![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sairasu-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 13-March 06 From: Estonia ![]() |
ahh ja Sigfa, kad tev beigsies sis apmainas studentu kampana, tu doma braukt atpakal uz Japanu un dzivot talak pie viesvecakiem, ka neka tu tev ir draugi un pa so gadu esi iepazinis daudz cilvekusm ta ka man liekas tev tur nebutu problema vel uz paris gadiem aizbraukt un palikt... Vai ari kadreiz aizbraukt ar sievu un berniem ekskursija kaut kur tuvaka nakotne ?
![]() vienkarsi, man draugs ari aizbrauca uz Japanu uz gadu dzivot caur AFS un atbrauca atpakal, vinam tiesi 18 palika, un nebija vajadziga nekada vecaku atlauja lai varetu braukt un dzivot talak Japana, un ta vins ari aizbrauca un dzivo jau 2 gadus pie tiem pasiem viesvecakiem kur dzivoja taja studentu apmaina un bez raizem ![]() tev tada iespeja laikam ar ir, vienkarsi intereses pec paprasi saviem viesvecakiem, vai vini atlautu tev pie viniem padzivot vel paris gadus... ? ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Visnotaļ interesants apraksts.....atbildes uz jautājumiem, kurus vēlējos jautāt, jau ir sniegtas...
Bet tikai viens jautājums, which is buging me a long time.....tie vīriešu kārtas pārstāvji tiešām ir vairāk, viens pret otru, ieinteresēti -> nekā pret meitenēm?.....Lasīju nesen tādu rakstu par Japānu, kur lielu daļu vīriešu kārtas pārstāvjus nolika par gejiem, bet sievietes kā cietējas, tāpēc arī gribu zināt... -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
sievietes var arii nebuut cieteejas. vienkaarshi iepirkt violeto draugu veikalaa "Labi" ;>
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Juutu, ka sake tev ir iegarshojies.
Ew, man taksh bija jautaajums. Vai tieshaam neviens japaanis neprot dziedaat? Jums tur muuzikas stundas kaadas ir, vai kaut kas taads? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE Jrockeru popularizeets, homoseksuaalisms te ir ljoti normaala paraadiba. skolaa dzheki seezh viens otram kleepi, mieriigi baazh rokas viens otra kabataas un citaadi aiztiekaas, meiteneem tas ir mazaak izteikti. Taa te ir taada kaa modes lieta. Skaties, ka nepielīp. Ooo, kā es gaidīšu, ka pielīp!!!! -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Godiiigi sakot shitas ir labaakais topiks ko ilgaa laikaa esmu redzeejis...(visu neesmu izlasijis(pagaidaam))....Te Jaagaida katra jaunaa zinja takaa No latvijas izlases hokjii vai basii utt. kas jauns ? kas notiek?!Varu saprast kaa ir dziivot un maaciities japaanaa(aarzemees)! Jo pats arii nedziivoju un nemaacos tur kur vajadzeetu
![]() P.S. Redzeeju to bildi ar anime-manga veikalinju gribeetu tur dziivot! -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Hmm, varbuut sanjemshos un pabeigshu staastu, kameer jau galiigi nav aizmirsies.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:37 |