IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kaapeec sievietes apskauzh viirieshus, Diskusija par teocentrisku religiju
Church
post Oct 22 2006, 02:37
Post #31

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

sakiet alkoholam un narkotikaam - nee.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
PHz
post Oct 22 2006, 03:34
Post #32

Jinushi
**

Group: Chuunin

SAKI NARKOTIKĀM "DĀRGI"!
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Oct 22 2006, 17:31
Post #33

kawaii tora

Pēc visa šitā izlasīšanas es nolēmu, ka mans prāts nav tik augsti attīstīts, lai pievēsrstos šādai ticībai, laikam esmu, būšu un palikšu pagāns forewa. Tas ir daudz vienkāršāk un tuvāk dabai, kā arī neprasa audzēt bārdu.

un runājot par utīm... tās nelien netīros matos! Tas ir zinātniski pierādīts, ka utīm vajadzīgi tīri mati.

Kā arī sievietes var uzaudzēt bārdu... domāju, ka plaši skaidrot nav vajadzības, pirmais - matu pārstādīšana; otrais - skūšana+skūšana+skūšana, jāskuj tos matus, kuri ir mini, tad tie paliks lielāki un galu galā varbūt(ja gēni atļaus) sanāks bārda; trešais - ja neesat pieauguši(līdz 13 gadiem) sāciet dzert vīrišķos hormonus un tad bārda augs.

veiksmīgu bārdas audzēšanu. ^^

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Lalī
post Oct 22 2006, 22:42
Post #34

Heimin
*

Group: weirdo

sievieties neapskauz vieriesus bet vieriesi apskauz sievietes tapec ka vieriesi ir dumaki

--------------------
skataties winx pa televizoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+Quote Post
ShinChan
post Oct 22 2006, 22:52
Post #35

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Lalī @ Oct 22 2006, 22:42) *

sievieties neapskauz vieriesus bet vieriesi apskauz sievietes tapec ka vieriesi ir dumaki

Lūk tas nu reiz ir viens labi argumentēts un uz socioloģiskiem pētījumiem balstīts viedoklis. Bez tādām gaismas nesējām kā tu, mūsu tauta būtu nolemta iznīcībai.

Kas attiecas uz tēmu(?) - Cien. Lija un Yume es vēlētos nelielu daudzumu no tā, ko jūs lietojat.

P.S.
Dumaks

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
X_Kamui
post Oct 23 2006, 00:59
Post #36

CLAMP Fan

From: Дома...

QUOTE(Lalī @ Oct 22 2006, 22:42) *

sievieties neapskauz vieriesus, bet vieriesi apskauz sievietes tapec ka vieriesi ir dumaki

Feminisma pilns teikums.... hah ,)))

P.S. Ehh, vajadzees man izlasiit šo topiku,
ar intersantu nosaukumu...no saakuma, nevis no pedejiem 2 postiem X)

This post has been edited by -Kai-: Oct 23 2006, 01:03

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
rebel
post Oct 23 2006, 03:04
Post #37

Shishaku

From: artifical life

njā,šķiet,ka šī ir viena no labākajām reliģijām, kas ar laiku (un es nešaubos ne mirkli,ka necik ilgs laiks nepaies,kad tas piepildīsies,pieminiet manus vārdus!) varētu kļūt par vienu no dižājām Pasaules Reliģijām un pārsniegt Budismu un Islāmu piekritēju skaita ziņā, kā arī tuvoties Kristietībai ticīgo skaitā...
Ticēt ir viegli, saprotami un skaidri. Ak, vai lai pievienotos `Jobu` ticībai ir jāiziet kāds īpašs rituāls, vai arī šī reliģija patiešām ir ideāla un piemērota katram?
man prieks,ka šī reliģija ir izprotama, jo balstās uz dziļi pamatotām patiesībām par matu nozīmi cilvēka garīgajā dzīvē, nevis kādām no debesīm kritušām grāmatām vai akmeņiem.
jautājums: vai ir arī `Jobu` svētnīcas? vai arī katrs mājās var izveidot `Jobu` altāri un pildīt rituālus, izmantojot Shamtu sevišķi kuplinošo šampūnu un balzamu divi vienā?

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
kahi
post Oct 23 2006, 10:43
Post #38

Hakushaku

From: cradle of filth

mani nekas no iepriekšlasītā neietekmēja. ne manu tagadējo, ne nākotnes skatījumu uz sievietēm ar bārdu. tas man liekas pat savā ziņā pretīgi, jo atgādina 7 klases veselības mācības stundu,kurā sīki un smalki apraxtīja marihuānas iedarbību uz virieti un sievieti(balss lūzumi, ūsas...). ceru nekad nepievienoties šāda tipa grupējumam, jo neskumstu par to, ka man katru rītu būtu jāpiegriež sava borodka. un vēl - ja jau pasaulē izveidojies kults pret spalvainām padusēm, un visiem iesaka - taisiet brazīliešu vaksāciju, tas lieliski uzlabos jūsu seksuālo funkciju!, kāpēc jūs vēl domājat, ka šādi te ''spalvainie'' valdīs par pasauli? manuprāt, tie, kas šo izdomāja, sirgst ar šizofrēniju, vai jūtas morāli apdalīti ar piedzimšanas laiku, un alkst atgriezties 60ajos un woodstock'as laikos. esmu piedzimusi vaska laikmetā, ko nu tur vairs padarīt. tomēr es spītējos pretī, un neskuju kājas, lai cik ļoti mani par to nosodītu apkārtējie. ja kkādu zāļu iespaidā tomēr piedalīšos kādās no šo aktīvistu orģijām, tad tikai neskūto kāju filiālē. uz bārdas audzēšanu, toč pagaidām nerauj. kamēr pie manām durvīm nelēkā tikai matos tērpti vīrieši un sievietes, man par šo lietu zināmās robežās pofig.

zinātnieki pierādījuši, ka vīrieši tomēr laikam esot gudrāki par sievietēm. ja kas, es eju viņiem nogriezt galvas.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
aivvv
post Oct 23 2006, 10:47
Post #39

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

eu bet dzzeki var ccuraat staavus laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Seven_of_zero
post Oct 23 2006, 12:18
Post #40

Hakushaku

From: Riga

aivvv... aivvv.... . That is not an advantage. + ther are some tools wich woman can use for that propose too.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
GM
post Oct 23 2006, 13:25
Post #41

Resident Alcoholic

Group: ALK

eu bet dzzeki var ccuraat staavus

That is not an advantage.

Tu acīmredzot neesi bijis Polijas benzīntaku tualetēs. Tici man - tur tu saprastu, cik jauka tomēr ir iespēja to darīt stāvus.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Lija
post Oct 23 2006, 13:40
Post #42

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(ShinChan @ Oct 22 2006, 22:52) *

Kas attiecas uz tēmu(?) - Cien. Lija un Yume es vēlētos nelielu daudzumu no tā, ko jūs lietojat.

ja godiigi tad daudzi grib to stafu un visi megina izfiifereet kas tad tas varetu buut... ko es ar to gribeju teikt - mums pashaam maz!!! izdomas veel pashi savu religiju vai uzraxtiis zinaatnisko trahtaatu par globaalo probleemu novershanu izmantojot metaala karotiti... ne ne ne... sleep.gif

QUOTE(rebel @ Oct 23 2006, 03:04) *

Ak, vai lai pievienotos `Jobu` ticībai ir jāiziet kāds īpašs rituāls, vai arī šī reliģija patiešām ir ideāla un piemērota katram?

ja ja .. viss ir tieshi taa.. ir tikai jaadodas ielaas un jaameklee kaads kas iedos `Jobu` - atcerieties iistenajam jobu neseejam spiid acs..

QUOTE(kahi @ Oct 23 2006, 10:43) *

manuprāt, tie, kas šo izdomāja, sirgst ar šizofrēniju, vai jūtas morāli apdalīti ar piedzimšanas laiku, un alkst atgriezties 60ajos un woodstock'as laikos. esmu piedzimusi vaska laikmetā, ko nu tur vairs padarīt. tomēr es spītējos pretī, un neskuju kājas, lai cik ļoti mani par to nosodītu apkārtējie. ja kkādu zāļu iespaidā tomēr piedalīšos kādās no šo aktīvistu orģijām, tad tikai neskūto kāju filiālē. uz bārdas audzēšanu, toč pagaidām nerauj. kamēr pie manām durvīm nelēkā tikai matos tērpti vīrieši un sievietes, man par šo lietu zināmās robežās pofig.

nesirgstam gan.... un nejuutamies arii moraali apdaliiti ar piedzimshanas laiku.. un es nekad neesu bijusi 60tajos laikos, lai alktu tur atgriezties...(nezinu gan par Yumi varbuut vinja ir bijusi 60tajos.. jaadodas noskaidrot patiesiiba!!!) princiipaa sho aktiivistu orgijas ir vienas no forshaakajaam.. diezgan liela dalja foruma daliibnieku ir tajaas piedaliijushies un vel dziivi... un problema ir tada ka sievietes uzskatot ka vinjaam ir neiespeejami sasniegt galiigo `jobu` skujaas un noveershaas no taisnaas ticiibas.. un taadeelj vinjas apskauzj viirieshus.. tacju tas nemaisa vinjaam doties ielaas un mekleet `jobu` neseeju...

QUOTE(aivvv @ Oct 23 2006, 10:47) *

eu bet dzzeki var ccuraat staavus laugh.gif laugh.gif laugh.gif

kakjiit, man priex ka tu to atklaaji tikai tagad.. ^^
+Quote Post
sipps
post Oct 23 2006, 18:21
Post #43

Unregistered

QUOTE(kahi @ Oct 23 2006, 10:43) *

jo atgādina 7 klases veselības mācības stundu,kurā sīki un smalki apraxtīja marihuānas iedarbību uz virieti un sievieti(balss lūzumi, ūsas...)

divaina gan tev ta bioloģijas gramata,man visu laiku likas ka balss ludzums ir normal paradiba,bet izradas pie vainas ir marihuāna.

un vēl - ja jau pasaulē izveidojies kults pret spalvainām padusēm, un visiem iesaka - taisiet brazīliešu vaksāciju, tas lieliski uzlabos jūsu seksuālo funkciju!

ka vispar tas ir iespejams? vai tad sexuala pievilciba slepjas izskūtas padusēs? un brazīliešu vaksācijai ar padusēm nav pilnigi nekada sakara
+Quote Post
GM
post Oct 23 2006, 18:32
Post #44

Resident Alcoholic

Group: ALK

mani nekas no iepriekšlasītā neietekmēja. ne manu tagadējo, ne nākotnes skatījumu uz sievietēm ar bārdu. tas man liekas pat savā ziņā pretīgi, jo atgādina 7 klases veselības mācības stundu,kurā sīki un smalki apraxtīja marihuānas iedarbību uz virieti un sievieti(balss lūzumi, ūsas...). ceru nekad nepievienoties šāda tipa grupējumam, jo neskumstu par to, ka man katru rītu būtu jāpiegriež sava borodka.

Tu to saki tā it kā negribētu būt ūsaina un bārdaina azbesta vecene ar "Crash Test Dummies" solista cienīgu baritonu.

kāpēc jūs vēl domājat, ka šādi te ''spalvainie'' valdīs par pasauli?

Dienas kultūršoks: spalvainie JAU valda pār pasauli. Ja neticās, paskaties, kas darās Džordža Buša padusēs un kājstarpē (literāra atkāpe, do not try at white house).

manuprāt, tie, kas šo izdomāja, sirgst ar šizofrēniju, vai jūtas morāli apdalīti ar piedzimšanas laiku, un alkst atgriezties 60ajos un woodstock'as laikos.

Manuprāt, sakāpināta nopietnība tev garantē palikšanu vecmeitas kārtā. Ieskaties pirmajā šī topika postā rūpīgāk un pacenties lasīt starp rindām. Kas zi' - moš atradīsi tur ironiju.

Tāpat nevaru nepieminēt, ka Vudstoka un 60'ties bija DA PLACE TO BE. Legāla zāle un LSD, ģeniāla rokmūzika, sekss ar visiem un visu, kā arī iespēja nēsāt garus matus, gejiski puķainu kreklu un bikses, kurām rāvējslēzdēju varēja aiztaisīt tikai guļus stāvoklī. Kā saka rokmūzikas mīļotāju paruna: In 60'ties we had group sex and Jimi Hendrix, now we have AIDS and Lenny Kravitz.

zinātnieki pierādījuši, ka vīrieši tomēr laikam esot gudrāki par sievietēm.

Protams, ka gudrāki. Ne velti visi zinātnieki ir vīrieši.

This post has been edited by GameMaster: Oct 23 2006, 18:55

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
edg
post Oct 23 2006, 19:14
Post #45

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(GameMaster @ Oct 23 2006, 18:32) *

Ieskaties pirmajā šī topika postā rūpīgāk un pacenties lasīt starp rindām. Kas zi' - moš atradīsi tur ironiju.

Mulkjiibas! Es ticu, ka Yume nekad nebuutu kaut ko tik gjeniaalu teikusi kaa ironiju! Taadas atklaasmes nevar rasties pashas no sevis. Nee, nee, nee! 'Jobu' vada taadu cilveeku dziivi kaa priesteru Yumes un Lijas!

QUOTE(GameMaster @ Oct 23 2006, 18:32) *

Protams, ka gudrāki. Ne velti visi zinātnieki ir vīrieši.

Esmu dzirdeejis nostaastus par sievieteem - zinaatnieceem. Taisniiba, varbuut taas ir tikai pasakas, ko izdomaa viirieshi - zinaatnieki, ceriibaa, ka kaut kur eksistee kaada gjeniaala sieviete, par kuru vinji vareetu fanot divvientuliibaa ar sevi un kolbu.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:14