![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
bwaaa...paints,tu ir malacis *___* smuki lidz spēku izsīkumam.
ksaikija darbs ar nenoliedzami feins |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jē, atkal tiku pie kaut kā, ko nevienam nevajag, zīmēšanas! Oriģināls te. Jo filmās un fotogrāfijās albīni forši izskatās un jo man patīk chokeri.
Fanarts te: ![]() Izskatās, ka to tēju kāds viņai gan ir izdzēris. Nekad neesmu redzējusi īstu degunu, atzīstos. Ceru, ka nav jāatvainojas ne par ko =w= Mēģināju iedvesmai uztaisīt tādu pašu frizūru - kā pie joda to var dabūt simetrisku? This post has been edited by Candyhunter: Aug 15 2008, 02:59 -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
es arii izskatiitos kaa izrubiits ja kaads buutu izdzeeris manu teeju xD
bet ir labs! ^^ -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
driizaak liekas ka buutu iedzerts kkas kas tomeer nav teeja
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Gribējās padarīt šito nedaudz vairāk saistītu ar šito . XD
Un uzbrūkošais radījums ir ar jūraszālēm uz galvas, iedvesmojoties no es tur saskatu jūras kāpostus. XD Ps. lol, viņai ir viena kāja. XD Sākumā biju domājusi, ka viņa sēž uz tās kājas virsū, bet izskatās tā it kā tā kāja būtu nogriezta. XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Iespējams, tā ir visperversākā bilde šajā topikā, tāpēc uzvara no manas puses, pienākas tev 100%
![]() -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
perversi
tu te esi apvienojusi :PedofiilZooRape -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Hahāh ideāli. xDD ierēcu par tām jūraszālēm.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
jaa...pingviins un desa.......un meitenei lielas acis....jaaaaaaa
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
desai ir ļoti divdomīga forma. i mean it.
pingvīns labi izdevies. XD labi, jau labi tev tie akvarēļu darbi ir, tīģer, bet priekš manis tās krāsas ir pārāk ūdeņainas. gribās kaut ko spilgtāku, ar akcentiem redzēt. es balsoju par Candyhunter darbu, jo tas ir man vissaistošākais. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Ceru, ka nav vēl par vēlu pievienoties ^^
Fanarts šim darbam ^^ ![]() Iespējams nav pārāk izdevies, bet man gribējās viņu tādu parādīt ^^ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ou, jē... kā tas mani priecē! ^^
Atklāju ka kaut kad ļoti sen arī biju uztaisījusi fanartu šim smekserim. Gribu padalīties, bet saprotams ar šito nevar uz kaut ko pretendēt. ![]() This post has been edited by FuschichO: Sep 1 2008, 12:27 -------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
*___*
naisu ! Paldies ![]() jā, rozā apenes un tas emo uzraksts ![]() ![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Ja godīgi man nav ne jausmas, kas ir Raiu. Vai tas ir kāds anime tēls? Man vienkārši iepatikās tas, ka viņš izskatījās psihiski nelīdzsvarots un es nolēmu to izmantot.
Emo uzraksts ir nevis tāpēc, ka viņš ir emo, bet tāpēc, ka viņam patiešām patīk graizīt gan sevi gan citus, sevišķi, kad viņš ir sapīpējies. Vismaz tāds viņš dzīvo manā prātā ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu ko, Augusts cauri! Rezultāti?
Kāda būs Septembra tēma? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:24 |