IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Iesakiet ciinas stilu., sportiskai formai xD.
Storm
post Oct 18 2006, 21:22
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: nya

Man nevajg galvu traumeet.. (man vieniigas daargums ir manas stulbaas smadzenes), un bokss ir taads... nu nesportiks... aikido vai teakwando pavisam cita lieta... ar galvu biki arii jaadomaa.. skaisti izskataas(pasham priex) laugh.gif

--------------------
skills of a snail
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lastguru
post Oct 18 2006, 21:55
Post #17

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Storm @ Oct 18 2006, 15:33) *

aikido gadiijumaa naw taada vairaak teeloshana - paskatiijos klipinjus, kipa aikido vs karate un tur nekas labs nesanaak..., bet varbuut tiesi aikido japameegina buus...

ja gribi nodaboties ar aikido, jaasaprot folozofija... daudzi treneri to pashi nesaprot, tur neko nevar dariit - valsts mazinja, kvalitatiivu skolotaaju jebkuraa jomaa, kaut vai matemaatikaa, ir LIELS deficiits. ja gribi pavicinaat kaajas, aikido nav prieksh tevis. tur jau ir taa atshkjiriiba starp Internal un External Martial Arts: EMA tev dod panaakumus saakumaa un robezhas naakotnee, iet no formas uz sapratni, bet no formas gruuti veelaak atbriivoties; kad IMA tev ljauj saprast un tad attiistiities no sapratnes uz formu, paarvarot robezhas. Aikido tev dod formu, taadeejaadi tuvonot pirmos panaakumus, bet tikai ne visi saprot ka forma ko maaca aikido nav iists aikido - tikai piemeers.

QUOTE(Storm @ Oct 18 2006, 19:18) *

mjaa, man arii vislielaakaa probleema ir par tiem krieviem... trenneris krievs, lielakaa dala audzeeknu krievi - man galiigi nepatiik... dry.gif ... hmm varbuut jaapabaksta karamele buus ph34r.gif

hrmmm... a neko nepadariisi... taada deficiita apstaakljos naaksies paskraidiit pakalj skolotaajiem, nekasoties par valodu...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
GM
post Oct 18 2006, 23:05
Post #18

Resident Alcoholic

Group: ALK

Ooo, jā - plaši pazīstamais ielu karalis un urlu bieds lastguru jau mums, protams, ir īstais cilvēks, lai mācītu citiem par cīņas mākslām. tongue.gif
Labāk paliec pie programēšanas īpatnībām un laboratorijas žurku selekcijas. Jo tici uz vārda - kabanam ar trim klasēm un deju krusiem, kurš tumša pievakarē būs sakārojis tava maka saturu, būs galīgi un absolūti pofig uz tavu aikido filozofiju. Suna Tzu citēšana no vinegretā pārvērstas fizionomijas vēl nevienu nav paglābusi.

This post has been edited by GameMaster: Oct 18 2006, 23:06

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Kazuki
post Oct 18 2006, 23:24
Post #19

Hakushaku

QUOTE(Storm @ Oct 18 2006, 21:22) *

Man nevajg galvu traumeet.. (man vieniigas daargums ir manas stulbaas smadzenes), un bokss ir taads... nu nesportiks...

taapeec jau ir domaata aizsardziibas tehnika, lai netraumeetu galvu. un tas, ka bokss ir nesportisks vispaar ir visai jociigs apgalvojums. es varu saprast, ka shaha speeleeshana var likties nesportiska, bet bokss...
turklaat krievu trenneriem ar nav nekaadas vainas.
+Quote Post
Storm
post Oct 19 2006, 00:21
Post #20

Danshaku

es negribu trenneeties, lai kaadam dotu pa galvu.. XD Man patiik fiziska slodze un austrumu ciinjas he he.. boksaa sit pa galvu (sacenees) un smadzenes traumee (teoreetiski varbuut minimaali bet man nepatiik ka man kaads regulaari galvu klapeetu.. ph34r.gif laugh.gif )

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
Kazuki
post Oct 19 2006, 00:38
Post #21

Hakushaku

es jau arii netrenneejos, lai visus slaaniitu un dotu pa galvu. biggrin.gif
un starp citu sacenees klapee ne tikai galvu, bet arii aknas wink.gif bet ja tev tieshaam taa patiik austrumu ciinjas, tad aikido vai teakwando buutu piemeerotaaks sportaveids
+Quote Post
Storm
post Oct 19 2006, 00:52
Post #22

Danshaku

Kur buus forshaaks klubs (jaes taadu vispaar atradiisu mad.gif ph34r.gif ) tur arii iesu... laugh.gif , kaadas atsauksmes par teakwando kubu "NEO" ?

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
sipps
post Oct 19 2006, 01:52
Post #23

Unregistered

aa kartejais bezjedzigais "es neko nezinu, neko nesprotu, iesakiet kaut ko topiks" ka visapr var balstīties un pieņemt lēmums ko ir isteikuši saz kad purni nemaz nezinot tevi pašu??? jocigi neliekas.

vai tiešam tas ir jāpervērš par sadzīvisko un personīgo problēmu risinšanas klubiņu?

vai ar tev patik ka visus tavus lēmumsu pieņem citi?
+Quote Post
Pakkun
post Oct 19 2006, 08:10
Post #24

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

ja mees nevienam neko neprasiitu, nebuutu iespeejama taada lieta kaa shis un jebkaads cits forums. vismaz risinaas kkaada diskusija, kur katrs var padaliities pieredzee.
"this land is made of love and peace!"

--------------------
+Quote Post
lastguru
post Oct 19 2006, 17:34
Post #25

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

GM kaa vienmeer raada augstu klasi rakstiitaa teksta saprashanaa...
QUOTE(GameMaster @ Oct 18 2006, 23:05) *
kabanam ar trim klasēm un deju krusiem, kurš tumša pievakarē būs sakārojis tava maka saturu, būs galīgi un absolūti pofig uz tavu aikido filozofiju.

neapsaubu, taa tas arii buus... filozofija ir prieksh tevis nevis pokazuhai

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Ginta
post Oct 19 2006, 23:02
Post #26

Hakushaku

From: Rīga

kaut kā pēdējā laikā ir sanācis vairākās vietās redzēt izliktus plakātiņus, ka var doties treneties Wing Tsun. (laikam uzņemšanas sezona sākusies) apmeklējot viņu mājaslapu radās gan diez gan dalītas emocijas.. (sākot jau ar to, ka intro viņi ir ielikuši vienu no MK theme, lapa pirmām kārtām atveras krievu valodā un tur tie cilvēciņi, kas domāti fōnā uz tiltiņa cīnamiess izskatās pasmieklīgi..) bet vispār palasot, ko viņi stāsta likās diezgan sakarīgi.. (tendēts uz seviz miesas un prāta izkopšanu.., ir sava filozofija.., blā, blā, blāblā un blā..) anyway.. varat tur paviesoties un palasīt paši: http://www.wingtsun.lv/

This post has been edited by Ginta: Oct 19 2006, 23:03

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Storm
post Oct 19 2006, 23:29
Post #27

Danshaku

atstaaja galiigi beediigu iespaidu - treniinjos visi staigaa kkadas krievu trnuuzenees un botaas(!) (Kur es trenneejos bija norm kimono, un aiz cinjas pret zaali nemaz nerdiixteeja ar apaviem viljkties ieksaa...)

Sajuuta ka taa ir kkada krievu organizaacija ar plashu izplatiibu, bet zemu liimeni... dry.gif

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
Church
post Oct 20 2006, 05:54
Post #28

sewer rat

From: latvia / riga

vai apgjeerbs ir galvenaa sastaavdalja vienciinjaas? ;DD
+Quote Post
Ginta
post Oct 20 2006, 09:55
Post #29

Hakushaku

From: Rīga

QUOTE(Church @ Oct 20 2006, 05:54) *
vai apgjeerbs ir galvenaa sastaavdalja vienciinjaas? ;DD
naa, naa.. ļauj tak' lai cilvēks pats izvēlas, ko viņš grib.. iedomājies, kas būs, ja kāds pajautā, ar ko nodarbojas..
- [-insert a kakkoii name of an asian fighting technique-],
-oooo!! nu, nu parādi savu stilīgo formu..
-...
iedomājies cik grūti būs paskaidrot savējiem, ka ne visi izmanto stilīgās formas un tas nav galvenais?? (and who in the hell would want to go through all that trouble..??)

p.s.
bet yaa.. ja kāds vēl nesaprata: tikko teiktais nav jāuztver nopietni..

This post has been edited by Ginta: Oct 20 2006, 11:05

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
ETM
post Oct 20 2006, 13:53
Post #30

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

da tas tak vispaar ir kaut kaads kaktu kantoris. iedomaajies vinji pietuvina situaaciju reaalai dziivei (kad tevi uz ielas atskalda cilveks trenuuzenees un kedaas, nevis kimono) bet nevis krutojaas ar pareizajaam formaam.... niikuliiba.

--------------------
Because i can!
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:29