------------------- No name superhero
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tēma "Evil may be beautiful" jau pati par sevi izsaka kas tiek prasīts - launs, bet skaists un valdinošs, kas arī tika teikts. Un Asuka asinis ir pieļaujamas, galvenais lai neatkapjas no tēmas, kā, itsevišķi pēdējos, Ify to jau ir izdarījusi un no offence, bet iesaku pēdējai minētajai personai paturēt savus aizspriedumus pie sevis, kas jau iekļaujama tira offtopic rāmīšos. Vari droši uzskatīt par slimu, bet neatzistu viduslaiku baznīcas un Holivudas uzspiestos stereotipus par ļaunumu, kas lielākoties tiek pasniegts neglīts un ataidošs, aizmirstot, ka lielākais ļaunums slēpjas pašos. Kā arī nespēju nepiekrist Exile.
Jā, šis Dojo ir pagrūts, bet tas arī ir sava veida izaicinājums, lai redzētu ko tomēr spēj paveikt, kad vēlas. p.s Ar šo diskusija (offtopiks) tiek slēgta. Ja kādam ir pretenzijas, priekš tam ir speciāla sadaļa, kur var izteiktie cik uziet. This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Aug 13 2007, 17:24 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tjip ļaunais...ar kazbārdiņu,auskariem,smīnu,radziņiem,un EV L.
Biju ļauni slinks un nevarēju izdomāt,kā šamais 'dude' izskatītos ar pārējo ķermeni. ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ohh gosh! art, tavs skills ir audzis!
P.S. vai driikst ziimeet fanartu? This post has been edited by Cowkiller: Aug 13 2007, 21:29 -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tīri ņemtu kādu anime/spēles tēlu nē, ja to tu domāji, bet tas neliedz zimēt oriģināltēlu balstitu uz konkrētām noskaņām.
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Aug 13 2007, 22:21 -------------------- |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Vai tad kāds vēl skatās šo topiku? Vai nevienu dojo spēle vairs neinteresē? Es labprāt uzzimētu kaut ko no "Evil May Be Beautiful"...
This post has been edited by slim: Aug 21 2007, 16:01 -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tad zīmē,un liec iekšā!
Nedomāju,ka kādu labu laiku vispār neko nesagaidīsim..... ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
jums vajadzētu biežāk lasīt iepriekšējos postus, bērni. jau sen tika teikts, ka termiņš ir līdz mēneša beigām, un visi normāli cilvēki izmanto šo iespēju un doto laiku, un nekur īpaši nestaidzas.
ou, yeah, es piekrīru sadistam - Arts progresē. un strauji. tas priecē. un slim, tu par daudz runā, bet par maz dari. kā Arts jau teica - zīmē! yup, un dojo nav miris. manuprāt vēl ir diezgan aktīvs, bet tomēr ne tik aktīvs, kā vecajos, labajos laikos. doh.. sad. nu bet pamatdoma bija.. es vēlu visiem dojo dalībniekiem veiksmi un iedvesmu, lai darbi iznāktu tieši tā, kā jūs tos esat iztēlojušies. ![]() EDIT: lai nav spams, es atbildēšu un slim postu,kas ir zem mana. es teicu, ka tu maz dari, nevis nedari neko. un nevajag gausties, ka neviens neko neraksta. tad vajag par spīti likt, vairāk, un labākus darbus, un tad viss notiks. tu cerēji, ka tu tā ieradīsies un nevienam otakietim nebūs nekas cits ko darīt, kā tikai postot tavā topikā un fanot par taviem darbiem? This post has been edited by Asuka: Aug 17 2007, 11:44 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
jums vajadzētu biežāk lasīt iepriekšējos postus, bērni. jau sen tika teikts, ka termiņš ir līdz mēneša beigām, un visi normāli cilvēki izmanto šo iespēju un doto laiku, un nekur īpaši nestaidzas. ou, yeah, es piekrīru sadistam - Arts progresē. un strauji. tas priecē. un slim, tu par daudz runā, bet par maz dari. kā Arts jau teica - zīmē! yup, un dojo nav miris. manuprāt vēl ir diezgan aktīvs, bet tomēr ne tik aktīvs, kā vecajos, labajos laikos. doh.. sad. nu bet pamatdoma bija.. es vēlu visiem dojo dalībniekiem veiksmi un iedvesmu, lai darbi iznāktu tieši tā, kā jūs tos esat iztēlojušies. ![]() Ja es izlasītu visas 28 lappuses es tiešām nomirtu. Varbūt tev tas neliekas grūti, bet man ar manu latviešu valodas zināšanu ir gan. Un nesaki ka es daudz runāju, un neko nedaru... Es jau uzzimēju pa dienu trīs zimējumus, tie visi ir manā galerijā. Un ko? Vai kādu interesē? Vienīgais Arts tos arī redzēja un deva pāris padomu... Bet ko man darīt bez labas kritikas un padomiem? This post has been edited by slim: Aug 16 2007, 23:36 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:53 |