![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
baigi labs
![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
paldies!
centos un paarvilku visas liinijas ar pildspalvu. ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man patiik... ljoti labi uzziimeets... un nav arii neviena konkurenta...
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Drīz būs....
Pūķis ir pārmilzīgs....izskatās ka esi beidzis makslas skolu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Izsaku milzīgu apbrīnu pret Cowkiller par caurspīdīgo spārnu[Par to vien viņš uzvar] . . .
![]() Nesaprast mans kā tā var izdarīt bez datora. ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cowkiller |
![]()
|
dabuushu to darbu ieskeneet un tad editoshu
![]() bet tas buus veelaak... ![]() -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tas caurspiidiigais sparns liecina ka sparns ir loti plaans, taatad diezvai izturees puukja svara un gaisa spiedienu => pacelsies gaisaa..plauksh un nogrims juuraa
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Tas caurspiidiigais sparns liecina ka sparns ir loti plaans, taatad diezvai izturees puukja svara un gaisa spiedienu => pacelsies gaisaa..plauksh un nogrims juuraa ![]() ![]() stikls var buut biezs un caurspiidiigs... kapeec spaarni taadi nevareetu buut!? ![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
Luuuudzu luudzu neatgaadini man STIKLU, jau slikti paliek XD
taapeec ka puukjis ir dziivs un spaarni taapat ir no organiska materiaala.... ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
wooov pag pag aada ir loti izsturiigs un elastiigs matreaals!
un ja njem veeraa ka tas ir drakoons tad... secinaajumus atstaaju juusu zinjaa! ![]() -------------------- |
Aven |
![]()
|
Okei taa ir tava fantaazija un tas nenoziimee ka tam ir jaasakriit ar manu fantaaziju
Cilveeks |
![]()
|
Luuuudzu luudzu neatgaadini man STIKLU, jau slikti paliek XD taapeec ka puukjis ir dziivs un spaarni taapat ir no organiska materiaala.... ![]() a mosh vinjam kristaala spaarni... ![]() -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
(btw, aizmirsu piemineet, ka tas fanarts liidz 1. novembra 20:00 ) vai tas ir tas pats Eda fanarts? ja tā, tad es pat varētu mēģināt piedalīties no visas sirds. ar nosacījumu,ka man jāpabeidz līdz 1.nov., vai vismaz kkādām šīs nedēļas beigām or sumth. jo bāc, es jau pat ecchi meiteni biju uzzīmējusi, bet tā kā skenera man nav, neuzskatīju, ka ir jēga mēģināt to dabūt datorā... *sigh* -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Cilveeks |
![]()
|
ja gribat sauciet to par haltuuru(kautgan taa nebija haltuura, es vienkaarshi slikti ziimeeju(un kraasoju)), bet zilo zvaigzniiti es ceru ka dabuushu...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |