![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kapec vairs nav uzaicinajumu?
Tigra! Tu esi gudra! Izdom kautko! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Jaunais izaicinājums: I can make it cool!
redziet: tas ir ātrs un tigrīgs ''kā sanāk, sanāk'' zīmējums, jūsu uzdevums ir to izkrāsot trīs progās: 1. Paintā 2. Photoshop vai coreldraw 3. Pēc jūsu izvēles Katrā kategorijā ir iespējams darbūt kartīti par visforšāko krāsojumu. Kā redziet atstāju acis tukšas, lai jums būtu iespēja izpaust dvēseli, kā arī parādīt savu stilu. Un tas vēl nav viss: vienam no zīmējumiem ir jābūt mēnesgaismā... tas ta arī viss, krāsojumus pieņemu līdz rītvakara 00:00. This post has been edited by Tigra2: Oct 27 2006, 19:56 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Edg makes anything look cool:
Anywayz, es nepiedalos sacensiibaas. Tas buutu kaa supermenam piedaliities olimpiskajaas speelees. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tas buutu kaa supermenam piedaliities olimpiskajaas speelees. Kā tad citādāk? ![]() -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
eee tip jāuztaisa būtu trīs darbi?ja jā,tad kādā trešājā vispār būtu iespējams krāsot O_o ?
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
3tach nee man ir tikkai paint!
![]() tas buutu noziegums pret tiem kam nav to progu... (man nav!) ![]() 1 no taam uztaissiit darbu un viss ![]() te ir mans... ![]() bisshh izeenoju un piekjibinaaju arii dazhas huinjas! This post has been edited by Cowkiller: Oct 28 2006, 06:17 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
aha trīs būtu pa daudz,lai ir viens..ja nu kādam ir liela vēlme *dabūt kaut vai plus kartiņu* vai vienkārši tapātas sagribās,tad var taisīt vairāk kā vienu darbu...emm tā taču būtu ērtāk visiem?
This post has been edited by Dead Star: Oct 27 2006, 23:01 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Piekrītu, viens darbs būtu labāk. Un lūk, manas piecas kapeikas. Ar photoshop mēģināju, bet izskatījās pēc total crap, tāpēc nemaz neturpināju.
Un Tigra... šīs ir oficiāli draņķīgākās līnijas, ar kurām esmu strādājusi. XD This post has been edited by Kikyou: Oct 27 2006, 23:12 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
un tomēr man sagribējās sevi apkaunot... >.<
stfu kas par crapzy shitu man iznāca. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Karameles kraasojums ir vieniigais, kur man vinja neizskataas peec izbaazta slotas kaata. Visi paareejie man atgaadina Yankovic dziesmas vaardus: "I look at my wife and realize she's very plain. And that's just perfect for an amish like me!" Slotaskaats paliek slotaskaats, lai vai tas ir taads rozaa kraasu, gotiskajaa vai siena graabshanas pasauliitee. Es nerunaaju par kraasojuma izskatu, bet gan par dziiviigumu rezultaataa.
Peec manas izveeles GIMP: ![]() Vinja brauc ar moci, kas pats par sevi ir "cool". Vinjai ir uusas un baardas parodija, kas arii ir "cool", kaa Yume un Lija var apstiprinaat. Veel papildus visam tas notiek ziemaa, kur par sevi viss ir "cool". -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Muahahaha!
Labs edg ! ![]() Ikkshkji par tevi ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Viņai nav sirmi mati.. XD
ā, btw, tikko izlasījsu edg postu par nedzīvīgumu etc. Varu uzreiz paskaidrot, ka pēdējā laikā zīmēju acis, kas izskatās mazliet hipnotizējošas, caururbjošas. Lielākoties šis efekts panākts ar zīlītēm. Karamelei tā tas neizskatās, jo zīlītes nav ( btw, Karamel, baigi smuki ^^) Meibī es tevi pārpratu.. bet nu Un vēl kas, Karamel, tavējā man Naru atgādina. XD Ā un Cowkilleram nav izēnots darbs, tāpēc tas arī dod tādu nedzīvības efektu (bet man patīk o_o) This post has been edited by Sushi: Oct 28 2006, 00:29 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Heh tā kā nekur nebij ūberaizlieguma - NEDRĪKST melnbaltu ,tad es to uzdrošinājos..nesen kritu kaifā melnabaltajā zīmēšanā XD .. zīmēju ne jau trīs minūtes,bet arī ne stundas piecas
Ak jā ās līnijas bij vienkārši briesmīgas x_x Varbūt,ja būs kkāds brīnums,tad pacentīšos ar krāsainu,bet pagaidām negribas Un nebiju pārliecināta par to,cik ļoti var modificēt tigras lineart tās aucamo,tapēc palaboju tikai nedaudz This post has been edited by Dead Star: Oct 28 2006, 00:40 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Fjūu. Man visvairāk patīk Dead Star darbs. :3
Varētu būt, ka pēc staba manējais izskatās - citu cilvēku darbus es nemāku krāsot. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:55 |