![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Haaah! NAISS. OuO Man tīk sejas izteiksmes. Tikai man labāk patiktu bez tiem aplīšiem uz ap viņu plaukstām. Bet man tāpatās tīk. >3< Nu, ko.. liekas, mēs varētu atkal ping-pongu uzspēlēt, un es varētu uztaisīt fanartu kādam tavam darbam. >:3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eh, man vajadzēja gaismas avotu, tāpēc tie aplīši. XD
Un kas tas ir ar tevi un rollzaiziem? >:C |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Cepuri nost!
-------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
lab .
diemžēl aptrūkās vietas kājām , bet nu .. Liels Paldies , stepa ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
sāku aizdomāties, kur esmu norakusi bloku. interesants uzdevums
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
- S - |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 24-July 08 ![]() |
ify, shinigami diezgan labs, taču nedomāju, ka stepa būs diezgan priecīga
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Everybody lies. © House All humans will, without exeption, eventually die. Kill your idols xD |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
ōu, ify, skaisti.
- S - . man gan liekas, ka tas ir kā tāds pagodinājums, ka tieši stepas zīmējumu tā ievēroja un tā.. :] Kā nekā, šis taču ir darbs priekš otakiešu fanarta mēneša. ![]() This post has been edited by Art`a.: Jul 30 2008, 18:49 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es uztaisiiju vēlvienu. :3
oriģināls te , oriģināls šķeit feināks, manai seja tāda it kā ar dēli kāds būtu iemaucis. XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tu vari labāk... nep nep... šitais nav uzvarētājs, kaut gan krāsas ļoti patīk
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Pēc manām domām, zīmēt fanartu, izmainot detaļas, ir tas pats, kas pateikt māksliniekam "paskat, es māku labāk nekā tu".
![]() Bet ify versija tam shinigami ir niiiiiiiiice. This post has been edited by Kikyou: Jul 31 2008, 10:58 |
- S - |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 24-July 08 ![]() |
- S - . man gan liekas, ka tas ir kā tāds pagodinājums, ka tieši stepas zīmējumu tā ievēroja un tā.. :] Kā nekā, šis taču ir darbs priekš otakiešu fanarta mēneša. ![]() nu nezinu, vnk zinot viņu...xD -------------------- ![]() ![]() ![]() Everybody lies. © House All humans will, without exeption, eventually die. Kill your idols xD |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēc manām domām, zīmēt fanartu, izmainot detaļas, ir tas pats, kas pateikt māksliniekam "paskat, es māku labāk nekā tu". ![]() ou c'mon gandriiz vai visi fanartisti izmaina detaļas, cik šitais fanarts ir līdzīgs oriģinālam? nedomāju, ka konkrētais mākslinieks domāja, ka vinja darbs ir krutāks par oriģinālu. Anyway šī projekta mērķis nebija kādam kautko parādīt vai neparādīt, zīmēts vienkārši tāpat ''for fun''. Tāpēc jau arī tos fanartus zīmē, - iepatīkas konkrētas lietas, interesants chars, gribas uzzīmēt kautko līdzīgu utml. Ja tu kādu fanarto, tas ir vairāk pagodinājums, nekā nopēlums, jo ja kāds tērē savu laiku, lai zīmētu fanartu, tad tam kādam, tas darbs bija iepaticies. Un vai nav vienalga, ka es pielietoju par vienu krāsu mazāk... ._. sheeesh - pārāk sāpīga uztvere. Zīmēju es šo darbu, jo lietussargs bija izaicinājums, kā arī patika tās stilīgās matu lentas, cita iemesla nebija. Un ja tādas aizdomas radīja mans posts ded star topicā ar norādi uz proporcijām, tad, teikšu tā.. es nenojautu, ka dead star darbs sākas ar detaļu nevis silueta ievilkšanu, man likās, ka dead star līdzīgi man, vispirms aptuveni ievelk siluetu un tad liek virsū apģērbu, un tādā gadījumā ar siluetu būtu jāpastrādā, taču tā kā ir tieši tā kā ir - sākas ar detaļu, tad īsti neko piebilst nevaru. Man pašai patīk cakināt un zīmēt tekstūras uc stafus, tāpēc zinu, cik daudz darba tas prasa, tāpēc man īpaši žēl, ka tās proporcijas klibo, jo cakinājumi ir vienkārši lieliski. :3 Un ja arī pašam dead staram liekas, ka es to šādā veidā aizvainoju, tad, lai ziņo, man nav problēmu to darbu no šejienes izņemt. Man nebija nodoma nevienu aizvainot. So.. peace man. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
DRIIKSTS TAISIIT FANARTU JAU ESOSHAJAM FANARTAM? xD srry for caps
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
DRIIKSTS TAISIIT FANARTU JAU ESOSHAJAM FANARTAM? xD srry for caps Jā, protams, arī fanarts ir otakieša darbs :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |