![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
- S - . man gan liekas, ka tas ir kā tāds pagodinājums, ka tieši stepas zīmējumu tā ievēroja un tā.. :] Kā nekā, šis taču ir darbs priekš otakiešu fanarta mēneša. ![]() nu nezinu, vnk zinot viņu...xD ōu.. ja tu viņu zini, tad jau savādāk.. nu labi, kā būs tā būs. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Šis nudien ir labs. Man liekas, ka oriģinālie arti ir tieši tam arī domāti, lai taisītu fanartus un patiesībā, jo nemākulīgāks oriģināls, jo vairāk iespēju to interpretēt tā, ka prieks skatīties.
Būtu interesanti skatīt arī kādu manu darbu fanartu ![]() ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Ak jel cik ideāli.
![]() Man jau likās, ka kkas kkur redzēts. xD Super. Man baigais prieks. ^^ Bet nu oriģināls.. khm. *clap clap clap* esmu ļoti priecīga. ^^ Labprāt pati kādu fanartu uztaisītu, bet negribas sabojāt oriģinālo tēlu, zinot, ka man diezko nesanāk viss kā vēlētos. X| -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Man tāds jautājums - cik ilgi aptuveno tiks pieēnmti fanārti? ^^ Man viens top, bet vēl nav gatavs ^^
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man tāds jautājums - cik ilgi aptuveno tiks pieēnmti fanārti? ^^ Man viens top, bet vēl nav gatavs ^^ Visu augustu, bet nedomāju, ka kāds iebildīs, ja sepembra sākumā. :3 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ar novēlojumu,bet - protams,tas darbs tur var turpināt sadalīties, tā teikt nevajag iespringt. Zīmējums ir riktīgi smuks, taču atļaušos teikt,ka nav gluži fanarts, manuprāt. Līdzība par maz. Nu no sērijas,ieraudzīju vienu detaļu,iepatikās,taču uzradīts jau tika kaut kas pavisam cits. Nu, kā jau teicu,viss ir feini,nevajag iespringt -.-v
This post has been edited by Dead Star: Aug 2 2008, 21:40 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Uz brīdi bija ideja ņemt uz krāsot, bet zinot, kā tas reizēm mēdz ievilkties, izdomāju tomēr likt tādu kā ir.
- Silent Beauty - ![]() This post has been edited by xikes: Aug 6 2008, 13:55 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Holy f...ing shit, šis ir labs. o_o Man šķiet pašai Isai ar patiks.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Holy f...ing shit, šis ir labs. o_o Man šķiet pašai Isai ar patiks. Pietam ļoti patīk ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Whoa! šitais ir riktiigi sweet O_O
Baigi foršs. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Haaaay, es arī izdomāju tomēr kādu fanartu uzmeistarot. Un šis ir fanarts Tigras šaj zīmējuma brūnmatrudmatīgajai beibei~
Edit: msPAINT >w< This post has been edited by Sushi: Aug 7 2008, 03:41 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mums ir jauns paintmasters... u_u Ļoti labs zīmējums.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā... paintmasters, tiešām.... makes me scared...
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Šis ir vienkārši super! Man ļoti, ļoti patīk :3 :3 Nemaz negaidīju, ka kāds mani fanartos ^.^ Riktīgi feins. Sushis toč ir paintmasters. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:43 |