IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kaapeec sievietes apskauzh viirieshus, Diskusija par teocentrisku religiju
Ginta
post Oct 23 2006, 21:56
Post #46

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Rīga

-this post has been deleted 'cause it was causing too many misunderstandings and offences-

This post has been edited by Ginta: Oct 24 2006, 23:17

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Oct 23 2006, 22:31
Post #47

Unregistered

QUOTE(Ginta @ Oct 23 2006, 21:56) *

.. piedodiet, bet nenoturējos, kad šis topic-s no padumja pārtapa debils.

ja pateicoties tadiem postiem ka tavejais.

loģika kur? uzkat ka šis topiks ir debils bet velti laiku lai kauko uzšņaktu nevis vienkārši ignorētu
+Quote Post
Lija
post Oct 24 2006, 16:06
Post #48

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(edg @ Oct 23 2006, 19:14) *

'Jobu' vada taadu cilveeku dziivi kaa priesteru Yumes un Lijas!

mees atklaajaam kas ir `jobu` (!!!!!!!!! )un paldies, paldies, Edg, par tavu ticiibu muusu speekiem...
censamies.. censhamies...

oh.. tas laikam bija offtopic-s.. piedodiet, bet nenoturējos, kad šis topic-s no padumja pārtapa debils.

shis topiks nekad nav bijis padumjsh... ja cilveeks nespeej uztvert taa domas dziljumu un filozofisko probleemu apskatiishanu - tad varbuut jaameklee vaina ir pashaa cilveekaa.. vinja neattiistiibaa.. protams ja cilveekam liekas ka viss ko vinjs lasa ir padumjs un peec tam tas paartop par debilu taa ir katra pasha probleema... un vajadzeetu aarsteeties...
+Quote Post
Sigfa
post Oct 24 2006, 16:28
Post #49

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Ierosinu veidot finansiaali izdeviigu Jobu kultu un visiem ticiigajiem apsoliit peec naaves atdzimt kaa gjeenijam. Tas, protams, tikai tad ja vinji visas savas mantiskaas veertiibas shajaa dziivee velta Jobas kultam. Esmu paarleicinaats, ka taadu cilveeku kaa Ginta Jobas kulta rindaas netruuks.

Protams, ka gudrāki. Ne velti visi zinātnieki ir vīrieši.
Esmu dzirdeejis nostaastus par sievieteem - zinaatnieceem. Taisniiba, varbuut taas ir tikai pasakas, ko izdomaa viirieshi - zinaatnieki, ceriibaa, ka kaut kur eksistee kaada gjeniaala sieviete, par kuru vinji vareetu fanot divvientuliibaa ar sevi un kolbu.

yaa.. īstenībā par zinātnieku var kļūt jebkurš cilvēks, neatkarīgi no dzimuma.. (un tādiem, kas mēdz bieži palikt divvientulībā ar kolbām- viņiem patiešām kolba interesē daudzreiz vairāk nekā ģeniālās sievietes (kuras ir)) so shut the hell up!!

oh.. tas laikam bija offtopic-s.. piedodiet, bet nenoturējos, kad šis topic-s no padumja pārtapa debils.

:::Es dazhkaart vnk nevaru saprast, kaa var cilveeks visu uztvert tik nopietni? Nu, vismaz tagad es varu pasmieties par dazha laba sapratnes un empaatijas (piedodiet, bet absurdistu humoru no filozofijas jau nu vajadzeetu maaceet atshkjirt, it iipashi ja jau paari 12 gadiem, nemaz nerunaasim par GameMaster starojosho sarkasmu) speejaam.

Ginta mums laikam domaa, ka ir gudra.

Edg: tu man gribeeji likt procentus par spamu ieksh topika kura astraalais nosaukums ir "Man ir garlaiciigi, tapeec iepostoshu ko spamisku"? biggrin.gif
+Quote Post
Drink
post Oct 24 2006, 16:30
Post #50

Jinushi
**

From: /dev/null

yaa.. īstenībā par zinātnieku var kļūt jebkurš cilvēks, neatkarīgi no dzimuma..

Tik tāpēc ari Nobela prēmija tika iedota 766 cilvēkiem, no kuriem 33 ir sievietes.
http://nobelprize.org/nobel_prizes/lists/women.html
Nevajag rakstīt muļķības. >_<

Joba rullē 4 laiff

Tomēr, nesapratu : vai tad meitenei jābūt bārdainai, lai to mīlētu ? K-kas <censored> tas ir.

p.s. Передавайте косячёк, я тоже хочу быть в теме blink.gif

--------------------
First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong.
Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know.
IPB Image
+Quote Post
Church
post Oct 24 2006, 18:18
Post #51

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

mhmm. kaapeec neviens nepiemin naakosho pakaapi sievietes attiistiibaa peec baardas - tobish spalvainaas kruutis?
+Quote Post
Ginta
post Oct 24 2006, 23:25
Post #52

Hakushaku

From: Rīga

īstenībā tas, ko iepriekš teicu pat to dumjumu bija jāsaprot kā:
padumjš=absurdistu humors
debils=komentāri par to, ka gudrība (vai jebkas cits) ir atkarīga no dzimuma nekad nav uzjautinoši
bet whatever.. un paldies par labajiem vārdiem. sen nebiju tādus saņēmusi.

This post has been edited by Ginta: Oct 24 2006, 23:42

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Pakkun
post Oct 24 2006, 23:44
Post #53

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

QUOTE(Ginta @ Oct 24 2006, 23:25) *

īstenībā tas, ko iepriekš teicu pat to dumjumu bija jāsaprot kā:
padumjš=absurdistu humors
debils=komentāri par to, ka gudrība (vai jebkas cits) ir atkarīga no dzimuma nekad nav uzjautinoši
bet whatever.. un paldies par labajiem vārdiem. sen nebiju tādus saņēmusi.

mazulis satrakojies?
sarkasmu, ironiju, dzeeliibu un vnk ljaunus jokus jaaprot uztvert ar vieglu smaidu sejaa. neproti, nepuuties.

--------------------
+Quote Post
edg
post Oct 25 2006, 02:46
Post #54

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(Sigfa @ Oct 24 2006, 16:28) *

absurdistu humoru

ohmy.gif Wtf, izraadaas eksistee pat taads termins, un wikipeedijaa (http://en.wikipedia.org/wiki/Absurdist_humor) tajaa lapaa ir mineets mans miiljaakais komikss. Bez humora - es zinu, ka esmu audzis mucaa, bet reizeem es taa arii juutos...

QUOTE(Church @ Oct 24 2006, 18:18) *

mhmm. kaapeec neviens nepiemin naakosho pakaapi sievietes attiistiibaa peec baardas - tobish spalvainaas kruutis?

Es meegjinu to izteeloties, bet smadzenees ir kaut kaada klemme, pret kuru doma atduras, atduras, atduras, ...

QUOTE(Ginta @ Oct 24 2006, 23:25) *

nav uzjautinoši

Mees runaajam par ljoti lielaam cilveeku grupaam, kur nu apvainoties ir galiigi nevietaa. Ja mees smietos par tevi vai par, nevainiigam piemeeram - Pakkun, tad tas buutu bezjuutiigi un edg liktu warnus par naida kurinaashanu. Bet muusu runas var driizaak saliidzinaat ar anekdoteem "krievs, amerikaanieties un vaacieties" vai rasu humoru... uuuups!

P.S. Vislabaakaa bija "sacenshas, kursh taalaak aizpeldees seerskaabes baseinaa".

Lai buutu par teemu: Vai 'jobu' ir svariigi, vai mati ir kupli, vai lokaini, vai kaadaa kraasaa? Esmu mazliet strupceljaa... Un, Lija, par to tavu boldoshanu par teemu, ka tieshi Juus atklaajaat 'jobu', es veelos dot mazu ieskatu Senebreju ticiibas veesturee. Bija taadi purni - priesteri, kuri, var teikt, lielaa meeraa "atklaaja", kas ir Dievs, tomeer:
1) Vinjus tas nepadara krutaakus par citiem cilveekiem (vismaz ne shaisaulee) EDIT: es gribeetu tam ticeet...
2) Kjeeninji vinjus apslaktee, jo, redz, kaut kaads tur Dievs esot krutaaks par Kjeeninju.
Ar to veelos pateikt, ka pie muusdienu apstaakljiem visdriizaak uzradiiisies kaada anti-jobu ticiiba, piemeeram, 'uboj', kura nodarbosies par 'jobu' saknju izniideeshanu, cik vien vinju speekos. Un tad, kad tevi ielenks 10 uboj, tad buus tev iists ticiibas paarbaudiijums - vai paliksi 'jobu' priesteriene vai kljuusi par wthirjobulaidzivoubojludzunenogalinietmanirdesmitbeernimaajaas.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Lija
post Oct 26 2006, 14:15
Post #55

(yaoi) rota 69

QUOTE(edg @ Oct 25 2006, 02:46) *

Un, Lija, par to tavu boldoshanu par teemu, ka tieshi Juus atklaajaat 'jobu', es veelos dot mazu ieskatu Senebreju ticiibas veesturee. Bija taadi purni - priesteri, kuri, var teikt, lielaa meeraa "atklaaja", kas ir Dievs, tomeer:
1) Vinjus tas nepadara krutaakus par citiem cilveekiem (vismaz ne shaisaulee) EDIT: es gribeetu tam ticeet...
2) Kjeeninji vinjus apslaktee, jo, redz, kaut kaads tur Dievs esot krutaaks par Kjeeninju.
Ar to veelos pateikt, ka pie muusdienu apstaakljiem visdriizaak uzradiiisies kaada anti-jobu ticiiba, piemeeram, 'uboj', kura nodarbosies par 'jobu' saknju izniideeshanu, cik vien vinju speekos. Un tad, kad tevi ielenks 10 uboj, tad buus tev iists ticiibas paarbaudiijums - vai paliksi 'jobu' priesteriene vai kljuusi par wthirjobulaidzivoubojludzunenogalinietmanirdesmitbeernimaajaas.

sauliit, man liekas ka es nepareizi nofraazeeju teikumu. Tam bija jaabuut liidziigi taa - "mees atklajaam KAS ir `Jobu`!" un nevis "MEES atklaajaam kas ir `jobu`!" shajaa gadiijumaa tas nav jaauztver ka mees uzspiezjam uz to ka mees esam shiis ticiibas atklaajeejas, bet gan mees zinam patieso `Jobu` buutiibu un taa izskatu.. esam ar vinju saskarushaas... cool.gif
+Quote Post
Church
post Oct 26 2006, 17:27
Post #56

sewer rat

Lija: rupji sakot tev ir jaadaavina ne tikai epilaators, bet arii skuveklis? ;>
+Quote Post
Pakkun
post Oct 26 2006, 19:53
Post #57

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

njemot veera vinju zinaashanu pakaapi, jaaapsver arii daarza shkjeeres.. nu.. kkaads gruntiigaaks asmenis. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Yume
post Oct 26 2006, 21:43
Post #58

challenger

oo, par spalvainaam kruutii mees veel nedomaajaam, bet tas vareetu buut ljoti eerti, ne kruushturi nevajag, ne siltas dreebes ziemaa... skaista taa dziive buutu.

Betv es atklaaju veel vienu lietu.
Griida 'jobi' piekriteeju iestabaas biezhi vien kluust 'jobinaata' jo garaaka ir 'jobu' aura personiibai, jo 'jobinaataaka' ir griida, it sevishki igstoshi to neslaukot..
arii dreebes, piemeeram t-krekli veiksmiigi paarnem jobinaato auru.

jagad es iesaku katram paskatiities uz griidu sev zem kaajaam, cik ljoti taa ir jobinaata?

PS- ja veelaas dabuut to ko mees lietojam, nepiecieshams straadaas turku apviduu vismaz divus meeneshus.. un tad dabuus ne tikai to, bet pat pilno psihisko slimiibu izklaastu uz papiira no psihiatra..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Oct 27 2006, 14:13
Post #59

(yaoi) rota 69

QUOTE(Church @ Oct 26 2006, 17:27) *

Lija: rupji sakot tev ir jaadaavina ne tikai epilaators, bet arii skuveklis? ;>

principaa nee... labaak gan matu audzeeshanas liidzekli, jo faktiski muusu `jobinaajuma` aurai shajaa momentaa ir tendences ljoti samazinaaties shaadu ieriichu deelj (vari to nosaukt par sievishkjiigu vaajiibu) taatad, kaa jau Yume mineeja - ka unsure.gif muusu "'jobinaataa' griida" driiz paarspees muus un daavinaat epilatoru un skuvekli vajadzeetu vinjai, jo man galvaa pastaav baigaa ideja, ka driiz mees ar Yumi kljuusim pavisam plikpaurainas... kas gan iet pretrunaa ar ticiibu... taadeelj jau arii radaas shis topiks...
skjiet ka dazji labi vienkarshi pietiekoshi labi vinju nelasa... huh.gif vai arii paarprot konkreetos punktus...
vai arii no pasha saakuma jau nav iebraukushi galvenajaa domaa.. (zeel man juus... zeel... *snif* )

+Quote Post
Church
post Oct 27 2006, 14:56
Post #60

sewer rat

iedzer. varbuut(?) paliidzees. ;>
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:00