IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kaapeec sievietes apskauzh viirieshus, Diskusija par teocentrisku religiju
Lija
post Oct 21 2006, 13:34
Post #16

(yaoi) rota 69

Group: Chuunin
From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(ETM @ Oct 21 2006, 04:46) *

divi cilveeki (kas buutiibaa ir viena persona) 36 minuushu laikaa rada 11 postus, ko pat iisiti par spamu nevar nosaukt..... welcome back.

vai arii man labaak vajadzeeja kluseet?

Viena persona?? O.o ogo... mees saskjelaamies?? he he he... paldies, paldies par apsveikumiem... ljoti miilji.. ^^
un kluseet noteikti nevajaga... laid visu aaraa.. neko nevajaga iekshaa tureet.. citaadi tas var beigties arii letaali!!

QUOTE(Shumins @ Oct 21 2006, 12:55) *

Yumei gandriiz nodereetu Armstrongs no FMA laugh.gif

Izkritiis man driiz mati, uzaudzeeshu baardu, ieshu uz svara zaali riit proteiinus un cilaat stienjus, un varbuut arii beidzot kaadai patikshu... unsure.gif

tu notiekti neesi skaidri lasiijis teorijas saakuma izskaidrojumu.. galvenais balstaas nevis muskuljos, bet gan matos!!! un Armstrongam no FMA ir DIEZGAN lielas probleemas ar matainiibu...
vinjam gan nav probleemu ar zvaigzniiteem kas lido apkart, tacju to var ieguut katrs, kas ieskrien sienaa peec konkreetu promilju sasniegshanas un tas noteikti nav `jobu`augstaakaa eksistenciaalisma sasniegshanas simbolisms...
driizaak gan parspiileeta dzeeraaja uzbudinaataas iekshejaas esamiibas augstaakaa egoisma pakaape, kas liek ar visaam paarpildiitajaam auras poraam izdot netveramu gljukainiibas efektu, ko aareejaa cilveeku uztvershanas paarspiileetiiba novirza kaa dievishkiibas simboliku - zvaigznes... ja mees shajaa gadiijumaa uztveram zvaigznes par `jobu` simboliku.. tad kas sasodiits ir koka a*uss kas ir augstaakais draudziibas un cienas apliecinaajums no `jobu`... un kas tad ir spiidoshaa acs??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Oct 21 2006, 13:44
Post #17

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Mani shodien sakoda ods.
+Quote Post
Lija
post Oct 21 2006, 13:45
Post #18

(yaoi) rota 69

QUOTE(Sigfa @ Oct 21 2006, 13:44) *

Mani shodien sakoda ods.

ej uz savu topiku par desmit meeneshiem Japaanaa.. tas buus labs papildinaajums...
jeb arii ods bija `jobinaats`??
+Quote Post
Sigfa
post Oct 21 2006, 13:55
Post #19

Kami-sama

From: Starp pudelēm un četrām sienām

kaa mees visi labi zinaam, odi ir matainiibas iemiesojums, taakaa es pienjemu, ka odi ir jobas suutiiba zemes virsuu, un jebkursh kursh nogalina jobu shkjiraas no iespeejas kljuut jobinaatam.
+Quote Post
edg
post Oct 21 2006, 23:09
Post #20

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Nu, ja, Sigfa, nebuutu tavs peedeejais posts, es liktu warn par spamu! Ne jau katrs var aizdomaaties par odu patieso buutiiibu, taapeec, luudzu, naakamreiz izskaidro uzreiz!
No otras puses, es veelos apstriideet to, ka odi ir matainiibas iemiesojums. Es driizaak balsoju par utiim. Ja cilveeks ir matainaaks un tuvaaks Dievam, vinjam ir lielaakas iespeejas iedziivoties utiis. Taisniiba, savu dalju tur speelee arii personiigaa higieena. Bet patiesiiba ir graujosha - vispeedeejaakais bomzis, nee, pat otaku, ja plikpaurains, nevar buut utains! Utiim ir vajadziigi mati, taapeec taas ir patiesais 'jobu' dziivnieks.
Ektrapoleesim taalaak. Ja jau utiim ir svariigs ne tikai matainums, bet arii matu nemazgaashana, tad varbuut 'jobu' ir svariigs arii shis faktors. Kaa nekaa - netiirumi ir no dabas! Viss, kas ir tuvaak dabai - ir tuvaak 'jobu'. Jaapiemin gan, ka hardcore otaku nav tuvaak 'jobu', kaut meedz buut gan mataini, gan netiiri, jo vinji ir paaraak saistiiti ar ne-dabas lietaam, t.b., datoru.
Un taalaak. Kaapeec cilveekam ir tik maz matu, saliidzinot ar citiem zveeriem, piemeeram, laaci? Jo cilveeks ir taalu no dabas? Varbuut. Bet vai tad tie buutu TIK maz? Nee! Tas ir taapeec, ka cilveeks ir attaalinaajies no 'jobu' savaa buutiibaa. Tieshi taapeec zveeri nemeklee 'jobu', bet to dara cilveeks. Cilveeks ir tas, kursh pazaudeejis 'jobu'. Cilveeks ir tas, kuram vajadziigs laboties!
Diemzheel, shis ir tikai mazs ieskats manaa viedoklii. Es veeleetos izteikties veel, un izteikties labaak, bet nevaru. Yumes un Lijas zinaashanas un speejas ir aciimredzami citaa liimenii par sho teemu, un, atziistu, sarunas par 'jobu' auru ir man par augstu pat, ja ziedotu tam gadus. Bet vai vajag? Kaapeec man domaat par 'jobu', ja Yume un Lija jau sen visu ir paardomaajushas un sapratushas manaa vietaa. Man pietiek ar apzinju. Es ticu.
Un manos naakotnes plaanos ir doties mezhaa mekleet saknes, matus un priecaaties par savu baardu (kas ne Yumei, ne Lijai nekad nebuus, lol, lol, loool)

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
GM
post Oct 21 2006, 23:18
Post #21

Resident Alcoholic

un priecaaties par savu baardu (kas ne Yumei, ne Lijai nekad nebuus, lol, lol, loool)

Man žēl tevi apbēdināt, edg, bet tu laikam pats neesi pamanījis, ka... tev nav bārdas.

This post has been edited by GameMaster: Oct 21 2006, 23:18

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Yume
post Oct 21 2006, 23:31
Post #22

challenger

Ka jeel, manas acis redz, ka musu centieni apskaidrot tautu 'jobu' jomaa ir devushi savus augljus.. Muusu pasaule tomeer tuvojaas matainajai utopijai ko sola 'jobinaata' naakotne.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Oct 21 2006, 23:46
Post #23

(yaoi) rota 69

QUOTE(edg @ Oct 21 2006, 23:09) *

Yumes un Lijas zinaashanas un speejas ir aciimredzami citaa liimenii par sho teemu, un, atziistu, sarunas par 'jobu' auru ir man par augstu pat, ja ziedotu tam gadus.
Bet vai vajag?
Kaapeec man domaat par 'jobu', ja Yume un Lija jau sen visu ir paardomaajushas un sapratushas manaa vietaa. Man pietiek ar apzinju. Es ticu.

ja godiigi tad tieshi sho zinaashanu ieguvei mees devaamies `Jobu` mekleeshanas un sludinaashanas celojumaa, tacju es cik sapratu ka `maajaas` veel viss darbs nav izdariits.. cik zeel.. nolaizjas rokas.. nekas.. buus jaakeras pie paraudzinaashanas..

p.s. vajaga vajaga domaat.. ja mees saaksim domaat tavaa vietaa mums var rasties probleemas un arii tev var rasties probleemas. ^^
+Quote Post
edg
post Oct 21 2006, 23:52
Post #24

limpene grauž aknas

QUOTE(GameMaster @ Oct 21 2006, 23:18) *

un priecaaties par savu baardu (kas ne Yumei, ne Lijai nekad nebuus, lol, lol, loool)

Man žēl tevi apbēdināt, edg, bet tu laikam pats neesi pamanījis, ka... tev nav bārdas.

Tieshi taapeec es doshos mezhaa audzeet savu baardu! Trauceejosha garuma mati uz galvas jau ir. Vajag tikai Salavecha cieniigu sejas apmatojumu, un es buushu laimiigi jobans.

QUOTE(Lija @ Oct 21 2006, 23:46) *

p.s. vajaga vajaga domaat.. ja mees saaksim domaat tavaa vietaa mums var rasties probleemas un arii tev var rasties probleemas. ^^

Nee! Mums nebuus probleemu, jo mees ticam 'jobu'!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Yume
post Oct 21 2006, 23:56
Post #25

challenger

jobinaatais... jaa.. taadu vardu mees veel nedibinaajaam.. taatad tagad oficiaali 'jobu' religijas pierkiteeji tiek saukti par jobinaatie..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Oct 22 2006, 00:03
Post #26

(yaoi) rota 69

QUOTE(Yume @ Oct 21 2006, 23:56) *

jobinaatais... jaa.. taadu vardu mees veel nedibinaajaam.. taatad tagad oficiaali 'jobu' religijas pierkiteeji tiek saukti par jobinaatie..

bet vai neradiisies gadiijumaa pobleemas.. kaa tad saukt tos kas ir jau jobu dabuujushi.. tobish sasniegushi `dai jobu`??? Paarjobinaatie?? Nojobinaatie???
Edq tomeer jau sasniedz konkreetu liimeni, ja vinjs jau speej ieguut no augstajiem sakraalajiem informaacijas kanaaliem shaadu svariigu informaaciju..^^
+Quote Post
edg
post Oct 22 2006, 00:03
Post #27

limpene grauž aknas

Labaak laikam tomeer buutu "jobuns" un "jobunaati", un "jobunisms". Ne?

Edit: Nee, es neesmu sasniedzis nekaadu augstaaku liimeni. Saskatiit patiesiibu ir muusos visos iekshaa! Dazhreiz mums tas izdodas, dazhreiz nee. Bet tikai 'jobu' ir iistaa patiesiiba!

'Jobu' griboshie: jobuni.
'Jobu' dabuujushie: jobunaati.

--------------------
+Quote Post
Ginta
post Oct 22 2006, 00:10
Post #28

Hakushaku

From: Rīga

Ja jau utiim ir svariigs ne tikai matainums, bet arii matu nemazgaashana, tad varbuut 'jobu' ir svariigs arii shis faktors. Kaa nekaa - netiirumi ir no dabas! Viss, kas ir tuvaak dabai - ir tuvaak 'jobu'.
..just so you know.. utīm daudz labāk patīk tīri mati.. (vieglāk pārvietoties..)

This post has been edited by Ginta: Oct 23 2006, 00:12

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
edg
post Oct 22 2006, 00:15
Post #29

limpene grauž aknas

Taa kaa viirieshiem ir vairaak iespeeju kjluut jobunaatiem, sievieteem tas tiek kompenseets ar ilgaaku doto laiku, kad vinjas to var censties sasniegt. Nepateiciigaas...

--------------------
+Quote Post
Lija
post Oct 22 2006, 00:37
Post #30

(yaoi) rota 69

QUOTE(edg @ Oct 22 2006, 00:03) *

Labaak laikam tomeer buutu "jobuns" un "jobunaati", un "jobunisms". Ne?

Edit: Nee, es neesmu sasniedzis nekaadu augstaaku liimeni. Saskatiit patiesiibu ir muusos visos iekshaa! Dazhreiz mums tas izdodas, dazhreiz nee. Bet tikai 'jobu' ir iistaa patiesiiba!

'Jobu' griboshie: jobuni.
'Jobu' dabuujushie: jobunaati.

zini man liekas ka nebuus tomeer pareizi... `jobuni` tiek veidoti no vaarda `jobuns` un nevis no `joba`... shajaa gadiijumaa nenovirziisimies uz dazjaadiem apostuljiem un to macekljiem.. pieveersiisimies galvenajai domai...
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 15:17