![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Jauna tēma? Nē, tāda jau pašlaik ir - Cute OS-tan. Iepriekšējā aka Tigras postā bija teikts, ka jāzīmē līdz septembra beigām. Tā kā šaubos, ka vajag jaunu ideju. Iztiksim ar to, kas ir.
|
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Cute OS-tan. The competition begins! :3 Eee... Atvainojos, ja kļūdos, bet man šīs izskatās pēc jaunas tēmas. Vsp, labprāt piedalītos, ja izdomātu ko zīmēt un kā zīmēt šajā tematikā ^^ Spēle šķiet interesanta. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ierosinu pagarināt termiņu līdz Oktobra vidum, pašlaik izskatās, ka cilvēki vēl guļ. :>
Visi uber elfu ar smagām bruņām un sešiem izpūtējiem zīmētāji - neesiet mīkstie, piedalieties. Dažveidība spārda. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ho ho hoo, pagarinu liidz oktobra pēdējai dienai. :3
cute OS-tan. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Okeei. šeit sen nekas nav noticies.. nju ta es izdomāju nedaudz atdzīvināt šo topicu ar vienu mazu uzdevuminju. :3
Tā. Jūs aizejat uz useru galerijām un atrodiet kādu darbu, kas jums liekas visai krapīgs, bet ar tādu daudzmaz labu ideju. Un pārzīmējiet to, īpaši daudz nemainot pozu. Savā stiliņā, labāku krāsojumu un vispār - parādiet, ka no labas idejas, var iztaisiit krutu darbu. :3 Tā - laiks līdz jaunajam gadam. Un vēlviens. Uzzīmējiet sasodīti krutu ziemassvētku kartīti. :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šķiet, ka piedalos. Kā tu to kartīti domāji? Kā apsveikumu, vai kā kartiņas vāciņu?
|
Tigra2 |
![]()
|
apsveikums :3
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I'm in.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
k lol
![]() kaapeec tikai useru galerijaaas? lab joks... -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I guess I might try, cuz I wanna kick everybodys assees muahahahaha-muahahaha... njāā (a pathetic loser always wants to look betta), but anyways- tas būtu ņau ņau- jauki
This post has been edited by FuschichO: Dec 13 2007, 23:28 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
ou ou ou, es parādīs, kā no labas idejas var izveidot briesmonīgi crappīgu darbu, jeah, tik ļoti, ka tam cilvekam, kas bija oriģināla autors, garīgais stipri pabojāsies. :3
anyway es atkla būsu in un kārtējo reizi laikam nepaspēšu neko izdarīt, as usual :3 -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ok ar lielu nokaveeshanos, bet saka ka labaak veelaak nekaa nekad!
![]() paldies undux par sho crap darbu... ![]() un te ir mana versija! ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ek.. nabija laika ko sameistarot. ;( Es balsoju par govju izsitēja darbu. Tur ir vairāk šis tas uztjūnots, kā izskatās.
-------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
piekrītu fuschicho.
-------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |