![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Vai tuvakaja laikā gaidāms kads uzdevums? Ja kas iešaujas pratā, vai ierosināt un noteikt savu termiņu. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Es jau protams piedāvāju kādreiz CO chatam, bet laikam tā ideja kkā nav īpaši laba, jo neviens īpašā starā nebija, x3
Mana ideja bija zīmēt "Family Portrait".. ![]() -------------------- (sun)
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ja dievs ir tad viņš to nepieļaus
-------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu re. xI
Tātad pārliecinam Dieva eksistenci, un aizmirstam manu ideju. ;3 -------------------- (sun)
|
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Man nekad labu idēju nebija, bet tomēr - es nesen uzklausījos vienu P.O.D. dziesmu (Alive), un tur ir tādi vārdi: "I Feel So Alive..." Nezinu, kā domājiet jūs, bet manuprāt var kaut ko labu par to tēmu uzzīmēt...
-------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Hmmm... Slim ideja skan ta tiri neko, tādēl atbalstu, jo varētu izvērsties diezgan interesanti. Tagad tik atliek noteikt termiņu, idejas autor.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kā būtu ar cute? Es, protams, nepiedalīšos (tā būtu šmaukšanās, muahahahahahaha). Bet tas varētu būt visai interesanti, jo lielākā daļa dojo-istu, kā esmu ievērojusi, paraduši zīmēt drūmos večus ar zobeniem, un tā tālāk, tā kā, kas zin, tas patiešām varētu būt izaicinājums dažam labam. :>
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Esmu par cute ar visām četrām
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
papildinājum-ideja kikyou idejai.
Uzzīmēt kaut ko cute, bet precizējot - OS-tan ^^ tas varētu būt visai interesanti. |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Kas ir OS-tan?
-------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
|
lilion |
![]()
|
manējais ir ar mieru ta kā es esmu par cute OS-tan
-------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
KAroch ir taada grupa black label sociaty un ja nemaldos vinjiem vienaa dziesmaa ir texts "You can not kill what's stronger than death"
Buutu ljoti interesanti redzeet juusu interpretaaciju par textu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tad kā būtu... līdz pēdējai septembra dienai.. Tā lai es svētdien varu novērtēt. Pēdējā septembra dienā vairs neko nepieņemu. :3
Cute OS-tan. The competition begins! :3 -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
izskataas,ka vajadziiga jauna teema.....
sarosamies???? -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |