![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
QUOTE Ja godīgi man nav ne jausmas, kas ir Raiu. Vai tas ir kāds anime tēls? Man vienkārši iepatikās tas, ka viņš izskatījās psihiski nelīdzsvarots un es nolēmu to izmantot. Emo uzraksts ir nevis tāpēc, ka viņš ir emo, bet tāpēc, ka viņam patiešām patīk graizīt gan sevi gan citus, sevišķi, kad viņš ir sapīpējies. Vismaz tāds viņš dzīvo manā prātā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šis, manuprāt , bija lieliesks dojo mēnesis ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Well, ja kāds nepiefiksēja, tad.. kā jau teicu, šis ir tikai prieka pēc. :3
Visiem darbi ir ļoti jauki un interesanti. :3 Septembra tēma - ilustrācija. vienkārši uzzīmējiet kādu ainu, tēlu, personāžu no kādas grāmatas: vai stāsta, vai dzejoļa, vai miniatūras, vai... vispār no jebkā rakstīta, kas nav ne fanfiks, ne manga. Ļaujiet fantāzijai lidot :3 Nu, nezinu vai te vispār kāds vēlas, lai notiek vērtēšana, taču man nav problēmu to izdarīt, tā kā, ja gribat, lai jūsu darbs tiktu salīdzināts ar pārējiem un novērtēts pretstatot tiem, tad parakstiet to apakšā. Like ''piedalos dojo'' un ar to arī viss būs izteikts. :3 Ā, nu jā, vēlams pierakstīt no kāda literatūras avota tēls/aina tapis, kā tam vārds un kur es to varu atrast. :3 -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Heh Dorians Grejs no Doriana Greja portreta
![]() -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
piedod, bet man liekas ka dorians vairaak izskataas peec meitenes, kas teaatrii speeleeja(neatceros vinjas vaardu)
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
lol Pēc apraksta varēja spriest, ka viņs ir hardcore bishonens, ta kā tādēļ gala rezultāts ir šāds . No sākuma bija vairāk meanliy
-------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Izskatās pēc augstdzimušas sievietes ar zemnieka rokām uzzīmētām padomju reālisma garā.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nep, priekš padomju reālisma pārāk smalki, bet nu- tas naf vīrietis!!!
-------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
njā otreiz papētot tiešām nav padomju reālisms.
Mosh vinai zem svaarkiem kaads? |
lilion |
![]()
|
LOL padomju reālisms nabaga Dorians piu
Ne tādu likteni es tev paredzēju zīmējot -w- -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
manas bezjeedziigaas domas : sieviete ar paaraak lielu galvu un neapgrieztiem nagiem ..izskatas ka "vinsh" nekad nav pabaudiijis saules gaismu jo seja ir paaraak gluda un paaraak baala
![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man patīk bāli cilvēki, sevišķi rudmašu bālums.... žēl, ka man tāds naf
-------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nesen izlasiiju graamatu 'I sat down and wept' - nepatika
![]() ![]() This post has been edited by antuanete: Jan 23 2009, 00:07 Attached thumbnail(s) ![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
Here me goes.
The jungle book. Gribēju džeku kā etnisku indieti uzzīmēt, bet.. :/ tāds sadedzis eiropietis vien ir. ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
EXELENT!
loooti patiik foons un panteera(vareeja buut draudiigaaka...) foons vnk, bet kraasas sniedz pietiekami spilgtu attainojumu un noskanju ^^ -------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
FuschichO wow.. skaisti... Tavi photoshop skilli aug!
Vienīgais prasās džekiņam savādāku apģērbu, savādāk bikses pēc pamperiem izskatās. Kautkas mežonīgāks izskatītos labāk. Bet tas sīkums, man patīk! :] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:03 |