![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
KAs pa shaizeem nafig mans darbs netika veerteets??
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pilniigi piekriitu! paaragrs veerteejums!
![]() es ceru ja ielikshu shodien tad mans tiks njemts veeraa... -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Mishelin, tas bija vecs darbs, tāpēc to neieskaitīja.
Cowkiller, lasi taču ko Isa rakstīja, ka var vēl likt iekšā un varēs līdz 00.00 un vispār manās acīs nav pāragrs, jo vajag darbus ievietot laicīgi. bet katram ir savu uzskati par laiku. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Personīgi man arī patīkvislabāk Asukas darbs, jo tas ir visvairāk izstrādāts, utt, taču manuprāt, tas neatbilst tēmai.. Es tur nekā ļauna neredzu.
![]() Gomenne, Asuka~. ^.^ -------------------- (sun)
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu spriežot kad daļa tika likti, par laicīgumu, kad vēl ir laiks vēl nav ko spriest un ne visiem ir skaneri (fotografēšana = ļaunums). Lab... lieku savējo un piekāst.
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
te ir mans darbinjsh. nu un jaa, piekaast par to, ka rezultaati jau pasludinaati :>
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
te ir mans darbinjsh. nu un jaa, piekaast par to, ka rezultaati jau pasludinaati :> QUOTE Vakar braucot majās, pratā iešāvās viena ideja šīs spēles sakrā. Vakar braucot majās iedomājos, Dijo ir pamiris un sagribējās nedaudz pakustināt soo... ierosinu uzzīmēt darbu par tēmu - evil may be beautiful t.i ļaunais tēls, kam jābūt skaistam un valdzinošam nevis, kā vairums iedomājas, ka ļauns var but tik neglīts. Laiks lidz mēneša beigām. Peec idejas laiks tika dots liidz meenesha beigaam, taapeec uzskatu ka rezultaati tika pasludinaati paaraak agri... domaaju ka darbus vajadzeetu veerteet no jauna, tikai shoreiz iekljaujot arii paareejos laikaa ieliktos darbus... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
O, jā.. pēdējais, Kazuki darbs, man patīk. Nez, man principā ta kā gandrīz pilnīgi vienalga, cik tur un pēc kādas gaumes un kritērijiem kāds attiecīgā darba tēls tiek nokristīts par "ļaunu" vai "labu" esam.. bet šis pēdējais man, vienkārši, patīk kā zīmējums. Lai arī vēl līdz galam neuzzīmēts un neizstrādāts.. tomēr, manā skatījumā stāv parī visiem citiem pēdējās tēmas sakarā šeit ieliktajiem..
Uzvarētājs manās acīs. This post has been edited by xikes: Sep 1 2007, 01:46 -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
O, jā.. pēdējais, Kazuki darbs, man patīk. Nez, man principā ta kā gandrīz pilnīgi vienalga, cik tur un pēc kādas gaumes un kritērijiem kāds attiecīgā darba tēls tiek nokristīts par "ļaunu" vai "labu" esam.. bet šis pēdējais man, vienkārši, patīk kā zīmējums. Lai arī vēl līdz galam neuzzīmēts un neizstrādāts.. tomēr, manā skatījumā stāv parī visiem citiem pēdējās tēmas sakarā šeit ieliktajiem.. Uzvarētājs manās acīs. jaa, tai meitenei mati vnk unikaali labi sanaakushi... ![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Es savu darbu ieliku tikai taapee, ka gribeejaas zinaat, ko citi domaa par manu teemas interretaaciju, nevis,lai konkureetu ar uzvareetaaju, jooo manai personai ja godiigi pajaat par visaam taam bildiiteem un zvaigzniiteem, kuras sakraajot var dabuut wau! bildiiti. Nu un jaa tas, ka darbi tika izveerteeti par agru biki nokaitinaaja, jo manupraat bez manis un isas gan jau veel bija kaadi , kas gribeeja pastraadaat/nostiept gumiju liidz peedeejam briidim. Jaacer vieniigi, ka naakamreiz nekas netiks sasteigts.
![]() p.s. paldies xikes un cilveekam par pozitiivo veerteejumu. tieshaam paceela gariigo. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vienīgā lieta,kas man nepatīk Kazuki zīmējumā ir galvaskauss.Ja uzzīmē pareizi,ir smuks.
Ja nav,tad nav... Zobi ir par mazu,vaigu kauli ir pārāk izspiedušies,acu dobumi ir par mazu,apakšējā žokļa savienojums ir nedaudz savādāks. Pats zīmējums ir labi izstrādāts. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Editoju iepriekšējo postu un pievienoju novērtējumu pēdējiem laikā iesniegtajiem darbiem.
Mishelin darbs netiek vērtēts, jo tas tika zīmēts galīgi citā laikā, ne priekš dojo. Neuzskatu, ka būtu novērtējusi par agru, laiks tika dots līdz mēneša baigām un es novērtēju mēneša baigās... ja piesienamies vārdiem, tad darbs bija jānodod pirms 31 datuma ![]() Bet tā kā galu galā visi darbi tika novērtēti, pretenzijām nevajadzētu būt. nākamreiz ņemšu vērā šo vēlmi stiept gumiju un novērtēšu vēlāk. tas ta viss. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ēhh, žēl gan, ka Kazuki neuzvarēja, man liekas, ka darbs ir vislabākais.
Kazuki, manā prātā tu esi pirmā. x] -------------------- (sun)
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kaut arī ir dažas nepilnības, piekritu, ka Kazuki darbs šai ziņā ir vistuvākais, tādēl arī manās acīs tas ir labākais. Nu labi Yamaneko zīmējums arī patīk tik pat ļoti un tas dēmonskuķis pietiekami atbilstošs. Žēl gan, bet... ko padarīs vairs.
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Sep 2 2007, 23:19 -------------------- |
Yamaneko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 17-July 07 From: Riga, Zasulauks ![]() |
Njā, nu kā ir, ta ir)
Kas bijis< ta bijis. tagad man ir cits jautajums.)) Vai tuvakaja laikā gaidāms kads uzdevums? Citadāk man pašai par sevi ir iedvesmas apsīkums.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 05:17 |